Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų daugiabučių laiptinių ypatumai

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 02 18, 16:37)
O kaip tas prierasas atrodo smile.gif ?

Lipdukas su įrašu apie baudą už rūkymą viešoje vietoje ir pasirašyta Lietuvos policija. Prikabinta buvo prie visos litanijos su straipsnių numeriais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2014 02 18, 21:05)
Lipdukas su įrašu apie baudą už rūkymą viešoje vietoje ir pasirašyta Lietuvos policija. Prikabinta buvo prie visos litanijos su straipsnių numeriais ir pan.

Aciu smile.gif Kur tu lipduku gaut ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 02 19, 10:15)
Aciu smile.gif Kur tu lipduku gaut ?

dalino policija, bet senokai tai buvo. O gal dar turi?
Atsakyti
Labas visoms!!!
Norėčiau kreiptis į tas, pas kurias laiptinę valo valytoja.
KAS KIEK LAIKO JI ATEINA VALYTI LAIPTINĖS???
Atsiprašau už caps lock, norėjau atkreipti jūsų dėmėsį 4u.gif smile.gif cool.gif unsure.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klausti @ 2015 04 09, 12:55)
Labas visoms!!!
Atsiprašau už caps lock, norėjau atkreipti jūsų dėmėsį  4u.gif  smile.gif  cool.gif  unsure.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

buvusi valytoja beveik kas dien valydavo ir karta per menesi ar savaite plaudavo. kaip dabartine dirba nematau
Atsakyti
QUOTE(klausti @ 2015 04 09, 11:55)
Labas visoms!!!
Atsiprašau už caps lock, norėjau atkreipti jūsų dėmėsį  4u.gif  smile.gif  cool.gif  unsure.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

turi būti iškabinta grafikas. Arba patys iškabinkit sužinoję telefonu. Aš skambinau, sužinojau. Vieną valytoją atleido, nes ateidavo, užsirašydavo, neva valė, o aš matydavau, kad ne cool.gif
Papildyta:
O šiaip du sausi valymai ir vienas drėgsnas per savaitę.
Atsakyti
mes neturime valytojos iki šiol,nereikia valyti laiptinės,nereikia plauti langų,pakabino pirmininkas valymo grafiką,bet šiuolaikinem,europinem,tai ne motais,auklėta senoviškai,esu tarybinio mąstymo motera,valau.bet gi dar susilaukiu komentarų-mūsų valytoja,švaruolė,ar pikta.taip.bet tai smulkmena.sugalvojo kaimynės iš viršutinių aukštų dar vieną fintą,nušloja visus nešvarumus į apačią.kaip elgtis civilizuotai?ar tiesiog nekreipt dėmesio ir nevalyt ir nesiparint,kaip sako šiuolaikines.
Atsakyti
Surinkti ir gražinti visus turtus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2015 04 12, 10:57)
mes neturime valytojos iki šiol,nereikia valyti laiptinės,nereikia plauti langų,pakabino pirmininkas valymo grafiką,bet šiuolaikinem,europinem,tai ne motais,auklėta senoviškai,esu tarybinio mąstymo motera,valau.bet gi dar susilaukiu komentarų-mūsų valytoja,švaruolė,ar pikta.taip.bet tai smulkmena.sugalvojo kaimynės iš viršutinių aukštų dar vieną fintą,nušloja visus nešvarumus į apačią.kaip elgtis civilizuotai?ar tiesiog nekreipt dėmesio ir nevalyt ir nesiparint,kaip sako šiuolaikines.

susluot ju saslavas i viena kruva, susemt ir uzlipus auksciau isverst visa turini aikstelej.dar galima koki rasciuka parasius pakabint, kad siuksliu nesluotu i apacia, o teiktusi pacios susisemt.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2015 04 12, 11:57)

Pas mus taip buvo.Tik man pasiseke,as gyvenau 5 paskutiniam aukste ir I akis niekas nelazdavojo.Tai budavo,apsivalau savo aikstele,langus ir pas mane svaru.
As nekreipciau demesio ir toliau valyciausi.Palos ir nustos.
Atsakyti
O man tai būtų siaubų siaubas jei kaimynai nubalsuotų valytojos atsisakyt. Viena auginu vaiką, kuri dabar tokio amžiaus, kad nepaliksi. Net nepamiega viena. Tai ir nevalyčiau tos laiptinės... dabar va svajoju vakarais bėgiot, o ir to negaliu. O apie laiptinės valymą nesvajoju netgi smile.gif. Gerai kad pas mus visi moka po tą eurą ar du ir nereikia bartis kas kur kaip šluoja. Jei dar nešiukšlintų - išvis gerai būtų
Atsakyti
QUOTE(klausti @ 2015 04 09, 12:55)
Labas visoms!!!

Pirmadieniais ir ketvirtadieniais pus mus smile.gif
Atsakyti