Man paprasta arklio uodega reikalauja irgi kokios skarelės, ar dar ko užvyniot, kad nebūtų taip "atšokus" nuo galvos. Čia taip tiesiaplaukėm atrodo... o jai dar žmogui nuosava veido forma kiek kliūva... manau arklio uodega labai pabrėžia veido formą
Ačiū visoms už nuomones Kaip visad džiaugiuosi, kad kreipiausi, gerų patarimų gavau, man patiko ta juosta, bandysiu ieškot
Amarcord, taip pirkau viską išskyrus rankines, o dar batai laukia, bet juos taip ar taip planavau pirkti ir laukiau nuolaidų, rinksiuos tokius, kurie vėliau tiktų kasdienai į darbą (nors mama išpeikė, kad ilgaauliai prie šių rūbų grubiai atrodo.. ) Aš viską pirkau iš MD, labai žemom kainom, maikutė 5 lt, liemenė gal 10, kelnės 15. Po baliaus tikiuosi tokiom pat kainom ir parduoti Kai pagalvoju, o jei būtų tiesiog šiaip balius be maskarado, reikėtų kokteilinės suknelės, batelių - pigiau nebūčiau prasisukus
Na, ar važiavot kas į Akropolį? Aš važiavau, bet susivėlinau, atvažiavau tik po 9. Tai į Maximą tik įžengiau ir atgal - neina ne į vieną skyrių nosies įkišt, eilės nežmoniškos, nafig
Takko šį bei tą pirkau vyrui ir vaikui, kainos tos pačios, kaip prieš 2 sav, nieks niekur nesuslėpta, viskas tvarkingai/
New Yorkjer šį kartą pradžiugino, nuolaida buvo viskam 20 %, išskyrus nukainuotus, bet nukainuota buvo labai daug kas. Rankinukas, kurį nužiūrėjau prieš 2 sav, jau buvo su 50 % nuolaida Mačiau, kad buvo kabyklų "viskas po 10/15/30 lt", na, kaip per finalinius išpardavimus būna
Na ir Eurokose kaip visas 25 % viskam
Amarcord, taip pirkau viską išskyrus rankines, o dar batai laukia, bet juos taip ar taip planavau pirkti ir laukiau nuolaidų, rinksiuos tokius, kurie vėliau tiktų kasdienai į darbą (nors mama išpeikė, kad ilgaauliai prie šių rūbų grubiai atrodo.. ) Aš viską pirkau iš MD, labai žemom kainom, maikutė 5 lt, liemenė gal 10, kelnės 15. Po baliaus tikiuosi tokiom pat kainom ir parduoti Kai pagalvoju, o jei būtų tiesiog šiaip balius be maskarado, reikėtų kokteilinės suknelės, batelių - pigiau nebūčiau prasisukus
Na, ar važiavot kas į Akropolį? Aš važiavau, bet susivėlinau, atvažiavau tik po 9. Tai į Maximą tik įžengiau ir atgal - neina ne į vieną skyrių nosies įkišt, eilės nežmoniškos, nafig
Takko šį bei tą pirkau vyrui ir vaikui, kainos tos pačios, kaip prieš 2 sav, nieks niekur nesuslėpta, viskas tvarkingai/
New Yorkjer šį kartą pradžiugino, nuolaida buvo viskam 20 %, išskyrus nukainuotus, bet nukainuota buvo labai daug kas. Rankinukas, kurį nužiūrėjau prieš 2 sav, jau buvo su 50 % nuolaida Mačiau, kad buvo kabyklų "viskas po 10/15/30 lt", na, kaip per finalinius išpardavimus būna
Na ir Eurokose kaip visas 25 % viskam
aš tai nebuvau, mano planas įvykdytas, kol kas nieko pirkt neplanuoju, o ir babkių neturiu.
reikia vakams pratybų, ale nesinori į akropolį nosies kišt, gal ryt pašoksiu
faina, dontstop, kad papigiai susipirkai, gerai visgi tie skelbimai
reikia vakams pratybų, ale nesinori į akropolį nosies kišt, gal ryt pašoksiu
faina, dontstop, kad papigiai susipirkai, gerai visgi tie skelbimai
QUOTE(Noa @ 2012 11 23, 21:59)
Paro
Kitą dieną
QUOTE(dontstop @ 2012 11 24, 16:20)
Buvau apie 16 val. Nieko, ko man reikėjo (beatos kepinių knygos ir vilnonių pirštinių) nebuvo Arba viską pajamė, arba nežinau, skurdoka kažkaip... O eilės jau nebuvo žiauriai didelės, po darbų tokios būna. Kitur nėjau, nes drabužių kaip ir jau sočiai turiu. na, gal šalikėlio užsimaniau šviesios mint spalvos, bet dėl jo neverta grūdaliotis, karšta ten Gal internete rasiu. Arba Londone, važiuoju gruodžio pradžioj.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 11 24, 16:20)
Aš viską pirkau iš MD, labai žemom kainom, maikutė 5 lt, liemenė gal 10, kelnės 15.
