ne nuo valytojos,ne nuo skaičiaus,o nuo žmonių ,jei normalūs,viskas ok
QUOTE(Roadkill @ 2013 03 11, 19:47)
Sakyciau laiptines svarumas ne nuo valytojos, o nuo gyventoju skaiciaus priklauso. Kai gyvena vos keli zmones, o kai keliasdesimt.
Ane?

Teko su tevukais keliuose daugiabuciuose pagyventi. Seniai, seniai.... Skyresi namo kontingentas kaip diena ir naktis. Pirmajame - moteriskes laiptine puose gelemis, rankdarbiais, vyrai parukyti iseidavo su peleninemis, na gyveno visi kaip didele siema. Persikrauste i ta antraji buta.... Vargeli... Ir s...davo, ir mysdavo. Tevas aikstelej lempute isuka, tai po keliu dienu kazkas issuka. Kaip mama sake - tikras kolchozas
Trecio buto nebebuvo
Yra teke ir uzsienyje pagyventi bute. Man buvo panasu i pirmaji tevuku buta - svaru, ramu, i talkas visi susilekdavo, veliau susesdavo visi grilinti (be jokiu prisilakimu). Yra teke vaziuoti sveciuotis pas mb draugeli Oslo "getto" rajone. Ten visas rajonas siukslynas.
Taip kad viskas priklauso kokio plauko zmones susiplieke i ta kolchoza, t.y. daugiabuty

Yra teke ir uzsienyje pagyventi bute. Man buvo panasu i pirmaji tevuku buta - svaru, ramu, i talkas visi susilekdavo, veliau susesdavo visi grilinti (be jokiu prisilakimu). Yra teke vaziuoti sveciuotis pas mb draugeli Oslo "getto" rajone. Ten visas rajonas siukslynas.
Taip kad viskas priklauso kokio plauko zmones susiplieke i ta kolchoza, t.y. daugiabuty

QUOTE(Tosk @ 2013 03 11, 21:59)
<...>

Absoliuciai pritariu

QUOTE(Tosk @ 2013 03 11, 20:59)

tik nuo žmonių priklauso aplinka
jei elgiasi, kaip paršeliai ir laiptinė netvarkinga,
Mano sesuo nusipirko buta daugiabuty, kaimynai tvarkingi, viskas ok, bet .... yra pora "asabu", kurie iseina is buto kokiam 6-7 aukste, prisikuria cigarete ir ramiai sau rukydami leidziasi liftu
Kai galima tokius sutramdyti? Gal kuri turit patirties?

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 02 17, 14:29)
Mano sesuo nusipirko buta daugiabuty, kaimynai tvarkingi, viskas ok, bet .... yra pora "asabu", kurie iseina is buto kokiam 6-7 aukste, prisikuria cigarete ir ramiai sau rukydami leidziasi liftu

Nusileido,o smarve liko.
Ka jau cia padarysi,tik paprayti belieka,kad prisidegtu lauke.Jei laiptineje rukytu,tai kitas reikalas,o dabar...
QUOTE(adrija @ 2014 02 17, 14:55)
Nusileido,o smarve liko.
Ka jau cia padarysi,tik paprayti belieka,kad prisidegtu lauke.Jei laiptineje rukytu,tai kitas reikalas,o dabar...
Ta prasme "jeigu laiptinej rukytu" ? Lifte galima rukyt ???
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 02 17, 15:42)
Ta prasme "jeigu laiptinej rukytu" ? Lifte galima rukyt ???
Nu matot,kaip suprantu,jie cigarete uzsidega neistvere,tsakant.Nedakencia iki lauko.Pas mane toks kaimynas buvo.Jis pas mama ateidavo,o kaip iseidavo,tai ne I lauka isejes,o tik is buto isejes uzsidegdavo cigarete ir isvaziuodavo.Tai ir cia taip,kaip supratau.
Na,stovi laiptinej ,ruko vienaip.O cia praeidami uzsiruke ir gaudyk,kad nori.
Zinoma,kad negerai.Bet gal pakalbeti su jais reikia,kad dakentetu,kol pro duris iseis.
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 02 17, 14:29)

Pakabinkit lifte ištrauką apie draudimą rūkyti viešose vietose ir skiriamą už tai baudą. Turėjom tokį pakabinę, su policijos prierašu. Kažkuris kaimynas prirašė ranka buto numerį, kurio savininkas prirūkydavo. Suveikė stebuklingai, nuplėšė iš karto, kai atsirado prierašas su buto numeriu ir nustojo rūkyti.
QUOTE(mementoo @ 2014 02 18, 16:07)
Pakabinkit lifte ištrauką apie draudimą rūkyti viešose vietose ir skiriamą už tai baudą. Turėjom tokį pakabinę, su policijos prierašu. Kažkuris kaimynas prirašė ranka buto numerį, kurio savininkas prirūkydavo. Suveikė stebuklingai, nuplėšė iš karto, kai atsirado prierašas su buto numeriu ir nustojo rūkyti.
O kaip tas prierasas atrodo