Na rodau savo darbinę žiemos kapsulę
Spalvos pilka - raudona/bordo, su šiek tiek nukrypimų
Daugumą rūbų senbuvės matė jau ne po vieną kartą, nes taupymo sumetimais aš stengiuosi viską dėvėti kuo ilgiau. Tai tik surašau, kas iš seniau, kas naujai papildyta..
Apačios:megztas pilkas sijonas, pernai dauguma peikėt diržą, bet prisipažinsiu, taip ir atnešiojau sezoną, man čia viskas ok
Šiemet gal raudoną diržą dasipirksiu
dar vienas pilkas sijonas, pirktas jau šiemet, vilnonis
džinsai su bordo detalėmis - šiemet pakeičiau prieš tai buvusius tiesiog tamsiai mėlynus skinny
Topai:pilkas vilnonis kardiganas - tinka ir be nieko, ir ant suknelės, ir ant sarafano - antri metai jam
juoda liemenė - šioks toks spalvinis nukrypimas nuo temos, bet man ji labai patinka - šitai jau ketvirti metai turbūt
čia net nežinau kas - megztinis/kardiganas/tunika/liemenė - trendinis viensezonis daiktas
Man ji iki šlaunų vidurio, gal net žemiau. Tinka tik prie džinsų, bet labai norėjau
Nukrypimas
medvilninis megztukas/džemperiukas - kiek per plonas žiemai rūbas, bet įsisupus į vilnonį šalį išsėdėt darbe įmanoma
Galbūt tiktų ir prie juodos liemenės
Diržo nenešioju, manau, jis ten nereikalingas (buvo komplekte)
2 elementarios medvilninės maikės ilgomis rankovėmis, bordo ir pilka - prie abejų liemenių ir sarafano
Sarafanas
Sena trikotažinė bordo suknelė - treti metai nešioju, vilna+medvilnė (priedų, kur nuotraukoje, jau ir nebeturiu seniai)
Papildyta:Na ir prie to pačio 3 nauji rankinukai - pabrėžiu, pirkti ne šiai kapsulei, o, sakykim, į kolekciją
1. Keliu 2 nuotraukas, kad būtų aiškiau dėl spalvos
2.
3.