Nooo maikutės tokios, tik gal pilkos Reiks paieškot Kokio taviškė ilgio? Visai XS ar tokiam pavalgiusiam S tiktų?
QUOTE(groovy @ 2012 11 24, 18:42)
Kitą dieną
Buvau apie 16 val. Nieko, ko man reikėjo (beatos kepinių knygos ir vilnonių pirštinių) nebuvo Arba viską pajamė, arba nežinau, skurdoka kažkaip... O eilės jau nebuvo žiauriai didelės, po darbų tokios būna. Kitur nėjau, nes drabužių kaip ir jau sočiai turiu. na, gal šalikėlio užsimaniau šviesios mint spalvos, bet dėl jo neverta grūdaliotis, karšta ten Gal internete rasiu. Arba Londone, važiuoju gruodžio pradžioj.
Papildyta:
Nooo maikutės tokios, tik gal pilkos Reiks paieškot Kokio taviškė ilgio? Visai XS ar tokiam pavalgiusiam S tiktų?
Papildyta:
Beatos kepinių knyga buvo knygyne (Pegaso?), su 20 % nuolaida (bet šiaip yra parsisiųst iš interneto nemokaimai)
Maikutė 55 cm ilgio, etiketės, kur dydį rašo, nebėra, pardavėja tvirtino, kad "dydis universalus" Man ji mažoka kiek, ypač apie pažastis, užtat ir pirkau liemenę, nes "be nieko" matosi, kad įsirėžia į pažastis... (ir papai visi lauk veržiasi, iškirptė nemaža )
Sveikos
Dontstop - labai patiko sukomplektuotas derik¡nukas
As sian issirinkau ir pasidovanajau rankine is javario
http://www.javari.de...n...=/mythings/
laukiu dabar
Dontstop - labai patiko sukomplektuotas derik¡nukas
laukiu dabar
Nu aš gi vakar važiuoju iš po darbo namo, kaip tik beveik pro akropolį, nu galvoju užšoksiu, bloga nuotaika, pasikelsiu, labai reikia džinsų, nes paplonėjau ir smunka, dar trumpos suknelės arba tunikos, apsidairysiu, išsimatuosiu, išssirinksiu ir šeštadienį nusipirksiu pigiau.. o jau žmonių kiek penktadienį buvo, įstrigusi akropolio kamštyje dar pagalvojau kokio velnio jų čia tiek šiandien, tai poto susinervinau ir nebežiūrėjau o šiandien nieko nenusižiūrėjusi net nevažiavau, nes ką aš ten grūsiuosi, matuosiuosi, lauksiu eilėse, o gal net netiks
QUOTE(dontstop @ 2012 11 24, 18:18)
Beatos kepinių knyga buvo knygyne (Pegaso?), su 20 % nuolaida (bet šiaip yra parsisiųst iš interneto nemokaimai)
Maikutė 55 cm ilgio, etiketės, kur dydį rašo, nebėra, pardavėja tvirtino, kad "dydis universalus" Man ji mažoka kiek, ypač apie pažastis, užtat ir pirkau liemenę, nes "be nieko" matosi, kad įsirėžia į pažastis... (ir papai visi lauk veržiasi, iškirptė nemaža )
Aha, bet tikėjausi Maxėj su 3040 proc. nuolaida Nors, su 20 proc. tikriausiai irgi užteks, ką darysi, nenupigs ji taip greitai Ei, tai greit man kur?
A, tai man netiks jau vien dėl ilgio, mėgstu 60-62 cm.
QUOTE(Shana @ 2012 11 24, 18:25)
laukiu dabar
laukiu dabar
Grynai Shanos stiliaus
QUOTE(groovy @ 2012 11 24, 18:51)
Ane?
Ka as zinau, dvejojau tarp 3, bet kazkaip sugalvojau ziemai tamsiausia paimti, tokia ir ne visai darban nesiot galesiu
QUOTE(groovy @ 2012 11 24, 18:51)
Grynai Shanos stiliaus
mhm, ir aš taip pamislijau