QUOTE(Noa @ 2012 11 22, 13:27)
Nu kad ne. Ar tinka prie veido, priklauso nuo individualaus daikto, nuo jo spalvų, konkrečiai. Kaip gali raštas netikt prie veido? Ar tu gali pasakyt, kad kažkam netinka prie veido langučiai? Arba gėlytės, bet kokios?
yra tokia teorija kad vieniems labiau tinka langeliai, kitiems gelytės... jai pagal spalvinį tipą, tai vasaroms gelytės, rudenėliams gyvūnų bei etnika (taip vadinas visokie liaudies raštai?), pavasariams geometrija... tai vat pastebėjau kad prie vasarų marmūzės labai vulgariai atrodo dažniausiai gyvūnų raštų motyvai. Na kartais koks visai tik motyvas papilkintas tai nieko... ale labai jau paieškot reik.
Pati asmeniškai pastebėjau kad man tinka tokie langeliai subraižyti iš daug įvairių storio linijų, arba linijos... arba žirniukai... taip ne visai vasariškai , nebent žirniukai.
...dar yra ta teorija, kad jai pas žmogų vyrauja minkštos veido bruožų formos, tai atitinkamai ir raštai švelnesni tinka. Pagal tą teotrija irgi turėtų gelytės tikt . Bet man asmeniškai gelytėse mano fiziomordija "paskęsta". Mėgstu gelytes kiek žemiau veido, šalikėliai kažkaip gelėti . Panašiai ir su gepardukais bei gyvatėlėm, o zebriukai man per daug kontrastingas variantas. Vat mano mama žiema... ir dar su išraiškingais skruostikauliais, antakiais ir širdutės veido forma, tai ją visi tie gyvūniški motyvai labai puošia .