Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

QUOTE(grunge @ 2014 09 29, 09:08)
nueinate pas savo geodezininkus, kurie parenge jums suvestini plana(nebent jus is projekto idejote plana biggrin.gif) ir sakote kad reikia atskirai paruosti geodezines nuotraukas ir suderinti su savivaldybes geodezininku.
is jusu savivaldybe negali priimti, nes geodezininkai turi pateikti siuos duomenis.
del gyliu ir pan. nesijaudinkite, nes tai nera jusu reikalas, o geodezininku. 

beje siu planu ne visuose skyriuose inspekcija praso. vilniaus mieste uztenka geodezininko paruosto suvestinio plano. o trakuose tarkim turi buti atskiri planeliai suderinti su savivaldybes geodezininku.

nu aisku, bandysiu kreiptis I geodezininka. o idejau tai ne is projekto suvestini o pagal fakta padaryta smile.gif bet tai o kaip su pinigeliais- negi uz kiekviena atskira popieriuka po kelis simtus reiks moket g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare02: 29 rugsėjo 2014 - 09:49
QUOTE(vasare02 @ 2014 09 29, 09:48)
nu aisku, bandysiu kreiptis I geodezininka. o idejau tai ne is projekto suvestini o pagal fakta padaryta smile.gif bet tai o kaip su pinigeliais- negi uz kiekviena atskira popieriuka po kelis simtus reiks moket g.gif

kaip susitarsit biggrin.gif.
mes asmeniskai uz kiekviena popieriuka imam atskirai, nes visgi ne labdaros organizacijos yra geodezininkai. kaip ir bet kokie zmones, noretu uz savo darba gauti atlygi.
Atsakyti
QUOTE(grunge @ 2014 09 29, 09:43)
privalo ivykti. man vilniui karta irgi teko gal 10 dienu laukti, nes atostogavo inspektorius, o kitas nespejo.

Paskambinau į statybos inspekciją sakė "ups, pražiūrėjom", tai tą pačią dieną viską ir atmetė biggrin.gif deklaracija negerai užpildyta (kažkokių laukelių per daug) ir trūko katilo pažymos iš VEI. 56 litai ir pažyma yra. Vėl iš naujo pateikiau smile.gif
Atsakyti
Smagumai tęsiasi, bet aš kantri smile.gif
pateikiau pirmą kartą, kažkas nepasigilinęs paskaitė nedaskaitė, atmetė: deklaracijoje tų laukų pildyti nereikia.

ok, perrašiau. laukiu laukiu - nieko.
skambinu: per tris numerius (bendrasis, priimamasis, infostatyba konsultantas) buvau nukreipta, galiausiai sako susiraskit internete kas jūsų rajono inspektorius ir jam tiesiai skambinkit. Susirandu, skambinu - toks nebedirba, kam priskirtas mano rajonas neaišku biggrin.gif skambinkit už valandos......

Po kurio laiko sulaukiu moteriškės skambučio, pavardės nžn, bet paskaito deklaraciją ir vėl sako - o kodėl TIE laukai nepildyti? juos užpildykit. Bl, gi, kai pirmą kart atmetė sakė nepildyt... ok, nuryju, sakau ką toliau daryti? nu, sako kad būtų operatyviau pasitaisot deklaraciją, susirašot į cd visus dokumentus ir atvažiuojate į 203 kabinetą. Pasižiūriu kontaktuose, tai bendro priimamojo kabineto nr. Tai nx tada ta sistema reikalinga????????????????????????????????? Jeigu aš turėčiau dafiga laiko tikrai neičiau ryt asmeniškai, bet man reik greituoju būdu prisiduoti ir taip kiek laiko jau praradau...
Ryt laukit istorijos tęsinio - aštuntai valandai varau į priimamąjį.
Atsakyti
mums irgi smagumai tęsiasi. Infostatyboj pridavėm 09.24, užregistravo tik 10.02 - bet vėlgi po atskiro mano skambučio. Daba išsiaiškinom, kad nagrinėti gali iki 20 darbo dienų!!! Kaži ar tikrai tiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 07, 14:31)
Daba išsiaiškinom, kad nagrinėti gali iki 20 darbo dienų!!! Kaži ar tikrai tiek laiko?

