QUOTE(dontstop @ 2012 11 25, 09:34)
Jei kartais eitume su vyru į barą/svečius/pan, dėčiausi ką nors iš "proginės kapsulės" (ten ne visai kapsulė, bet vėlgi specifiniai rūbai, nenešiojami į darbą ir niekur kitur) - tokių progų per sezoną gali išpulti kokia 1 arba visai nei vienos
O kokie tai rūbai?
kažkaip įdomu, mano laisvalaikis panašus, pasisėdėjimai su draugėmis, su vyru šeimomis, svečiai, kavinės, renginiai ir t.t., bet rengiuosi tais pačiais laisvalaikio rūbais, tai sudomino mane kas tas puošnumas
QUOTE(Shana @ 2012 11 25, 10:24)
Todel gaunasi pvz darbiniai dzinsai vienoki o laisvalaikiniai kitokie.
o cia gal tas asmenybes atvejis, kai norisi siek tiek crazy aprangos? tai ji ispildoma po darbo
Pas mane tokiu nera, visur nesioju daugmaz klasikinius paprastus, gal tik ne su visomis iskirptemis galesiu sau leisti eiti i darba.. bet ne kiekviena karta su jomis ir laisvalaiki noriu leisti
Labai padejo bytte patarimas, issirusiavau visus rubus pagal spalvas..tik nesuprantu ka daryti toliau? na kaip elgtis su suknelemis trumpomis rankovemis ir palaidinemis?
jeigu as juos nesioju visais sezonais, po megztiniais, nesuprantu ar jas skaiciuoti i kapsule