Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

QUOTE(eknos @ 2013 04 05, 17:22)
Sveiki. Pridavinėjam ir mes naujos statybos namą. Jau pridavėm kanalizaciją, elektrą ir vandentiekį.Ruošiami dokumentai ir registrų centre. Kas turi ant projekto parašyti "Taip pastatyta"? Kaip padaryti kompiuterine laikmena projektą, jei turim tik popierinį variantą?

sveiki. ant projektu turi pasirashyti techninis priziuretojas (kuris turi tam kvalifikacija) ir statybos vadovas ( bent mano klientai, kuriems darau inventorines bylas patys pasirasho, nors neturi kvalifikacijos) su tais parashais ir uzrashu "taip pastatyta" reika nuskanuoti visa projekta. kad butu viename pdf faile, kurio dydis iki 10mb. lygiai taip pat reikia skanuoti inventorine byla, kontroline geodezina nuotrauka, statybos leidima, energinuo naudingumo sertifikata, pazyma is energetikos inspekcijos ir deklaracija apie statybos uzbaigima (deklaracija skanuota turi buti su parashais ir datomis) ir kitus dokumentus, kuriuos pateikiat( jei pateikiat) . visi dokumentai skirtinguose failuose pdf formatu iki 10mb
Papildyta:
QUOTE(Ruginė @ 2013 04 05, 17:27)
Mano prašymą irgi vis atmeta, nes neteisingai pateiktas projekto skaitmeninis variantas.  schmoll.gif
Aš jau nebežinau net ko jie nori.  doh.gif Lyg ir viską paga tą jų STRą darėm, bet negerai ir viskas.

nuskanuotas projektas (su parashais ir pan) pdf formate, viename faile. kurio dydis iki 10 mb.
o kaip jus padaret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grunge: 06 balandžio 2013 - 12:34
QUOTE(grunge @ 2013 04 06, 12:35)
nuskanuotas projektas (su parashais ir pan) pdf formate,  viename faile. kurio dydis iki 10 mb. 
o kaip jus padaret?

Nuskanuotas, pdf, bet į vieną failą netelpa anei kaip. Gi popierinis projektas storulis, puslapių netoli šimto. Kaip sugrūst viską į 10 Mb?
Pagal STR:
jei statinio elektroninis projektas didesnis kaip 10 MB, ši laikmena formuojama taip:
6.1. atskira rinkmena (failu), suteikus jai pavadinimą „Turinys“, pateikiamas kompiuterinėje laikmenoje įrašytų statinio projekto rinkmenų sąrašas, nurodant kiekvienos rinkmenos bendrą puslapių skaičių, kiekvienoje rinkmenoje įrašytų tekstinių ir grafinių dokumentų pavadinimus eilės tvarka ir kiekvieno jų puslapių skaičių;
6.2. kiekvienai statinio elektroninio projekto rinkmenai turi būti suteiktas pavadinimas, išreikštas skaitmeniu, pradedant nuo „1“;

Todėl dabar turim tris pdf failus su projektu, t.y. rinkmenas pavadintas 1,2, 3. Ir dar vieną failą "Turinys", kuriame ir surašyta kas kiekviename iš tų trijų failų yra - kiekvieno psl pavadinimas ir kiek psl dokumentas turi.

Jau nežinau kiek kartų skaičiau aš tą STR IV dalies 6 punktą, ir niekaip kitaip nesuprantu. biggrin.gif

Be parašų, nes pateikiame pažymą apie statinio atitiktį projektui.

Help?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruginė: 06 balandžio 2013 - 22:00
QUOTE(Ruginė @ 2013 04 06, 22:54)
Nuskanuotas, pdf, bet į vieną failą netelpa anei kaip. Gi popierinis projektas storulis, puslapių netoli šimto. Kaip sugrūst viską į 10 Mb?
Pagal STR:
jei statinio elektroninis projektas didesnis kaip 10 MB, ši laikmena formuojama taip:
6.1. atskira rinkmena (failu), suteikus jai pavadinimą „Turinys“, pateikiamas kompiuterinėje laikmenoje įrašytų statinio projekto rinkmenų sąrašas, nurodant kiekvienos rinkmenos bendrą puslapių skaičių, kiekvienoje rinkmenoje įrašytų tekstinių ir grafinių dokumentų pavadinimus eilės tvarka ir kiekvieno jų puslapių skaičių;
6.2. kiekvienai statinio elektroninio projekto rinkmenai turi būti suteiktas pavadinimas, išreikštas skaitmeniu, pradedant nuo „1“;

Todėl dabar turim tris pdf failus su projektu, t.y. rinkmenas pavadintas 1,2, 3. Ir dar vieną failą "Turinys", kuriame ir surašyta kas kiekviename iš tų trijų failų yra - kiekvieno psl pavadinimas ir kiek psl dokumentas turi.

Jau nežinau kiek kartų skaičiau aš tą STR IV dalies 6 punktą, ir niekaip kitaip nesuprantu.  biggrin.gif

Be parašų, nes pateikiame pažymą apie statinio atitiktį projektui.

Help?

Yra nemazai niuansų statybos užbaigimo dokumentų gavimu infostatyba sistemoje.

Galiu pasiūlyti šių dokumentų tvarkymą, žinoma uz atlygį.
Jei reikia pagalbos, prašau kreiptis smile.gif
Atsakyti
Kiek pinigu uz ikelima i Infostatyba? Irgi 500,kaip uz deklaracijos uzpildyma lotuliukas.gif

QUOTE(cellado @ 2013 04 06, 22:25)
Yra nemazai niuansų statybos užbaigimo dokumentų gavimu infostatyba sistemoje.

