Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(lauruzyte @ 2013 01 02, 13:41)
Kažkur neseniai buvau užmačiusi labai gražų pilką vyrišką megztuką, raštas eina nuo kaklo žemyn tokios lyg pynės, atrodo kaip medžio šaknys..  doh.gif  Gal kuri įsivaizduojate apie ką kalbu?  blush2.gif

va sitas
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 12 30, 00:43)
Cia ji geriau matosi,gal kils kokiu minciu.Siaip intike nera.My Webpage

Labai aciu! Dar paieskosiu schemuciu intery. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galit padeti,noriu suzinoti is kokio zurnali sitas mod,bent kuriu metu,dar niekaip nesuprantu koks zenklas ka reiskia.bUCIAU LAAABAI DEKINGA JEI KAS IMESTU SIO RASTO REIKSMEs.Plyzzz.My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2013 01 03, 11:42)
gal galit padeti,noriu suzinoti is kokio zurnali sitas mod,bent kuriu metu,dar niekaip nesuprantu koks zenklas ka reiskia.bUCIAU LAAABAI DEKINGA JEI KAS IMESTU SIO RASTO REIKSMEs.Plyzzz.My Webpage
My Webpage

turiu žurnalą su tokiu raštu, vakare galėsiu įdėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 03 sausio 2013 - 12:04
QUOTE(Romap @ 2013 01 03, 13:02)
turiu žurnalą su tokiu raštu, vakare galėsiu įdėti

busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
user posted image

gal turite kas ta schemute?ar panasaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2013 01 03, 13:06)
busiu labai dekinga 4u.gif

pasirodo žurnalas lenkiškas, tai nežinau ar kiek pagelbės.... raštas
Atsakyti
Laba diena gal kuri esat atradusi šio nėrimo rašto schemą tiksliau kaip nerti as žinau,bet niekaip neišmastau kaip platinti noriu nunerti tokią suknelę vienintelį dalyką ką sugalvoju,kad reikia jau nuo viršaus pradėti nerti tiek motyvų kiek reikia,kad apačioj būtų saulės kliošas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 04 sausio 2013 - 17:08
mergaites, kaip yra neriama: stulpelis su pusiniu uzmetimu irkaip reikia vaseli kabinti ne uz kilpos o uz stulpelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 01 04, 18:34)
mergaites, kaip yra neriama: stulpelis su pusiniu uzmetimu irkaip reikia vaseli kabinti ne uz kilpos o uz stulpelio blush2.gif

pasiskaityk :
Cia.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2013 01 04, 19:07)
Laba diena gal kuri esat atradusi šio nėrimo rašto schemą tiksliau kaip nerti as žinau,bet niekaip neišmastau kaip platinti noriu nunerti tokią suknelę vienintelį dalyką ką sugalvoju,kad reikia jau nuo viršaus pradėti nerti tiek motyvų kiek reikia,kad apačioj būtų saulės kliošas  4u.gif

Kiek aš matau tai šitos suknelės sijonas nėra platintas iš kart nuo liemens tiek motyvu pradėta , kad platesnis būtų. Bet čia ne saulės kliošas, na nebent tu ją taip modifikuoji, bet ar tada nebus baisiai ta liemuo išsipūtęs?
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2013 01 04, 23:18)
Kiek aš matau tai šitos suknelės sijonas nėra platintas iš kart nuo liemens tiek motyvu pradėta , kad platesnis būtų. Bet čia ne saulės kliošas, na nebent tu ją taip modifikuoji, bet ar tada nebus baisiai ta liemuo išsipūtęs?

Gal būt aš ne taip pavadinau blush2.gif saulės kliošu, bet supratau,kad reik iškarto susiskaičiuoti motyvus ir niekur neplatinti 4u.gif Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti