Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų daugiabučių laiptinių ypatumai

smile.gif
Atsakyti
šioje temoje noriu matyti diskusiją tik apie daugiabučių laiptines. Jei ji pavirs antrąja kaimynų tema, ši bus uždaryta.
Atsakyti
Oooo, pagaliau atsirado ši tema smile.gif
Aš nevalau laiptinės. Man ir nereikia. Jeigu reikėtų būtų labai blogai, nes tai yra labai sunkus darbas, kuriam visai neturiu gabumų.
Atsakyti
O aš valau lotuliukas.gif Man smagu pareiti namo,kaip švari laiptinė. biggrin.gif Na,ir išeiti aišku biggrin.gif
Atsakyti
pas mus valytoja yra, visada švaru thumbup.gif
Atsakyti
sveikos niekaip nesuprantu kam sita tema?na nebent padiskutuot kiek kas moka jei samdo..kaip daznai valo,kaip valo,su kuo valo,kada valo...ir jei nesamdo kaip valo pacios...,bet seip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 11 15, 19:15)
sveikos niekaip nesuprantu kam sita tema?na nebent padiskutuot kiek kas moka jei samdo..kaip daznai valo,kaip valo,su kuo valo,kada valo...ir jei nesamdo kaip valo pacios...,bet seip... g.gif

Nu čia žinokit tik iš pirmo žvilgsnio ta tema atrodo tokia nekalta lotuliukas.gif
Bet pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 11 15, 19:15)

Tai labai aštri tema, antroj vietoj po tų visų Garliavos dalykėlių
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 11 15, 17:10)
Oooo, pagaliau atsirado ši tema smile.gif
Aš nevalau laiptinės. Man ir nereikia. Jeigu reikėtų būtų labai blogai, nes tai yra labai sunkus darbas, kuriam visai neturiu gabumų.

labai patogus dalykas - neturėti gabumų, 'man nerūpi" et ctr. o kam jų reikia? jei namas nusprendė, kad plauna paeiliui - vistiek išplaus koks durnelis. o paskui jam atlėks padraskyti akių iš apačios, nes tą vieną kartą, kai bandė plauti ar šluoti - elementariai paleido šiukšles per šešis aukštus. per tarpą laiptinėje. ir paaiškins - jūsų kaimynė neplauna, reiškia naminius kilimus - jūs išpurtėte.
Atsakyti
Tai ir sakau, kad man nereikia, nes mano namas nenusprendė, jog plauna paeiliui. Jeigu reikėtų, plaučiau. Nežinau, kodėl jums patogu atrodo plauti neturint gabumų, man kaip tik būtų nepatogu, nes sugaiščiau 2-3 kartus daugiau laiko negu protingi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 11 15, 21:27)
Nežinau, kodėl jums patogu atrodo plauti neturint gabumų, man kaip tik būtų nepatogu, nes sugaiščiau 2-3 kartus daugiau laiko negu protingi žmonės.

o gal galėtum ir tą laiką atiduoti tiems, kurie, (jei susitaria patys tvarkyti) tvarko jūsų laiptinę?
aš gi sakau - patogu, nieko nemoku, nieko negaliu, per daug laiko sugaišiu, ai, žinai, tu greičiau moki, tu plauk, finale iš trijų butų laiptinę prašluoja vieno buto savininkai. Jiems laikas išsilavinimas ir gabumai leidžia tvarkyti iš paskos kaimynų irnesakyk.gif
Atsakyti
Panašu, kad čia jau projektuojama jūsų asmeninė neigiama patirtis, nes tai, ką jūs rašote, neturi nieko bendro su mano laiptinės valymo tvarka (manąją valo valytoja, kuri ateina atskirai, nėra kaimynė-savanorė). Turiu pastebėti, kad anksčiau jūsų diskusijų kokybė buvo geresnė, pasakydavote įdomių minčių. Pastaruoju metu išskaitote pašnekovo žodžiuose tai, kas nebuvo pasakyta (nei tiesiogiai, nei tarp eilučių). Nežinau, kas jums nutiko, bet tikiuosi, jog praeis 4u.gif
Atsakyti