QUOTE(Amarcord @ 2012 11 21, 12:06)
Elija, jūsų rankinė - miglota užuomina į tai
Man cvambalai nepatinka ir rankenos grubokos. Bet spalva labai gera, praktiška. O jinai ant peties užsideda ar tik rankoj nešiot?
Na rankenos gal foto tokios grubokos, o seip neatrodo, beto juk nemaza rankine , tai siuliukai ir nebus ...nuplistu greit prikrovus pilna ....
Ant peties kai matavausi ant plonesnio paltuko uzsideda, bet ant zieminuko, su vatinu palto nelabi ... bet uzstumti galima... Yra ilga rankena
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 21, 12:14)
Labai grazi kazkieno policininko tase, spalva, modeliu, zvambaliukais ir dydziu
Aciu
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 22, 10:30)
Oi, mergos, nežinau, kas man susišvietė (gal kad antra savaitė su temperatūra), bet užsireikė animal print šalikėlio
Ką manot apie tokių aksesuarų (ne)gražumą ir (ne)praktiškumą?
Man grazu, ypac gyvates
jei nepigiai atrodantys .. Kai kurie leopardo buna nu tokie pigienos, kiciniai ..o kai kurie grazus suteikiantys kazkokios prabangos... As SH pagavau gyvatini , tamsu, toki pitono spalvos ir dar atrodo kaip slapias , toks lengvas blizgesys, tai atrodo kaip odinis... paskui nusipirkau neseniai tokias kelnes kaip timpas (daugiau jojiko), bet jos tokios ale plostines tampomos medziagos , nei chaki, nei ruda, tokia zemes spalva , tai prie juodo megztuko, juodi ilgaauliai ... viska sudejus , ta salikeli dar, liuks derinukas gaunasi...
Tavo ideti man gyvatinis ypatingai grazus ...