QUOTE(Snieguota @ 2012 12 06, 09:48)
Tik aš iš Jūsų postų galvojau, kad Jūsų ūgis koks 192 cm minimum, o kai parašėt, kad 180 cm tai čia juk normalus ūgis
... pasak ergonomijos pagrindų (na daiktų ir aplinkos pritaikymas pagal žmogaus fiziologiją), normalaus vyro 186 cm, o va moters nepamenu... taigi spintelės, stalai ir pan. yra nepritaikyti moteriai 180 cm ūgio... ir vaikiški vežimėliai ... rankenas pakėlus iki pat viršaus ir tai kiek įsirėžęs veži gero aukščio būna, o jai išsities ir plaukt kaip gulbei jau sudėtinga, jai nesikūprini, tai bent jau patogumo jokio... o va dar kulnus užsidėjus išvis
Todėl prie standartinio aukščio kriauklės indus man tenka plaut kiek susimažinus ant vienos kojos, kitą sulenkiant, tada klubas kažkaip sukrypsta ir pasidarai mažesnė... dėl tokio pastovaus mažinimosi būdo net klubo sąnario uždegimą įsitaisiau kol vaikai maži buvo. Todėl aš suprantu Noa, nors esu maža (nu jai 180 normalus ūgis, tai 174 mažas arba bent į mažąją pusę
)
Šiaip va mano brolis kad ir 2 metrai niekad nesikūprina, jam patinka į visus iš viršaus žiūrėt... ir matyt todėl nejaučia diskomforto
. Aš kai bendrauju kažkaip stengiuosi į akis tiesiai žiūrėt, bo tada gi geriausiai bendraujasi... bet užsimaniau būt didelė ir pasikėlus, už... būt fainai ir gerai. mano aukso pasikėlimo amžius buvo kada nešiojau batus ant platformos (kuo ilgiau juos nešiojau, tuo labiau jaučiausi pati pati pati pati... ir aplinkiniai tokį pasikėlusios pirmą įspūdį susidarydavo... noriu vėl taip jaustis
) . Tiesa batai buvo vieni iš patogiausių,
vat tokio kulno ir labai panašūs, su jais net žiema kojos nešaldavo, nes padas gerai izoliuodavo nuo žemės