Su dideliu liūdesiu parduodu jcrew bliuskytę collection snake print 0 dydis, kaina 300 Lt. Man su 84 cm krūtine dydis tinkamas, bet kaip ir buvo su zebrine bliuskute tempia rankoves, ir vidinę siūlę. Jei vis dar bus sale, tikrai pirksiu, tik šį kartą bandysiu 2, nes man ji labai
http://www.jcrew.com...~~~~~/99194.jsp
QUOTE(andal @ 2012 11 12, 21:08)
Mišriai odai, mano T zona irgi riebaluojasi
Fabiana, kokio cia amziaus ir kokiai galvos apimciai tinka GAP kepure L/XL ?
QUOTE(ineciuxxx @ 2012 11 12, 13:58)
As labai laukiu, kad ir man taip butu , bet vis nesiseka
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 12, 14:13)
vaskuole
QUOTE(andal @ 2012 11 12, 21:08)
mano misri, T zonoj linkusi pasiriebaluoti
Clinique kazkuria bandykit, dar Esste Lauder fainos bent jau man. Nors mano irgi misri, bet as negaliu naudot pudru misriai ar riebiai odai, nes man issausina oda po pirmo uztepimo, uztat as naudoju geriau jau drekinancia. Kad ir pablizga i vakara kakta, bet uztat nera sausu plemu per visa veida, paskui tenka pas kosmetologe ilgai ir nuobodziai gulet nors aisku anoks cia vargas kai ten pat dirbi....
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 12, 21:13)
Vaskuole
QUOTE(Fabiana @ 2012 11 12, 19:32)
prisiminiau... kažkada teko susipažint su Prada Intense, nesu žinovė, todėl nemoku papasakot, bet kažkas labai labai... norėčiau dar kartą užuost
4) 75
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 12, 21:22)
Mišriai odai, mano T zona irgi riebaluojasi
o kaip spalva pataikyti?
QUOTE(tamosiuke @ 2012 11 12, 21:24)
Clinique kazkuria bandykit, dar Esste Lauder fainos bent jau man. Nors mano irgi misri, bet as negaliu naudot pudru misriai ar riebiai odai, nes man issausina oda po pirmo uztepimo, uztat as naudoju geriau jau drekinancia. Kad ir pablizga i vakara kakta, bet uztat nera sausu plemu per visa veida, paskui tenka pas kosmetologe ilgai ir nuobodziai gulet nors aisku anoks cia vargas kai ten pat dirbi....
o ka prie pudros raso, kai ji drekinanti? Siaip, sutinku su jusu pozicija, nes buna, kad ir man paserpetoja ora, ypac ziemos sezono metu
Mergaites, gal kur uzmatet puosnesniu suknyciu graziu (nekasdienai). Zinoma, butu mistika, bet gal netycia netgi matet su peteliskiu motyvais
QUOTE(rudaplauke @ 2012 11 12, 22:23)
vaskuole
QUOTE(tamosiuke @ 2012 11 12, 22:24)
Vaskuole
aciu, merginos
nepagalvojau-vax plant tai ieskojau vasko geles
man jos visada taip nepatiko,issikeroja su mazai lapu,bet kai pamaciau visa apkibusia laaabai graziais ziedais ir kvapa pasklidusi po namus tai nuomone pakeiciau
QUOTE(Otra @ 2012 11 12, 21:28)
Meraites, gal kur uzmatet puosnesniu suknyciu graziu (nekasdienai). Zinoma, butu mistika, bet gal netycia netgi matet su peteliskiu motyvais
O nebandete isivesti i google butterfly dresses for girls ?
Papildyta:
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 12, 21:30)
nepagalvojau-vax plant tai ieskojau vasko geles
man jos visada taip nepatiko,issikeroja su mazai lapu,bet kai pamaciau visa apkibusia laaabai graziais ziedais ir kvapa pasklidusi po namus tai nuomone pakeiciau
o jas rekomenduoja auginti namuose, esu girdejusi, kad vaskuoliu negalima laikyti gyvenamuosiuose patalpose, bet gal tai netiesa
QUOTE(ledi_x @ 2012 11 12, 21:33)
O nebandete isivesti i google butterfly dresses for girls ?
Papildyta:
o jas rekomenduoja auginti namuose, esu girdejusi, kad vaskuoliu negalima laikyti gyvenamuosiuose patalpose, bet gal tai netiesa
Papildyta:
Nebandziau, bet pabandysiu tik gal ne for girls, o for woman