Galiu pasiūlyti šių dokumentų tvarkymą, žinoma uz atlygį.
Jei reikia pagalbos, prašau kreiptis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 04 08, 14:19)
Kiek pinigu uz ikelima i Infostatyba? Irgi  500,kaip uz deklaracijos uzpildyma  lotuliukas.gif

tai jei uz deklaracija ima 500 lt, uz projekto nuskanavima matyt daugiau imtu biggrin.gif ..bet cia ne tas pats zmogus, tai gal normalesnem kainom.
Atsakyti
QUOTE(grunge @ 2013 04 08, 15:22)
tai jei uz deklaracija ima 500 lt, uz projekto nuskanavima matyt daugiau imtu  biggrin.gif ..bet cia ne tas pats zmogus, tai gal normalesnem kainom.

Į kainą būtų įskaičiuotas deklaracijos pildymas ir medžiagos įkėlimas wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ne, nu deklaraciją užsipildyt tai ten juokas.
Ir visa kita man aišku, išskyrus kas nepatinka nuskanuotam projekte. g.gif

Na, bet suspaudžiau aš viską iki 10Mb. Kokybė prastesnė, bet pažiūrėsim, gal jau nebekibs.

Ai, dar klausimas. Ta žyma "Taip pastatyta" su visais parašais turi būti kur? Ant kiekvieno namo projekto brėžinio lapo? Ant titulinio? Kur?
Gal jiems pažymos apie atitiktį per mažai, ir kimba būtent dėl tos žymos ir parašų. Nes vėlgi tas pats STRas reikalauja, kad teikiant per Infostatybą būtina žyma su parašais.

Atsakyti
O priziuretojo parasas deklaracijioje rodomas. Jei ne - tai ir "Taip pastatyta" man nereikejo (tiesa, pridavinejau ne per Infostatyba).

QUOTE(Ruginė @ 2013 04 08, 17:26)
Ir visa kita man aišku, išskyrus kas nepatinka nuskanuotam projekte.  g.gif

Na, bet suspaudžiau aš viską iki 10Mb. Kokybė prastesnė, bet pažiūrėsim, gal jau nebekibs.

Ai, dar klausimas. Ta žyma "Taip pastatyta" su visais parašais turi būti kur? Ant kiekvieno namo projekto brėžinio lapo? Ant titulinio? Kur?
Gal jiems pažymos apie atitiktį per mažai, ir kimba būtent dėl tos žymos ir parašų. Nes vėlgi tas pats STRas reikalauja, kad teikiant per Infostatybą būtina žyma su parašais.

Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2013 04 08, 18:26)
Ir visa kita man aišku, išskyrus kas nepatinka nuskanuotam projekte.  g.gif

taip pastatatyta, tech. priziuretojo vardas pavarde parasas, statybos vadovo vardas pavarde parasas ant titulinio lapo, techniniu rodikliu lapo(jei yra) ir kiekvieno brezinio(genplano, aukstu planu, profiliu, pjuviu)
Atsakyti
Ačiū, grunge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruginė: 09 balandžio 2013 - 10:11
Sveikutes, noriu priduoti nama. Buvo priduota 93 %, dabar noriu prisiduoti 100%. turiu siuos dokumentus:
Kadastriniu matavimu byla
Pazyma is energetikos inspekcijos
Pazyme del duju katilo, nes sake reikia
Varzu matavimus, nes be ju juk neisduoda energetikos inspekcija pazymos.
Uzpildyta deklaracija su statybu projektuotojo/vadovo ir techninio kazkio priziuretojo parasais ir datomis.
Dabar kiek zinau reikia skanuoti ir tada nesti inspektoriui. o as pati negaliu nuskanuoti. butinai kazkur nesti,kad nuskanuotu?
ir ka butent reikia skanuoti?
Ar dar reikia kokiu dokumentu?
Is anksto labai dekoju uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2013 04 16, 11:05)
Sveikutes, noriu priduoti nama. Buvo priduota 93 %, dabar noriu prisiduoti 100%.  turiu siuos dokumentus:
Kadastriniu matavimu byla
Pazyma is energetikos inspekcijos
Pazyme del duju katilo, nes sake reikia
Varzu matavimus, nes be ju juk neisduoda energetikos inspekcija pazymos.
Uzpildyta deklaracija su statybu projektuotojo/vadovo ir techninio kazkio priziuretojo parasais ir datomis.
Dabar kiek zinau reikia skanuoti ir tada nesti inspektoriui.  o as pati negaliu nuskanuoti. butinai kazkur nesti,kad nuskanuotu?
ir ka butent reikia skanuoti?
Ar dar reikia kokiu dokumentu?
Is anksto labai dekoju uz pagalba.

jei tiks tik deklaracijoje parasai tai gerai, nes shiaip ant projekto breziniu turi techninis priziuretojas ir statybos vadovas pasirashyti. dar manau reikia energinio naudingumo sertifikato bei pastato ir pozeminiu komunikaciju kontrolines geodezines nuotraukos.

skanuoti galite pati. kiekvienas dokumentas atskirame pdf faile.
techninis projektas.pdf
kadastriniu matavimu byla.pdf
kontroline geodezine nuotrauka.pdf
statybos leidimas. pdf
energinio naudingumo sertifikatas.pdf
energetikos inspekcijos pazyma.pdf.
deklaracija apie statybos uzbaigima.pdf (skanuoti su datom ir parasais)
ir jei dar reikia is dujininku pazymos (bet dar kolkas nesusiduriau, kad reiketu)

kiekvienas failas turi buti iki 10mb.

ir uzsipildyti prasyma patvirtinti deklaracija (skanuoti nereikia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grunge: 16 balandžio 2013 - 14:36