as ratu mezgu kaip kojine 5 virbalais tik pade ne pynes mezgu bet gerosiom akim
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2012 12 13, 16:10)
niuz butu gerai visos kojines schema su rastu
kaip graziai nulaidt irpan..
tai cia ratu megzta? galvojau gal susiuta kur nugaroj..
kaip graziai nulaidt irpan..
tai cia ratu megzta? galvojau gal susiuta kur nugaroj..
čia kurioj vietoj?
įsivesk į google kojinės mezgimas, net vaizdinę medžiagą rasi
Gal kas matė kur nors schemutę tokio kapišončiko?
Nors neblogai būtų gauti ir jau numegztą
Nors neblogai būtų gauti ir jau numegztą
raštą manau gali susidėlioti gerų-blogų akių žaidime, bet pačio kapišono iškarpą reikia pagalvot logiškai nu jo, numegztas po eglute
cituoju
angliškas raštas
Pirma eilė mezgama 1ger.1išv.,o toliau visos eilės,kur reik -išv.akis,o kur turi būt geroji-tai virbalą duri po akim (į praetoj eilėj išmegztą),bet man tai šitas raštas pasiteisino tik šalikam,nes kai numezgiau megztinį,tai išskalbus suknelė gavosi doh.gif Be to,mezgant šiuo raštu sueina labai daug siūlų. Dar yra japoniškas stulpelis,aš kažkada,dar vaikystėj mezgiau. Va ten ir vaizdas kažkuo panašus ir su užmetimu man lyg mezgasi. einu,net pabandysiu surast
Va jau radau:
1 eilė - 1 geroji, 1 užmetimas, 1 nukeliama.
2 eilė - geroji akis išmezgama gerai, išvirkščioji akis kartu su užmetimu - išvirkščiai. Tik čia kur radau,kaip tik šį raštą vadina angliškuoju,o aną japoniškuoju.
angliškas raštas
Pirma eilė mezgama 1ger.1išv.,o toliau visos eilės,kur reik -išv.akis,o kur turi būt geroji-tai virbalą duri po akim (į praetoj eilėj išmegztą),bet man tai šitas raštas pasiteisino tik šalikam,nes kai numezgiau megztinį,tai išskalbus suknelė gavosi doh.gif Be to,mezgant šiuo raštu sueina labai daug siūlų. Dar yra japoniškas stulpelis,aš kažkada,dar vaikystėj mezgiau. Va ten ir vaizdas kažkuo panašus ir su užmetimu man lyg mezgasi. einu,net pabandysiu surast
Va jau radau:
2 eilė - geroji akis išmezgama gerai, išvirkščioji akis kartu su užmetimu - išvirkščiai. Tik čia kur radau,kaip tik šį raštą vadina angliškuoju,o aną japoniškuoju.
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 14, 16:29)
cituoju
angliškas raštas
Va jau radau:
angliškas raštas
Va jau radau:
Dėkui, pasimėginsiu. Kaip suprantu abu šie raštai suvalgo daug siūlų, ane?
bent jau taip visos sako
Na jūs pasakykit, kuo tie abu raštai skiriasi?aš irgi bandžiau megzt pagal tą japonišką aprašymą, o po to pagal tą anglišką(kur žemiau gerą akį durt reikia). na man nesiskiria, tik anglišką lengviau megzt, galvot nereikia, kur uždėt, kur suimt. o iš kitos pusės normaliai tą gerą akį mezgi ir tiek (paprastai, 1 gera, 1 bloga).
megzk manau kaip tau lengviau aš čia pacitavau kitų mezgėjų pasisakytą patirtį
Labutis,
ateinu gal ir su kvailu klausimu :hmreikia numegzt dukrai megztuka is siulu Sublime baby cashmere merino silk dk.Raso,kad 50g yra 116 metru ir megzt virbalais nr 4.Pabandziau,man labai skystai atrodo.Nutariau megzt is dvieju siulu sudejus kartu.Nebeissirenku virbalu.Kokio nr jus naudotumet prie tokiu siulu,kai 50g 116m ir is dvieku siulu?Bandziau su 4 su 5 ir su 6nrBet koks butu tiksliausias?nebezinau
ateinu gal ir su kvailu klausimu :hmreikia numegzt dukrai megztuka is siulu Sublime baby cashmere merino silk dk.Raso,kad 50g yra 116 metru ir megzt virbalais nr 4.Pabandziau,man labai skystai atrodo.Nutariau megzt is dvieju siulu sudejus kartu.Nebeissirenku virbalu.Kokio nr jus naudotumet prie tokiu siulu,kai 50g 116m ir is dvieku siulu?Bandziau su 4 su 5 ir su 6nrBet koks butu tiksliausias?nebezinau