Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 6

QUOTE(jurgita:) @ 2012 12 16, 21:26)
Sveiki smile.gif gal kas zinote kaip megzti virbalais kamuoliuka ?

gal tiks wink.gif
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2012 12 16, 21:42)
Labutis,
ateinu gal ir su kvailu klausimu g.gif  :hmreikia numegzt dukrai megztuka is siulu Sublime baby cashmere merino silk dk.Raso,kad 50g yra 116 metru ir megzt virbalais nr 4.Pabandziau,man labai skystai atrodo.Nutariau megzt is dvieju siulu sudejus kartu.Nebeissirenku virbalu.Kokio nr jus naudotumet prie tokiu siulu,kai 50g 116m ir is dvieku siulu?Bandziau su 4 su 5 ir su 6nrBet koks butu tiksliausias?nebezinau g.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jeigu Jums per skystai gaunasi,vadinasi reikia imti plonesni virbala mirksiukas.gif As is tokio storio siulu mezgu 2,5-3nr virbalais.Tada uzteks ir is viena siulo megzti.
Virbalai parenkami bandymo keliu ar is 1,ar is 2siulu megztumet.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 12 16, 22:33)
Jeigu Jums per skystai gaunasi,vadinasi reikia imti plonesni virbala mirksiukas.gif As is tokio storio siulu mezgu 2,5-3nr virbalais.Tada uzteks ir is viena siulo megzti.
Virbalai parenkami bandymo keliu ar is 1,ar is 2siulu megztumet.

Aciu.
Atsakyti
Jeigu užsuktum čia La Perla, gal dar pasakytum ar aš gerai suprantu kaip megzti tą antrają dalį kur bumbuliukai pleduko? Kur 39 eilė, tai kaip suprantu prasideda akių nuėmimas gerojoj ir blogojoj pusėj?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 17, 09:02)
Jeigu užsuktum čia La Perla, gal dar pasakytum ar aš gerai suprantu kaip megzti tą antrają dalį kur bumbuliukai pleduko? Kur 39 eilė, tai kaip suprantu prasideda akių nuėmimas gerojoj ir blogojoj pusėj?

uzsukau lotuliukas.gif
aha, manau krastuose reikia suimti akis 2 i viena kad gautusi reikiamu akiu skaicius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 12 17, 10:26)
uzsukau  lotuliukas.gif
aha, manau krastuose reikia suimti akis 2 i viena kad gautusi reikiamu akiu skaicius.  smile.gif

Tikriausiai jautei kad tavo vardą miniu biggrin.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
gal kas is jusu mezgete kazka panasaus ?
http://www.craftycra...t_1-145040.html

ir kaip tokius reikia megzti ?
Atsakyti
Merginos, padekit! Ieskau nertos eglutes schemos. Eglutes, kuria galima pasistatyti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 17, 21:25)
Merginos, padekit! Ieskau nertos eglutes schemos. Eglutes, kuria galima pasistatyti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
Papildyta:
cia dar eglute
http://www.turtleweenies.com/
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 17, 22:25)
Merginos, padekit! Ieskau nertos eglutes schemos. Eglutes, kuria galima pasistatyti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labamba ir norwa, labai aciu!!! 4u.gif 4u.gif Gundausi abi pabandyti nunerti 5turiu galvoje ir labambos internetine nuoroda)... wub.gif Na pagalvosiu... Dabar snaiges neriu ir zadu papuosti langus smile.gif
Atsakyti
reikia ir man pagalbos, paprasta raitūzų mezgimas va kaip šitas

user posted image

kaip manote megzta nuo viršaus ar apačios, ir dėl platinimo per klyniuka, kažin kiek akių gaunasi bent apytikriai, ką manote g.gif
Atsakyti