Merci
Asama, įsivaizduoju jį tik su bateliais ir nuogom kojom arba kūno spalvos pėdkelnėm, tai tikrai teks palaukti šiltesnių orų
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 12 02, 20:00)
O kuo jis kitoks nei tas, zalioje galerijoje?
Ziuriu vyrui sportbacius nukovete, mes tai kai ieskojome vyrui pigiu sportbaciu, tai kinieciai buvo vienintele viltis, bet kad pas juos dydziai mazi
Ziuriu vyrui sportbacius nukovete, mes tai kai ieskojome vyrui pigiu sportbaciu, tai kinieciai buvo vienintele viltis, bet kad pas juos dydziai mazi
Šiek tiek kitoks . Kainos, man rodos, žemesnės, gal dėl nuolaidų taip atrodė.. Kaip ir anam, menkas sijonų ir kelnių pasirinkimas. Suknelės labai nekokios. Mažai vaikiškų rūbų, apatinių. Visai nėra kosmetikos. Aplamai pats skiriukas mažesnis, visko mažiau. Vyriškas skirius man patiko labiau, nei žalio Šiaip tai, jei žaliam būtų 50 % viskam, ko gero, irgi maišais tempčiau
Konkrečiai šita pora nuotraukoje tai 45 dydžio
QUOTE(dontstop @ 2012 12 02, 15:14)
Štai batai, pirkti prie disco outfit'o, platforma 15 cm :
O kiek batai kainavo? Prie to outfit'o puikiai tiks
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 12 02, 19:00)
koks dailus sijonukas, tik norisi arba ilgio trumpesnio arba bateliu su kulniuku
O man ilgis pats tas, bet aš kriaušė, tai man dar porą cm ilgesnis gali būti
Sveikos
šimtas metų...
man papūginis sijonas ir labai liuks
man trūksta sijono ir suknelės ir prasisuksiu su tuo, ką turiu
šimtas metų...
man papūginis sijonas ir labai liuks
man trūksta sijono ir suknelės ir prasisuksiu su tuo, ką turiu
QUOTE(groovy @ 2012 12 03, 13:34)
O kiek batai kainavo? Prie to outfit'o puikiai tiks
Na lyg irgi 33,50 lt
Amacord, sijonukas tavo ir man patiko
o tu, Donstop, gerai čia pavarei su tais pirkiniais
o aš aną savaitę iš humanos nusipirkau XL dydžio kašmyrinuką susagstomą smėlinės spalvos ir ale auksinius auskariukus kriaukleles, bet tokius nemažus. mano pirkiniai atsiėjo 17lt ... o megztukas, kad ir didokas, bet toks gerulis, kad tampau dabar kasdien
tiesa, gal kuriai reikia papuošalo nusipirkau iš ideeli ir nutariau, kad man jis nelimpa
o tu, Donstop, gerai čia pavarei su tais pirkiniais
o aš aną savaitę iš humanos nusipirkau XL dydžio kašmyrinuką susagstomą smėlinės spalvos ir ale auksinius auskariukus kriaukleles, bet tokius nemažus. mano pirkiniai atsiėjo 17lt ... o megztukas, kad ir didokas, bet toks gerulis, kad tampau dabar kasdien
tiesa, gal kuriai reikia papuošalo nusipirkau iš ideeli ir nutariau, kad man jis nelimpa
O as per pastara savaite nusipirkau 7 poras auskaru, su ivairiais akmenim, is amerikes dabar lauksiu
gi pamiršau dar pasisakyt, kad du plonus šalikėlius šilkinius po litą nugriebiau ir abu iš mano akių spalvų kategorijos. tokie murzinai pilkai žali
o dabar perku iš vienos sm mamkos merino vilnos va tokį
jei kuriai noris , tai ji dar turi terakotinį ir juodą
Papildyta:
žodžiu, jei jau pirkt, tai pirkt
aš tai iš kiniečių aną savaitę ebay pripirkau visokių šepetėlių makiažui, plaukams kuodams sukt šūdukų ir dar kreidelių plaukams pasispalvint
o dabar perku iš vienos sm mamkos merino vilnos va tokį
jei kuriai noris , tai ji dar turi terakotinį ir juodą
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 12 03, 14:17)
O as per pastara savaite nusipirkau 7 poras auskaru, su ivairiais akmenim, is amerikes dabar lauksiu
žodžiu, jei jau pirkt, tai pirkt
aš tai iš kiniečių aną savaitę ebay pripirkau visokių šepetėlių makiažui, plaukams kuodams sukt šūdukų ir dar kreidelių plaukams pasispalvint
Shana, geruliai pirmus, antrus ir priešpaskutinius ir aš stverčiau