O aš dabar galvoju. Kad aplamai net neįsivaizduoju, su kuo nešioti sijonus ir sukneles, tai yra, su kokiais batais
Aukštakulnių nenoriu - vis tik mano ūgis didelis, tai jei dar aukščiau, pradėsiu kliūti už durų staktos. Pagal proporcijas man jie nienafig nereikalingi, nes kojų ilgio tai pas mane netrūksta - tiek netrūksta, kad dar ir didžiulės problemos nusipirkti kelnes, niekur nėra 36to ilgio... Ir vizualiai netrūksta, niekaip netrūksta. Aplamai kartą dariau testą "kokio aukščio kablukus nešioti", kuris buvo pagrįstas kojų ilgio ir kūno ilgio santykiu. Tai gavau rezultatą, kad iki harmoningo vaizdo man kulniukų nereikia, o reikalinga 8 cm aukščio šukuosena
Žodžiu, kulnai ne.
Kriaušė. Mini ne, celiulitai neleidžia. Kai leido, buvo ir mini, betgi senatvė ne paguoda. Leškom nesididžiuoju. Blauzdos kaip blauzdos, nieko lyg... Vadinasi, man tinka sijonai ne trumpesni kaip iki kelių. Geriau A formos.
Klausimas - ką ple autis realybėj??? Kaip tai turėtų atrodyt??? Nes kol kas sugalvoju tik ilgus juodus batus iki kelių arba pliažines tapkes prie pliažinės suknelės
O kokių batelių ar botiljonų... Žinau, kad žmonės nešioja, bet kaip tai turėtų atrodyt, kad būtų gražu?
gal kas kokių outfitų užmatėt