Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(tarskaliukas @ 2013 01 17, 18:48)
Ir man jau dabar taip atrodo,žiūrint atidžiau  blink.gif  lotuliukas.gif .Įtariu kol nepabandysim kuri,tol nepaaiškės iki galo rolleyes.gif

Jo biggrin.gif o nusikopint negaliu ir pas save išsisaugojus, .. blink.gif
Atsakyti
nusikopinau LOKIO LETENELIU schema..Ir nezinau kaip megst.. doh.gif Geroji puse viskas aisku,o isvirkscioj rasta daryt,ar pagal rasta megst blogom....Gal aiskiai parasiau,nezinau ar suprasit.Rastas cia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2013 01 17, 22:40)
nusikopinau LOKIO LETENELIU schema..Ir nezinau kaip megst.. doh.gif Geroji puse viskas aisku,o isvirkscioj rasta daryt,ar pagal rasta megst blogom....Gal aiskiai parasiau,nezinau ar suprasit.Rastas cia
user posted image

sveika, esu mezgusi lokio letenas, tai reikia blogoj pusei megzti pagal schema rasta. taip tik atrodo kad sedetinga, pasimegink pavyzdeli ir pamatysi kad nieko sunkaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 01 17, 23:57)
sveika, esu mezgusi lokio letenas, tai reikia blogoj pusei megzti pagal schema rasta. taip tik atrodo kad sedetinga, pasimegink pavyzdeli ir pamatysi kad nieko sunkaus wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors netycia buvo kur uzmaciusi schema siai skraistei? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 01 18, 11:30)
Gal kuri nors netycia buvo kur uzmaciusi schema siai skraistei?  4u.gif

Prašau -

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
labai reikalinga jūsų pagalba. Gal turite lietuvišką aprašymą, kaip išmegzti tokius lapelius kaip šios suknutės viršus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2013 01 18, 17:46)
Sveikos,
labai reikalinga jūsų pagalba. Gal turite lietuvišką aprašymą, kaip išmegzti tokius lapelius kaip šios suknutės viršus?

wow, kur cia radai sita aprasyma? blink.gif
Clara dress net aprasymo nepardavineja, tik rinkinyj su siulais... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 sausio 2013 - 19:00
Sveikos,
gal kuri turite šio servetėlių vokelio schemą?
user posted image
Žinau, kad raštas paprastas, gėlytė irgi, bet jei įmanoma gauti schemą, nenoriu improvizuoti, nes senokai esu nėrus vąšeliu, o jei kas nesigauna, gali neužtekt kantrybės ir mesiu į šoną.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2013 01 18, 17:46)
Sveikos,
user posted image

Nieko nera intike,gal cia uzvesiu ant kelio?paskutinis paveikslelis

Va cia dar aiskiauspausk

Ir dar raverly radau parodyta daugiau,bet be konkrecios schemosspausk cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 sausio 2013 - 20:09
labai prašau pagalbos kas paaiškins kaip atgal mezgasi blogoji pusė ? g.gif blush2.gif
user posted image

2,4 ir t.t eilės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 18 sausio 2013 - 21:03
QUOTE(evers @ 2013 01 18, 22:02)

lygines eiles mezgamos geromis akimis.

jei mezgi pirmyn atgal - tada blogomis akimis, na kad is geros puses ziurint butu geros akys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 18 sausio 2013 - 21:09