STR 1.11.01:2010 Statybos užbaigimas
galioja nuo 2014-08-15
http://vtpsi.lt/node/1056
Įkeliu ištraukas:
39.
Nustatęs, kad visi Reglamento 38 punkto reikalavimai įvykdyti, Padalinio pareigūnas ne vėliau kaip kitą darbo dieną įregistruoja prašymą ir su juo pateiktus dokumentus IS „Infostatyba“.
40.
Padalinio vadovas ar kitas Inspekcijos viršininko įgaliotas Padalinio pareigūnas, nustatęs, kad Reglamento 39 punkte nurodyti reikalavimai įvykdyti, ne vėliau kaip per 10 darbo dienų Deklaraciją patvirtina, Deklaracijos kiekvieno lapo viršutiniame dešiniajame kampe įrašydamas „Patvirtinta“, po šiuo žodžiu uždeda asmens spaudą, pasirašo ir įrašo datą. Jei Reglamento 39 punkte nurodyti reikalavimai neįvykdyti, prašymo pateikėjas apie tai, kad Deklaracija negali būti patvirtinta, informuojamas raštu per 10 darbo dienų nuo prašymo įregistravimo dienos, grąžinant pateiktus dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 07, 14:31)
mums irgi smagumai tęsiasi. Infostatyboj pridavėm 09.24, užregistravo tik 10.02 - bet vėlgi po atskiro mano skambučio. Daba išsiaiškinom, kad nagrinėti gali iki 20 darbo dienų!!! Kaži ar tikrai tiek laiko?

Meluoja ir neraudonuoja jie, 10 darbo dienu.
Atsakyti
Aš jau radau tą įstatymą, net ir į Vilnių skambinau konsultuotis. Na žodžiu skaičiuosiu darbo dienas. Nes čia Klaipėdoje - paprastų telefonų - kur įrašinėjamas pokalbis - niekas nekelia, arba aiškina, kad nieko negali padėti dėl infostatybos - o ta kuri gali padėti - mobilų telefoną naglai numeta, nieko nepaaiškinus, nors skambinau priėmimo valandomis!!! Jau žiauriai nervuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 07 spalio 2014 - 17:17
Labai paprasta: rasot laiska administracijos direktoriui, skundziates, einat pas dep. vada ir pan.
Tuoj prades kelt mobilius smile.gif))

QUOTE(dolile @ 2014 10 07, 16:16)
Aš jau radau tą įstatymą, net ir į Vilnių skambinau konsultuotis. Na žodžiu skaičiuosiu darbo dienas. Nes čia Klaipėdoje - paprastų telefonų - kur įrašinėjamas pokalbis - niekas nekelia, arba aiškina, kad nieko negali padėti dėl infostatybos - o ta kuri gali padėti - mobilų telefoną naglai numeta, nieko nepaaiškinus, nors skambinau priėmimo valandomis!!! Jau žiauriai nervuoja

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 08, 16:36)
Labai paprasta: rasot laiska administracijos direktoriui, skundziates, einat pas dep. vada ir pan.
Tuoj prades kelt mobilius smile.gif))

viskas butu paprasta- bet jei pradesi kariaut, tai jie irgi tikrai ras prie ko prikibt... as vilniuje bandau pridavinet- ir tikrai daugiau nekelsiu per infostatyba- nes sukelus iregistravimo isvis nesulaukiau, o atmete tik po 15 dienu, prirase pastabu, kurias tikrai butume isprende iskarto jei buciau pildzius dokumentus vietoje... zodziu- statybos leidimus isemineju per infostatyba ir tokiu bajeriu nebudavo, o inspekcija matyt dar praeitimi gyvena
Atsakyti
sveiki atvyke i biurokratijos pasauli, kuriame kaikurie turi gyventi kasdien biggrin.gif. o po to dar klausia kodel viskas trunka taip ilgai.
ax.gif
Atsakyti
Nzn, ar galima popieriniu budu priduot dabar (be IS), TACIAU 2012-13 M pridaviau popieriniu busu be jookiu problemu . Tiesa, gincu buvo, bet pavyko pastatyt biurokratus i vietas smile.gif

QUOTE(vasare02 @ 2014 10 09, 07:30)
viskas butu paprasta- bet jei pradesi kariaut, tai jie irgi tikrai ras prie ko prikibt... as vilniuje bandau pridavinet- ir tikrai daugiau nekelsiu per infostatyba- nes sukelus iregistravimo isvis nesulaukiau, o atmete tik po 15 dienu, prirase pastabu, kurias tikrai butume isprende iskarto jei buciau pildzius dokumentus vietoje... zodziu- statybos leidimus isemineju per infostatyba ir tokiu bajeriu nebudavo, o inspekcija matyt dar praeitimi gyvena

Atsakyti