Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(evers @ 2012 11 21, 20:40)
gal turite šito grožio schemą.... wub.gif user posted image
thumbup.gif
kažin kokio Nr VIRBALAIS MEGZTA?? g.gif

aš turiu... blush2.gif
schema

megzta 4 nr. iš kid moher
Atsakyti
Labutis mergaiciukes gal esate toki kas uzmate?
Arba kazka panasaus, vis bandau pati rasta delioti bet neiseina vis... doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 11 22, 12:07)
painiavos biski yra, bet nesudetinga. imkit du siulus ir du virbalus. siulu galus ikiskit tarp virbalu, susukit tarpusavy siulus ir abu viena karta apsukit apie kiekviena virbala (abu is vidaus isoren), vel susikit siulus tarpusavy ir vel abu ant virbalo is vidaus i isore apsukit, ir taip kiek reikia akiu. tik siulus tarpusavy reikia sukt vis ta pacia kryptim ir uzkabint is vidaus, kad tvarkingai uzsidetu akys

Aciu,aciu,mieloji,bet vakar tol sedejau,kol uzsidejau ir jau pradejau megzt.Dasuto paciai,nieko sudetingo,tik reikia viena kart padaryt ir atsiminsi amziams. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip tos kišenės išmegztos.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 11 21, 22:57)
sveikos dar syk noriu labai išmokt megzti,o atrodo esu beviltiška  verysad.gif
cray.gif
atrodo nesunkus raštas o sunkiai gaudausi  cray.gif
va patiko šis ir aprašymą radau,bet kažkas man nesueina ir viskas  unsure.gif

user posted image
aprašymas

QUOTE(Tomienė @ 2012 11 21, 23:46)
nee ne  ne, tikrai ne penkis kartus  schmoll.gif
kraštinė 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 kraštinė
2-dvi kartu
0-užmetimas
1-viena gera

jungiant raštą, vietoj kraštinės seks kitas motyvas, tai jau vidury gausis nebe tris kartus po dvi kartu, o šešis kartus po dvi kartu.

jei nesupratai, rašyk.

parodau, kaip atrodytų du motyvai

kraštinė 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 kraštinė

viso gaunasi 36 akys. Trims motyvams reikės 53 akių, keturiems motyvams-70.

asmeniškai aš tarp tų motyvų vieną akį išmegzdavau gerą, tad mano motyvas būdavo iš 18 akių ax.gif tai prie tų mano skaičiukų gali pridėti po dar vieną akį.

o merginos šį šalikėli mezgant ar išsyk raštas matomas ,nes numezgus keletą eilių man ne taip gaunasi...kažkaip vienodai ,nėra tokio didelio perėjimo g.gif kas gali būt ne taip unsure.gif

gal siūlai netinkami
mezgu iš tokių ..........va tokie .........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 23 lapkričio 2012 - 13:10
QUOTE(evers @ 2012 11 23, 12:05)
o merginos šį šalikėli mezgant ar išsyk raštas matomas ,nes numezgus keletą eilių man ne taip gaunasi...kažkaip vienodai ,nėra tokio didelio perėjimo  g.gif  kas gali būt ne taip  unsure.gif

gal siūlai netinkami

o tu gali imest rasto originala kazkoki?Kur parasuta,ar schemute?Pagal ka tu susigalvojai megzt?
Atsakyti
4u.gif KADANGI nenusėdu vietoje,namačiusi norimo rezultato,išardžiau tą šalį ir pradėjau megzt kitokį,bet vistiek dar kada pabandysiu su kitokiais siūlais ir jį... 4u.gif

o dabar tokį bandau...
user posted image

gaila pervėlai perskaičiau,kad raštas visisškai išryškėja tik išskalbus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 11 23, 14:05)
o merginos šį šalikėli mezgant ar išsyk raštas matomas ,nes numezgus keletą eilių man ne taip gaunasi...kažkaip vienodai ,nėra tokio didelio perėjimo  g.gif  kas gali būt ne taip  unsure.gif

gal siūlai netinkami

nežinau, kodėl tau nesigauna g.gif pagal šį raštą esu mezgusi ne vieną šalį, beje šis raštas ir knygoje Mezgimas raštai ir technika unsure.gif išviekščioj eilėj tikiuosi išmezgi be rašto? vien blogas akis?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galie patarti, kur galima rasti paprastos beretės megztos virbalais be jokio rašto schema arba aprašymą. geriau būtų lietuviškai, ar bent jau rusų kalba.
Noriu pirmą kartą pabandyti nusimegzti beretę blush2.gif , ir nerandu niekur konkretaus aprašymo kur platinti ir kiek, kur mažinti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juulyte: 24 lapkričio 2012 - 15:04
QUOTE(juulyte @ 2012 11 24, 14:03)
Sveikos 4u.gif
Gal galie patarti, kur galima rasti paprastos beretės megztos virbalais be jokio rašto schema arba aprašymą. geriau būtų lietuviškai, ar bent jau rusų kalba.
Noriu pirmą kartą pabandyti nusimegzti beretę blush2.gif , ir nerandu niekur konkretaus aprašymo kur platinti ir kiek, kur mažinti. blush2.gif

Ar cia ziurejai?auksarankes

Cia aprasyta visa mezgimo paparastai technika,tik reikia prisiderint prie savo dydzio.My Webpage

O cia rusiskas aprasymas My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 11 24, 16:30)
Ar cia ziurejai?auksarankes

Cia aprasyta visa mezgimo paparastai technika,tik reikia prisiderint prie savo dydzio.My Webpage

O cia rusiskas aprasymas My Webpage

aciuks.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos, gal kas turite aprašymą?
Atsakyti