Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(Niurzga @ 2013 01 20, 11:24)
Ačiū už nuorodas.
Šitą temą jau visą perverčiau, ir jei tik nepražiopsojau tos schemutės tren nėra, yra nuotraukų iš labai arti, bet vien iš nuotraukos aš nesugebu, naksti man dar. O ta schemutė kur apačioje ji ne tokia, nor laaabai panaši. Tame puslapyje yra ir aprašymas, bet net lietuviškai man ne viskas aišku būna (tik kai nupiešta jau pradedu suprasti). Jei gerai supratau, kad tokios schemos nupieštos tiesiog nėra, reikia improvizuoti, o čia jau ne man, žalia aš dar.
Jau net ašaras braukiau, nes man megztukas nebus tobulas nes jo vidurį keisiu į panašų raštą.

Na gal but as akla ir kvaila,bet man 11 paveikslelis tame psl.tai tavo mezgamo megztinio modelis tik be kapisono,kuris mezgasi atskirai,o 12 paveikslelis tai vidurines pynes schema.Pasididnk ja ir nusikopink,prasimegzk ir matysi,kad tai tas pats.
Atsakyti
Pagal mane tas raštas yra įdėtas g.gif na nebent mezgant kokia nors akis ar pynės dalis ne taip nueina
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 20, 09:43)
Sveikutes, gal kuri zinot, kaip ismegzti toki rasta
user posted image

Čia labai panašus, o gal net ir tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 20 sausio 2013 - 19:09
user posted image
gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2013 01 20, 19:38)
user posted image
gal kas turit?

Prašom thumbup.gif
http://www.rankdarbi...ilo-zvyneliais/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Reikia nunerti suknyte mazai mergytei. Noriu paprastutes schemos, kadangi jau nunerta reiks puosti ramunem, tai nebereikia kazkokiu ypatingu rastu ar priraukimu... Vasarine, lengvute, gal kiek kiaurarasciu nertos, bet noreciau nedeti pamusalo tai nelabai permatomos.. Nezinau ar aiskiai susakiau doh.gif Gal kas ka panasaus yra uzmate? 4u.gif
Atsakyti
labas, mergaitės,

gal ne į tą temą pataikiau, bet kažkaip nieko kito tinkamo neradau ax.gif
turiu schema, bet nemoku vokiškai nei bum bum doh.gif
neišrišu aš kai kurių simbolių (konkrečiau - 4 paskutiniai simboliai) - gal kas paaiškint-išverst galėtų? plyzzzz... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irenairsavi: 21 sausio 2013 - 18:21
Labai aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2013 01 21, 17:18)
labas, mergaitės,

gal ne į tą temą pataikiau, bet kažkaip nieko kito tinkamo neradau  ax.gif
turiu schema, bet nemoku vokiškai nei bum bum  doh.gif
neišrišu aš kai kurių simbolių (konkrečiau - 4 paskutiniai simboliai) - gal kas paaiškint-išverst galėtų? plyzzzz...  biggrin.gif

1 - geroji a
2 - išvirkščioji a
3 - užmetimas
4 - 2 a sumegztos dešinėn gerąja akimi
5 - 1-ną akį nukeliam gerąja akimi, kitą išmezgam gerąja a ir pertraukiam per nukeltąją
6 - 1-ną akį nukeliam gerąja akimi, sekančias dvi sumezgam gerąja akimi ir pertraukiam per nukeltąją
7 - tris akis sumezgam gerąja akim dešinėn

Atsakyti
http://img1.liveinte...621_large_0.jpg

labai uzsinorejau sios liemenes dukrai rolleyes.gif tik nemoku tu trikampiu ismegzti . Gal matete pamokeles ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2013 01 21, 20:18)
1 - geroji a
2 - išvirkščioji a
3 - užmetimas
4 - 2 a sumegztos dešinėn gerąja akimi
5 - 1-ną akį nukeliam gerąja akimi, kitą išmezgam gerąja a ir pertraukiam per nukeltąją
6 - 1-ną akį nukeliam gerąja akimi, sekančias dvi sumezgam gerąja akimi ir pertraukiam per nukeltąją
7 - tris akis sumezgam gerąja akim dešinėn

LABAI ACIŪ smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kaip graziai numegzti juosta gumai iverti kelnems? siulai storoki, gal yra dar koks budas ne tik uzlenkti ir prisiuti?
Atsakyti