Oi ne, ne parduosiu, nors batai avėti labai mažai. Bet man yra sunku rasti kokybiškus, gerus, mano kojai tinkančius ir dar patinkančius batus. Cia pagrindine priezastis. Beto spalva man patinka, ir tinka sakete prie daug ko, o kad netinka prie pilko, tai cia as kalta, jog spintoje keletas nederanciu spalvu tarpusavy vyrauja, juk tai ir paskatino sutaupyti drabuziu pirkimo saskaita. Batu ir palto minejau, kad tikrai nekeisiu, o ir nemegstu uzsiimineti tais pardavinejimais. O ir nemanau, kad kazkas pirktu uz tokia kaina, i minusa vel neparduosi.
O gal cia tik man atrodo, kad jie netinka su pilku?
QUOTE(dontstop @ 2012 11 15, 19:18)
Nu tai sunešiokit turimus, kad jau spėjot nupirkti, kitą kartą pirksit ne rudus
Nezinau cia apie batus ar drabuzius kalba? Del batu ir palto nesiskundziu, esu patenkinta ir sakiau, kad nekeisiu, derinsiu prie ju. O ir geriau pakeisti visa turima spinta, nei tokius daugiau lesu kainuojancius dalykus ir dar vistiek kazka is spintos
ir rudu spalvu garderobe visai noriu, patinka man ruda, ir pilka patinka. todel man tik idomu pavyzdziui kokia linkme eiti, kokias daugmaz spalvas rinktis, kai batai tokie? Dar klausiau ar galima kazkaip pritaikyti ta ekonomiska garderoba sukneliu megejoms?
o gal, kad viskas is spintos butu panaudota butu ekonomiska viena kapsule formuoti prie rudu batu, o i kita itraukti turimus juodus, pilkus rubus ir nusipirkti juodus batus? Ir imti trecia ryskia?
O batus visa gyvenima tepirksiu tik juodus arba rusvus, kitokiu ne