mums gruodis didelių išlaidų mėnuo... abiems vaikams eglutės, dovanėlės, mano ir brolio vaikų gimtadieniai kiek vis planuoju susitaupyt per visus metus, fig išeina... o šiemet išvis kažkaip pinigai kišenėj nesilaiko, išleidžiu vis visokiems malonumams
tai net jai ir būna nuolaidos, nieko neišeina pirkt, net nesidairau
QUOTE(bytte @ 2012 12 02, 15:17)
Bet man gerai, aš gan tamsi, man galim. O šviesiaplaukėm nežinau kaip... gali būt kad santykinai juodi antakiai pataps visai ne juodi, veido bruožai liesis į vientisą blyną
Ale tai žėk, gal kitą kartą ir gerai? Jei boba veideliu nesididžiuoja, o figūra, truputuką paploninus, galima būtų ir pasididžiuot?
tai va, visi žiūrės į figūrą, o tas veidas - kam jis reikalingas!
Galima juodas blakstienas dirbtines prisilipint, galų gale
QUOTE(groovy @ 2012 12 02, 15:17)
Pala, pala, primenam dar kartą, kurioj ten vietoj?
16 sandėlis, geltonas
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 02, 15:18)
Ir kiek atsiėjo toks garderobo papildymas? Fotoreportažas bus?
Apie 450 lt
Fotoreportažas bus, bet dalimis. Nes dalį jau išsiunčiau pas mamą trumpint. Jau šiandien turbūt parodysiu batus, pirkau juos disco vakarėliui
Radau "kad labiausiai uodus traukia žmonės, vilkintys juodai, mėlynai ir raudonai, o labiausiai atbaido pasipuošę geltonai ar baltai. Jei norite apsisaugoti nuo uodų, rinkitės ne tik šviesius, bet ir dryžuotus bei gėlėtus drabužius. Tokie šiems vabzdžiams nepatinka, tad prie jūsų nelįs."
QUOTE(bytte @ 2012 12 02, 15:39)
Radau "kad labiausiai uodus traukia žmonės, vilkintys juodai, mėlynai ir raudonai, o labiausiai atbaido pasipuošę geltonai ar baltai. Jei norite apsisaugoti nuo uodų, rinkitės ne tik šviesius, bet ir dryžuotus bei gėlėtus drabužius. Tokie šiems vabzdžiams nepatinka, tad prie jūsų nelįs."
Šitą tai girdėjau Storuliai uodams nepatinka
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 12 02, 15:22)
mums gruodis didelių išlaidų mėnuo... abiems vaikams eglutės, dovanėlės, mano ir brolio vaikų gimtadieniai kiek vis planuoju susitaupyt per visus metus, fig išeina... o šiemet išvis kažkaip pinigai kišenėj nesilaiko, išleidžiu vis visokiems malonumams
Man irgi tragedija Bet čia, ko gero, daugumai taip
Štai batai, pirkti prie disco outfit'o, platforma 15 cm :
Ar kam nors įdomu vyriški pirkiniai iš Asia shopo, ar iškart einam prie žiemos kapsulių?
Ar kam nors įdomu vyriški pirkiniai iš Asia shopo, ar iškart einam prie žiemos kapsulių?
QUOTE(dontstop @ 2012 12 02, 15:14)
Ouch! o po vakarėlio parduosit?
Man vyriški neįdomu
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 02, 16:20)
Manau, kad sezoną panešiosiu į darbą Rimtai, aš darbe persiaunu bateliais, tai va, vietoj batelių porai kartų tiks Man darbe judėti visiškai netenka, nebent porą žingsnių iki tualeto, tai kulniukų/platformos aukštis gali būti bele koks
Man vyriški įdomu... su kainom jai galim
batai labai gražūs
batai labai gražūs
QUOTE(dontstop @ 2012 12 02, 16:14)
O brol, o kaip su tokiais paeit? Pie disko outfito tai gal ir gerai, bet dėl šventos ramybės gal dar turėk ir į ką persiaut
QUOTE(Noa @ 2012 12 02, 16:14)
O brol, o kaip su tokiais paeit? Pie disko outfito tai gal ir gerai, bet dėl šventos ramybės gal dar turėk ir į ką persiaut
ne paeit, o pašokt
QUOTE(bytte @ 2012 12 02, 17:05)
Na jei įdomu, tai prašom
Po ~33,5 lt
50 lt - šitas daiktas buvo pats brangiausias
~12,50
~22,50
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 12 02, 17:14)
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 02, 17:20)
ne paeit, o pašokt
Čia ne pirmi mano batai ant 15 cm pakulnės Pirmi buvo net ne platforminiai, o su kulnu Ir pirkti buvo būtent šokiams klubuose. Aišku, buvo tai dar žalios jaunystės laikais Bet aš dar pernai vasarą vaikščiodavau į darbą su 13,5 cm kulniukais, tai manau čia man ne iššūkis