Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(Carollina @ 2013 01 18, 22:08)
QUOTE(evers @ 2013 01 18, 22:02)

lygines eiles mezgamos geromis akimis.

jei mezgi pirmyn atgal - tada blogomis akimis, na kad is geros puses ziurint butu geros akys.

ačiū labai padėjote thumbup.gif
Atsakyti
O aš manau, kad iš blogosios pusės reikia megzti pagal raštą. Kur geroji tai gerąja , o kur blogoji tai blogąja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2013 01 18, 18:46)
Sveikos,
labai reikalinga jūsų pagalba. Gal turite lietuvišką aprašymą, kaip išmegzti tokius lapelius kaip šios suknutės viršus?

Ar tokie lapeliai tiks?

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 18 sausio 2013 - 21:28
taip labai panašūs
o tai kaip visas vienodai,ar pagal rašta g.gif

va aiškiau matosi
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 01 18, 21:39)
o tai kaip visas vienodai,ar pagal rašta  g.gif

va aiškiau matosi

pagal rasta mirksiukas.gif
O visdėlto blogosiomis, tame puslapyje parašyta
"изнаночные ряды вязать изн.п. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 19 sausio 2013 - 11:12
Ačiū padėjusioms. Bandysiu iš visos informacijos, kurią gavau, kažka narplioti smile.gif

QUOTE(uups @ 2013 01 18, 18:00)
wow, kur cia radai sita aprasyma? blink.gif
Clara dress net aprasymo nepardavineja, tik rinkinyj su siulais... unsure.gif

O šitą aprašymą radau vienoje galerijoje, kur daug nuskanuotų darbelių
https://plus.google....930133308576801
Atsakyti
silsta - dideliausias aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri zinot, kaip ismegzti toki rasta
user posted image
Atsakyti
Laba,

Gelbėkit prašau, vakar daug valandų prrasėdėjau, bet nerandu tikslios šio megztuko
http://www.liveinter.../post227759236/
vidurinio rašto schemos, mezgu laaabai neseniai ir betkokia improvizacija, man sunki, panašaus rašto nenoriu.
Buvau atradusi moteriškos pilkos suknelės nuotrauką su tokiu raštu, nuotrauka puikios kokybės ir eitų įžiūrėti koks to rašto vidurys, bet per žioplą galvą neišsisaugojau, gal turite bent ją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 20 sausio 2013 - 10:15
Niurzga, jeigu skaitote rusiškai, čia apie ta megztini kalbama, turetumet rasti ir rastu schemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 20 sausio 2013 - 12:05
Labas rytas,
nu kad tame paciame puslapyje zemiau yra schema vidurines dalies kaip tik,tos vidurines pynes.Ar tu ne tos ieskai?
Atsakyti
Ačiū už nuorodas.
Šitą temą jau visą perverčiau, ir jei tik nepražiopsojau tos schemutės tren nėra, yra nuotraukų iš labai arti, bet vien iš nuotraukos aš nesugebu, naksti man dar. O ta schemutė kur apačioje ji ne tokia, nor laaabai panaši. Tame puslapyje yra ir aprašymas, bet net lietuviškai man ne viskas aišku būna (tik kai nupiešta jau pradedu suprasti). Jei gerai supratau, kad tokios schemos nupieštos tiesiog nėra, reikia improvizuoti, o čia jau ne man, žalia aš dar.
Jau net ašaras braukiau, nes man megztukas nebus tobulas nes jo vidurį keisiu į panašų raštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 20 sausio 2013 - 12:28