QUOTE(Amarcord @ 2012 11 28, 21:08)
Taisyklė - jei rūbas per metus nė sykio neapsivilktas, jo galima atsikratyti
Sita kazkur girdejau ir net trumpesniu laiku, kad uztenka puses metu
siaip kiek pavyko pravalyti spintos (kolkas kaip byte patare delioju daugmaz spalvomis tik), tai dar bandau ir tas senienas istraukus sunesioti
jeigu ne i darba/laisvalaiki, nes man tiesiog nebemiela, tai bent namuose ir pas uosviene i svecius
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 28, 21:21)
Kapsuliu gali buti tiek kiek tik norisi, nebutina visus drabuzius sukisti i viena ar dvi kapsules (ar ekonomiska??? buta ilgu diskusiju ivairiais pjuviais).
O ka as zinau, kiek man tu kapsuliu reikia. Ta prasme, tikrai neverta daryti viena kapsule darbo ir nesioti tik i darba, o kita daryti laisvalaikio ir nesioti laisvalaikiu, kai pas mane ir ten, ir ten vienodi rubai. Tada ka ir galvoju gal geriau dvi kapsules bendro naudojimo, bet skirtingu spalvu.. o sportuoti nesportuoju, zadu pradeti, bet kad pas mane laiko truksta, na kad vasara ten su dviraciu pavazineju ar su suniu pabegioju, tai kazin ar apsimoka atskira kapsule, kai bene uztenka vieno derinio
QUOTE(groovy @ 2012 11 28, 21:49)
Na, aš turiu puošnią vestuvėms, baliams kokiems prašmatnesniems, sportinę važinėjimui su dviračiais, kartais žygiams kokiems, išeiginę (būtų darbas ne namie, su ja vaikščiočiau) kavinėms, teatrams, į svečius rimtesne proga ir visai tokią laisvalaikio (džinsai ir megstukas) į kiną, pas draugus ir pan.
laisvalaiko kapsule is dvieju rubu?