Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Fabi,kokie tavo kvepalai nr 1?Rudaplauke? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2012 11 13, 05:28)
4u.gif

Oi garsiai nekalbekit as silpnu nervu negaliu atsispirt ten  biggrin.gif  biggrin.gif  , bet sian dar vos laikausi, bet uz save negarantuoju  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Kaip suprantu, labai pazystama situacija!!! Bet kai siandien uzsukau ir pamaciau jog nukainota suknute, i kuria vis dariausi wub.gif Lekiau siusti uzsakymo lotuliukas.gif aisku dar salia visi aksesuarai... Oi sergu Gymboree blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kamanele @ 2012 11 12, 19:33)
biggrin.gif  Kaip suprantu, labai pazystama situacija!!! Bet kai siandien uzsukau ir pamaciau jog nukainota suknute, i kuria vis dariausi wub.gif  Lekiau siusti uzsakymo lotuliukas.gif aisku dar salia visi aksesuarai... Oi sergu Gymboree blush2.gif  cool.gif

Nieko negirdziu nieko nematau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 12, 20:24)
as gardenija megstu kaip gele,jos zieda,spalva,kvapa  wub.gif  tik nemegstu jos trapumo auginant  doh.gif  vos ne vos buvau prazydinusi kelis ziedus  doh.gif  o dar kai gelininke is manes tokia  blush2.gif 
del vilkdalgio  drinks_cheers.gif  megstu labai  wub.gif 
o mane ypatingai pipiras kvepaluose dusina  unsure.gif  tiesiog gerai ''uzpipirinti''kvepalai mane ir uzdusinti gali  biggrin.gif

as vius del tu TFBO 4u.gif
Dabar trecia buteliuka uzsisakiau situ:

http://www.fragrance.../wf/en_US/12028

Antra situ:
http://www.fragrance.../wf/en_US/19246

Dar nusipirkau situos:
http://www.fragrance.../wf/en_US/05291

Tai va toks tas mano skonis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Siulau per mergaites pirkta Abercrombie megztuka xs dydzio, toki ir atitinka. Kaina 56 Lt, galim dar pasidereti ax.gif 4u.gif Siulykit savo kaina, labai noriu parduoti biggrin.gif
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2012 11 12, 18:41)
Siulau per mergaites pirkta Abercrombie megztuka xs dydzio, toki ir atitinka. Kaina 56 Lt, galim dar pasidereti  ax.gif  4u.gif Siulykit savo kaina, labai noriu parduoti  biggrin.gif
user posted image

4u.gif

spygliz gal tiks, ji kiek zinau labai megzta A&F, tik nepamenu ar XS, ar S ji unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkam žadejau earopostale xl vyriško dzemperio ismatavimus 4u.gif visas ilgis - 74, per pecius - 50, tarp pažastų - 67, rankove - 70
Papildyta:
QUOTE(braskee84 @ 2012 11 12, 19:41)
Siulau per mergaites pirkta Abercrombie megztuka xs dydzio, toki ir atitinka. Kaina 56 Lt, galim dar pasidereti  ax.gif  4u.gif Siulykit savo kaina, labai noriu parduoti  biggrin.gif
user posted image

4u.gif

Koks megztuko ilgis?
Atsakyti
labas, ar turite gymboree papildoma 20 proc nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 12, 18:49)
Kažkam žadejau earopostale xl vyriško dzemperio ismatavimus  4u.gif  visas ilgis - 74, per pecius - 50, tarp pažastų - 67, rankove - 70

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida472 @ 2012 11 12, 19:38)

geri sitie bigsmile.gif ne mano,bet geri,ypac jie man gerai kvepia ''ant'' vienos pazistamos rolleyes.gif kazkada as jais kvepinsiuosi biggrin.gif
ir Ferre geri,dauguma ax.gif neatsimenu konkreciai kvapu,bet zinau,kad verti demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 12, 20:52)
geri sitie  bigsmile.gif  ne mano,bet geri,ypac jie man gerai kvepia ''ant'' vienos pazistamos  rolleyes.gif  kazkada as jais kvepinsiuosi  biggrin.gif 
ir Ferre geri,dauguma  ax.gif  neatsimenu konkreciai kvapu,bet zinau,kad verti demesio  biggrin.gif

Tiek YVS, tiek Ferre labai gerai kvapa laiko smile.gif
Atsakyti
Aukciono užuolaidos - 35lt.
Atsakyti