Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(rimusia @ 2013 01 15, 22:56)
Riesines mezgasi be siules,tai gera ak. ismezgama kabinant is kaires. smile.gif

o kas ten 20 eileje pazymeta?
Atsakyti
Sveikos, susidomėjau margais raštas t.y MEZGIMO NUKELTOMIS AKIMIS, bet nerandu... gal padėsit, gal nuoroda kaip pradėt mezginėt. Ačiū
Atsakyti
gal zinot merginos is kokio cia zurnalo, reikia schemutes.. kokiais siulais patartumet megzti? user posted image 4u.gif
Atsakyti
http://fotki.yandex..../534428/?page=1 gal kas turi lietuviska aprasyma,buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2013 01 16, 14:14)
gal zinot merginos is kokio cia zurnalo, reikia schemutes.. kokiais siulais patartumet megzti? user posted image 4u.gif

gal paklauskite,pas tą kuri mezgė ax.gif
http://www.supermama...howtopic=811886
google man schemų neišmetė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 16, 15:19)
gal paklauskite,pas tą kuri mezgė  ax.gif
http://www.supermama...howtopic=811886
google man schemų neišmetė  schmoll.gif

aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
Besitvarkydama namie stalčius radau atsispausdintą schemą be foto, ir nusprendžiau pažiūrėti, kas gi gausis bigsmile.gif Nugis servetėlė virbalais, arba motyvas kokiam nors rūbui. Bet mezgant nesirišo kelios vietos schmoll.gif akivaizdžios klaidos schemoje. Dbr susiradau internete foto, kad turi gautis toks vaizdas, bet mano turima schema su klaidom, nors kopinta berods čia iš forumo, tik iš kurios temos - nežinau doh.gif
Gal kas turit šios gerą schemą?
Foto skolinta iš SM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2013 01 15, 23:06)
o kas ten 20 eileje pazymeta?

Susidomėjau ir aš šituo rašteliu, bet iš tikrųjų, kas ten ta žvaiždutė 20 eilėj? kaip ten toliau megzt nelabai aišku ar ten pasislenka raštas kažkaip? ačiū atsakiuosioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2013 01 17, 11:43)
Susidomėjau ir aš šituo rašteliu, bet iš tikrųjų, kas ten ta žvaiždutė 20 eilėj? kaip ten toliau megzt nelabai aišku ar ten pasislenka raštas kažkaip? ačiū atsakiuosioms 4u.gif

Aš manau,kad pirma ir paskutinė akis sumezgamos kartu (mezgama ratu,o pirmas ženkliukas rodo sumezgimą 2 akių). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2013 01 17, 13:25)
Aš manau,kad pirma ir paskutinė akis sumezgamos kartu (mezgama ratu,o pirmas ženkliukas rodo sumezgimą 2 akių). ax.gif

Man pradeda atrodyt, kad reikia nekreipt dėmesio į tą žvaigždutę, ir tą pajuodintą raportą kartot tiek kartų kiek reikia. negali taip būt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2013 01 17, 12:04)
Man pradeda atrodyt, kad reikia nekreipt dėmesio į tą žvaigždutę, ir tą pajuodintą raportą kartot tiek kartų kiek reikia. negali taip būt? biggrin.gif

Neina nukopint to uzraso po rastu,kur jeroglikais raso,kas yra zvaigzdute,butu galima issiverst mazdaug su goole pagalba.
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2013 01 17, 13:04)

Ir man jau dabar taip atrodo,žiūrint atidžiau blink.gif lotuliukas.gif .Įtariu kol nepabandysim kuri,tol nepaaiškės iki galo rolleyes.gif
Atsakyti