Sveikos, įsibrausiu
kaip tik sau svarstau ar 28 metų 2 vaikų manai dar padoru ir tinka džinsinis mini
Po antro nėštumo sugrįžau į ankstyvos jaunystės svorį, tai ir tos jaunystės sijonai vėl tinka pagal dydį. bet ar tinka šiaip
kaip tik sau svarstau ar 28 metų 2 vaikų manai dar padoru ir tinka džinsinis mini
Po antro nėštumo sugrįžau į ankstyvos jaunystės svorį, tai ir tos jaunystės sijonai vėl tinka pagal dydį. bet ar tinka šiaip
QUOTE(huga @ 2012 12 07, 17:13)
bytte, tu mane drasini, ooi kaip drasini
Labai skiriasi , kaip atrodo tokio ilgio sortai, ir kaip atrodo sijonas. As turiu plonas kojas, ne tobulos, bet puse velnio . Sortai atrode gerai, o vat su tokio ilgio sijonu manes niekas neisvarytu. Gal todel, kad pas mane tarp liasku yra tarpas , tai sortai kazkaip jo nepabrezia, o sijonas is karto tai parodo.
Labai skiriasi , kaip atrodo tokio ilgio sortai, ir kaip atrodo sijonas. As turiu plonas kojas, ne tobulos, bet puse velnio . Sortai atrode gerai, o vat su tokio ilgio sijonu manes niekas neisvarytu. Gal todel, kad pas mane tarp liasku yra tarpas , tai sortai kazkaip jo nepabrezia, o sijonas is karto tai parodo.
Ko tu čia dabar pergyveni. Tu gi UK. Ten viskas galima Jei kojos leidžia, tai kaip nori, taip eini, kokie dar čia prietarai.
QUOTE(jolita23 @ 2012 12 07, 22:34)
Sveikos, įsibrausiu
Taigi viskas priklauso nuo vaizdo veidrodyje. Jei geras, tai ko ne? Aplamai, kaip galima prisirišt prie metų ant paso. Kiek metų atrodo, tiek ir yra O 28 metų moteris, ar ji mama, ar ne mama, gali atrodyt ir ant 23, ir ant 45
Man tai reiktu patikslinimo kas tas mini, nes kitoms ir delnas vis keliu jau mini
QUOTE(Shana @ 2012 12 07, 22:52)
Man tai reiktu patikslinimo kas tas mini, nes kitoms ir delnas vis keliu jau mini
Ne nuo kelių, o nuo užpakalio mini ilgis skaičiuojamas. 10 cm po užpakaliu ir trumpesni
Kokį ilgį turėjo omeny Huga pavartodama žodį "šortukai", nežinau.
Man delnas virš kelių , tai tikrai mini ir ne kitaip (čia apie sijono ilgį kalbant, o šortai tai kita kalba).
QUOTE(brita33 @ 2012 12 07, 23:21)
Man delnas virš kelių , tai tikrai mini ir ne kitaip (čia apie sijono ilgį kalbant, o šortai tai kita kalba).
O koks jūsų ūgis?
QUOTE(brita33 @ 2012 12 07, 23:21)
Tada as miniakus be problemu deviu
QUOTE(Shana @ 2012 12 07, 23:52)
Ui, tai ir Adamkienė, bobos sakė, su per trumpais sijonais vaikščioja Čia kaip žiūrėt
Ir aplamai, ne tik ilgis svarbu, bet daug kas. Tas mini gali atrodyt labai kultūringai kitą sykį... Dėl to ir sakau - negali imt ir sakyt, kad nuo tokio ir tokio amžiaus tas ir anas netinka. Pamatyt reikia!
Va paimk ir pasakyk - karjeros moteris, tarkim, kokia advokatė su ilga žemę siekiančia suknia, ar tinka vakarui, ar solidu. Ar galima? Visi sakys, o, taip. Ir štai jums prašom:
Merriam-Webster (amerikiečiai) duoda tokį apibrėžimą: a woman's short skirt with the hemline several inches above the knee, t.y., 5 cm (na pora colių, tai du, ar ne?) virš kelių. O wiki cituoja prancūzų šaltinį: a skirt with a hemline well above the knees, generally halfway up the thighs normally no longer than 10 cm (4 in) below the buttocks, t.y., 10 cm po sėdmenimis. Na ir suprask, kad gudrus, mini ar ne mini dėvi
Na ir begėdžiai tie prancūzai..
Na ir begėdžiai tie prancūzai..
Zodziu man virs 30 jei ka
QUOTE(Shana @ 2012 12 07, 23:33)
Zodziu man virs 30 jei ka
Nu ir puikiai atrodai!
Beje, klausimas buvo apie storesnius šortukus, derinamus su pėdkelnėm, dėvimus ne į pliažą, o gal į darbą