QUOTE(eknos @ 2013 04 05, 17:22)
Sveiki. Pridavinėjam ir mes naujos statybos namą. Jau pridavėm kanalizaciją, elektrą ir vandentiekį.Ruošiami dokumentai ir registrų centre. Kas turi ant projekto parašyti "Taip pastatyta"? Kaip padaryti kompiuterine laikmena projektą, jei turim tik popierinį variantą?
sveiki. ant projektu turi pasirashyti techninis priziuretojas (kuris turi tam kvalifikacija) ir statybos vadovas ( bent mano klientai, kuriems darau inventorines bylas patys pasirasho, nors neturi kvalifikacijos) su tais parashais ir uzrashu "taip pastatyta" reika nuskanuoti visa projekta. kad butu viename pdf faile, kurio dydis iki 10mb. lygiai taip pat reikia skanuoti inventorine byla, kontroline geodezina nuotrauka, statybos leidima, energinuo naudingumo sertifikata, pazyma is energetikos inspekcijos ir deklaracija apie statybos uzbaigima (deklaracija skanuota turi buti su parashais ir datomis) ir kitus dokumentus, kuriuos pateikiat( jei pateikiat) . visi dokumentai skirtinguose failuose pdf formatu iki 10mb
Papildyta:
QUOTE(Ruginė @ 2013 04 05, 17:27)
Mano prašymą irgi vis atmeta, nes neteisingai pateiktas projekto skaitmeninis variantas.
Aš jau nebežinau net ko jie nori. Lyg ir viską paga tą jų STRą darėm, bet negerai ir viskas.
Aš jau nebežinau net ko jie nori. Lyg ir viską paga tą jų STRą darėm, bet negerai ir viskas.
nuskanuotas projektas (su parashais ir pan) pdf formate, viename faile. kurio dydis iki 10 mb.
o kaip jus padaret?