Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(Luety @ 2012 11 21, 21:44)
Cia rasi free atsisiuntima rasteliu My Webpage

ar nematau ar ne tokį atidaro??man atidaro skaros schemą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 11 21, 21:47)
ar nematau ar ne tokį atidaro??man atidaro skaros schemą... unsure.gif

taip taip, tai skaros schema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2012 11 21, 18:18)
Mergaitės, gal kuri esate mezgusios tokio tipo megztinį arba turite minčių kaip tai daryti, o gal, dar geriau, turite schemutę, kaip jį nusimegzti:
user posted image
user posted image

Geras lotuliukas.gif vakar kaip tik tokį nusižiūrėjau ir išsisaugojau į "must have" aplankaliuką mirksiukas.gif http://club.osinka.r...7472?&start=660 Ne visiškai identiškas, bet mezgimo principas tas pats ir tikrai nesudėtingas. O jau grožis thumbup.gif Gaudykit, mergaitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 21 lapkričio 2012 - 21:00
Bet apacioj raso atsisiust faila PDF nemokamai su visais rastaisMy Webpage

cia dar uzsiregistravus galima atsisiust juodos skaros schema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 lapkričio 2012 - 21:08
sveikos dar syk noriu labai išmokt megzti,o atrodo esu beviltiška verysad.gif
cray.gif
atrodo nesunkus raštas o sunkiai gaudausi cray.gif
va patiko šis ir aprašymą radau,bet kažkas man nesueina ir viskas unsure.gif

user posted image

aprašymas

QUOTE(ircike @ 2010 04 21, 21:17)
Brendule, L@imuže, Uudraa, ačiū visoms  blush2.gif
O siūliukai čia kid mchera su šilku, sumezgiau 3 po 25g

Na o raštelis va toks:
Raštas kartojas kas17akių +2 akys kraštam
1eile: 3-kartus po 2 akis sumezgama kartu; 5 kartus-1 užmetimas 1- gera; 1-užmetmas; 3-kartus po 2 sumezgama kartu...
2eilė: visos išvirkščiosios

na mano supratimu 3 kart 2 gaunasi 6 akys
po to kaip suprast( 5 kartus-1 užmetimas 1- gera;) ar taip 5 kart išmegzti užmetimas gera,užmetimas gera,užmetimas gera,užmetimas gera,užmetimas gera tada gausis 10akių dar
po to rašo (1-užmetmas) o jis kaip tik užmetimas neišmezgus ar čia taip išmezgi ir užmeti akį blush2.gif unsure.gif
na kad po to sumegzti 3 po dvi tai aišku..bet ta vidurinioji dalis man nelabai suprantama kaip pradedančiai 4u.gif
gal pagelbėsit ...nes man skaičiuojant gaunasi ne 17 akių o 19 unsure.gif kažką painioju 4u.gif
labai prašau pagalbos....
Atsakyti
Nu viskas paprastai.
rastas kartojasi taip,viena krastine+17 akiu rasto+1 krastine arba galutine
Pirma eile is eiles:krastine akis,dvi sumegzt kartu,dvi sumegzt kartu,dvi sumegzt kartu,1 uzmetimas viena gera 1 uzmet.1 uzmet 1 ger 1 uzmet ,1 uzmet 1 gera 1 uzmet ,1 uzmet 1 gera 1 uzmet,1 uzmet 1 gera 1 uzmet.2 sumegztos,2 sumegzt 2 sumegzt,krastine akis
Antra eile visos isvirkscios.

Dabar gaunasi pirmoj eilej,kai dedi uzmetimus,ju ne po viena,bet po du.Tai isvirksciai megzdama,viena uzmetima mezgi geraja akimi,kita blogaja.
Atrodo,kad taip.Pataisykit kas jei ne taip.Pramegzk ir matysi pati.

Papildyta:
na o man niekas neatsako,kaip uzdet dvieju spalvu siulus ant dvieju skirtingu virbalu,kad pradet megzt.Please,please,zinute mano aname puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2012 11 21, 19:18)
Mergaitės, gal kuri esate mezgusios tokio tipo megztinį arba turite minčių kaip tai daryti, o gal, dar geriau, turite schemutę, kaip jį nusimegzti:

Mezgiau toki,nu kazkas ne taip man gavosi,isardziau
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nee ne ne, tikrai ne penkis kartus schmoll.gif
kraštinė 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 kraštinė
2-dvi kartu
0-užmetimas
1-viena gera

jungiant raštą, vietoj kraštinės seks kitas motyvas, tai jau vidury gausis nebe tris kartus po dvi kartu, o šešis kartus po dvi kartu.

jei nesupratai, rašyk.

parodau, kaip atrodytų du motyvai

kraštinė 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 2 2 2 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 2 2 2 kraštinė

viso gaunasi 36 akys. Trims motyvams reikės 53 akių, keturiems motyvams-70.

asmeniškai aš tarp tų motyvų vieną akį išmegzdavau gerą, tad mano motyvas būdavo iš 18 akių ax.gif tai prie tų mano skaičiukų gali pridėti po dar vieną akį.
Atsakyti
sveikutes, uosviene sugalvojo mano maziukei numegsti haremines kelnytes,bet schemutes neturi,o as nieko nerandu,nes nezinau kur ieskoti(nieko nesuprantu mezgimo tema) gal kas nors pagelbetumet? ACIU:)
a.z. jei galima smile.gif
Atsakyti
http://images50.fotk...12100006-vi.jpg

ieskau sito rastelio shemutes geriau lietuviska ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 22 lapkričio 2012 - 11:07
ačiū merginos dabar man suprantamiau... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 11 21, 20:41)
Gal kas patarsit,kaip uzdet akis ant dvieju virbalu kartu,bet skirtingos spalvos siulu,kaip cia:
http://images.vfl.ru...9e46/606044.jpg

painiavos biski yra, bet nesudetinga. imkit du siulus ir du virbalus. siulu galus ikiskit tarp virbalu, susukit tarpusavy siulus ir abu viena karta apsukit apie kiekviena virbala (abu is vidaus isoren), vel susikit siulus tarpusavy ir vel abu ant virbalo is vidaus i isore apsukit, ir taip kiek reikia akiu. tik siulus tarpusavy reikia sukt vis ta pacia kryptim ir uzkabint is vidaus, kad tvarkingai uzsidetu akys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 22 lapkričio 2012 - 13:11