QUOTE(Amarcord @ 2012 12 04, 23:53)
Temos pradžioj lyg teigėt, kad pigių ir prastų batų nepripažįstat
Taip ir dar minėjau, kad šalia vienos geros ir kokybiškos, dažniausiai universalios spalvos ir modelio dėl ilgaamžiškumo, nusiperku kažką pigaus ir pavyzdžiui ryškaus, vien todėl, kad tuos batus poto ir užsidedu tik kelis kartus, ar tik prie kažkokių rūbų, tai atlaiko. Rudenį dabar prireikė trumpaaulių, nes jau nežinau, turbūt jau keli metai, kaip nebenešiojau kelnių o dabar va vėl noriu džinsus nešioti, tik kadangi juos užsidėsiu gal kartą per savaitę, tai pigūs pats tas, ir kokie gal net "super" madingi
O kad vieni kokybiski, geri ir ilgaamziai batai reikalingi (ypac rudeniniai ir zieminiai) tai visada manysiu
QUOTE(Noa @ 2012 12 05, 00:30)
O tai ką, kriaušėms dar ir ilgis nustatytas?
Yra ten pagal figuras ir ilgiai juk tinkami nors susidariau nuomone, kad tos teorijos ne visada pasitvirtina, nors kriauses atveju bent jau man tai pasitvirtina bet as ir kriause dar tokia nevisai didele man smarkiai maskuotis nereik, siaip galiu rengtis bet ka, tik yra keletas variantu kai jau pasimato ta subine
QUOTE(groovy @ 2012 12 05, 15:46)
bet kaip sunku rasti suknelių žemiau kelių, pasižiūriu į kembridžo kunigaikštienę, ji turi iš virš kelių ir žemiau, tooookių gražių, kad net pavydas ima
o tai gal ugis didelis? nes man tai atvirksciai sunku rasti tokiu, kurios ne bobisko ilgio ir nereiketu trumpinti