Sveikos merginos, noriu patarimo.nusimezgiau baltos spalvos tunika uzsidejau labai storina,isardziau .patarkite koki rasteli kad nestorintu
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 06, 21:14)
Sveikos merginos, noriu patarimo.nusimezgiau baltos spalvos tunika uzsidejau labai storina,isardziau .patarkite koki rasteli kad nestorintu
o kokiu rasteliu buvo megzta ir kuria vieta storina
Baltas ir dar megztas drabužis, manau, gerai atrodo tik lieknutėms, nes ir balta spalva, ir mezgtas drabužis turi tą "optinio plėtimo" komponentą.
Sutinku su ausraz,jei blogai jautiesi ir tau atrodo,kad storina,tada nenesiosi bet kokiu rastu megzto.Gal idek nuotrauka,kaip atrodo ant taves,kartais kitiems atrodo kitaip,nes mes moterys sau esam labai dideles teisejos.
Gal turite tokių batukų schemutę?
QUOTE(loretam @ 2013 02 05, 17:07)
Sveikos, gelbekit, gal kuri nors netycia zinote kur galiu rasti sios grazuoles schemute
buciau be galo dekinga
buciau be galo dekinga
Pasižiūrėk čia -
http://www.liveinter.../post197788788/
ieskau schemutes
it\riu cia rastas kaip klevo lapo bet kaip pradet?
it\riu cia rastas kaip klevo lapo bet kaip pradet?
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 07, 12:38)
Esu įkėlusi kaip nerti į schemų temą ir čia dar:
http://estacraft.blo...ei-rugilei.html
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 06, 20:14)
Nieko cia nepadarysi balta spalva storina, bet mano anyta apvalute ir labai megsta balta spalva, jai labai tinka.
Kad baltas mezginys nestorintu reikia pasirikti vertikaliu liniju rasta, jokiu budu ne langiukus. Cia tiks vertikalios pynes, ar koks paprastas kiaurarastis kuris sulinuotu mezgini vertikaliai. Geriau megzti ne aptempta, o laisvesni mezgini, laisvai krentanti, kad vertikalios linijos nesideformuotu. Geriau megzti ilgesni mezgini, tunika be rankoviu nei trumpa megztuka su rankovem.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 07, 18:37)
. Cia tiks vertikalios pynes, ar koks paprastas kiaurarastis kuris sulinuotu mezgini vertikaliai.
Čia įsiterpsiu kaip viena iš tų apvaliųjų Maža tikimybė, kad vertikalios pynės nestorins, nebent labai siaurutės, kelių akių pynutės, kitokios suteikia "apimties" efektą. Buvau kartą nusimezgusi laisvą tuniką su pynėmis, atrodžiau nelabai estetiškai
Vietoj pynių siūlyčiau rinktis siauras vertikalias faktūrinio rašto juosteles (pvz., per lygių akių raštą vertikaliai eina perlinio ar pan rašto juostelės). Arba siauras neįmantrias, mezginiui papildomai apimties nesuteikiančias kiauraraščio juosteles.
Siluetas turėtų būti gražiai prigludęs, ne aptemptas, bet ir ne "maišinis", nes plačios tunikos taip pat neretai storina, na, nebent būtų numegztos iš plonyčių siūlų, pasižyminčių "sunkiu", gražiu kritimu - su šilku, viskoze ir pan.
Sveiki,
ieskau 3 metu mergaite elegantisko bolero prie sukneles schemos. Gal kas turite? Prasau atsakyti man i az, nes temos neseku. Taip pat prie bolero reiketu ir skrybelaites schemos
ieskau 3 metu mergaite elegantisko bolero prie sukneles schemos. Gal kas turite? Prasau atsakyti man i az, nes temos neseku. Taip pat prie bolero reiketu ir skrybelaites schemos