QUOTE(_asamaM @ 2012 12 12, 10:52)
Kalbant apie batus. Turiu labai jautrias kojas. Bet kokie batai iš pradžių nutrina. Kas man šovė į galvą nusipirkt dabartinius. Svajonių batai - tokie, su kuriais turėtų būti patogu su šuniu didelius atstumus vaikščioti, bet ir nebjaurūs - tiktų prie sijono ir pan. Ir ką - parduotuvėje kažkokia migla ant akių - juk batai turi labai labai kietą kulninę dalį. Kaip čia paaiškint. visas kulnis (ta vieta, kur klijuojami tie užkulniai iš Amacord) nuorodos) baisiai standus, kietas ir atrodo toks, kad nepajudinsi
Įdomu, čia be šansų kažkaip suminkštint tą dalį? Spėju ten koks kartoninis metalas toj vietoj įdėtas
Aš tokius turiu, DrMartens, brangūs nerealiai. Ir nenešioju
Mergos, mano spalvų suvokimas vėl susvyravo... Susvyravo atgal
Žodžiu, taip jau man gavosi, kad pereitą visą savaitę buvau Prancūzijoj - Paryžiuj ir apylinkėse, vakar naktį tik grįžau. O Paryžius taigi ohoho, glamūras ir stilius, nu argi ne? Ohoho? Man atrodo, kad ohoho
Nu ir ką? Visos alei viena prancūzės juodos kaip varnos. O iš natūros tai jos, sakyčiau, visai lietuviško gymio - na ryžų lyg nedaug. Bet yra ten ir blondinių visokių mėlynakių... Iš viso jie iš bendro vaizdo gana į lietuvius panašūs, gal tik bruožai bobų griežtesni ir garbanotų daugiau - nemažiukai, ne storuliai... Aišku, aš kalbu atmetus turistus, kiniečius ir negrus
Juodžių juodžiausios!!! Ir nekalbu apie tai, kad ten biškį - ne, pas jas nuo galvos iki kojų, tik kas nors vienas kitos spalvos, pvz. kepurė - nuormalia! Net mažos mergytės visos juodom striukytėm. Kai pas mus - rūžavom!
O jei jau ne juoda, tai tada pilka
Ir viskas, nėra jokių ten ryžų batų ir tealinių tašių ir bordavų sijonų - nėr!!! Dar kažkas sakė, kad jos labai mėgsta raudonus lūpdažius - kaaad ne, su tokiais mačiau po vieną - dvi per dieną. Ir jei juoda apranga, tai šalikas dar gali būti pilkas, baltas arba camel, te tau ir visa spalvų gama, o nagai - arba jokie, arba trumpi juodi, bordo, tamsiai mėlyni. Viskas!
Dar mačiau porą žmogelių, vidutinio amžiaus, tokių žemės spalvų, tamsiai ruda, pilkai rusva, rudai chaki, pora paauglių mergaičių, greta juodos įsipaišiusių ryškiai mėlynas striukes (juodais langučiais
) ir vieną jauną negrę raudonom pėdkelnėm ir raudonais nagais - daugiau viskas, aišku, juoda, negras tu ar nenegras, ar kinietis, ar nors binladenas, Paryžiuj gyveni, be kuprinės - ir juodas
Nu dar džinsai. Beje, tikrai mačiau kliošavų. Jie gal juos klasika laiko???
Stiliai ten kokie nori, ir su treningais, ir su striukėm, ir su natūraliais kailiniais, bet jau spalvų margumyno - niekaip nea
Tai taip ir nesupratau, ar jie tokie labai madingi (juoda gi - šio sezono spalva), ar jie visada tokie. Bet net diedukai! Ir modeliai nebūtinai paskutiniai, kokie pvz. akiniai tai LT gatvėse madingesni!
O čia sakot - juoda blogis