Įkraunama...
Įkraunama...

Sūris

QUOTE(vvandene @ 2005 07 13, 22:20)
o ji pati ji dare, ar uzsakinejo kur?

Taip ji darė pati. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 07 13, 21:35)
Taip ji darė pati. ax.gif

Tai gal tavo svočia ir kitiems padaro?
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 07 14, 11:13)
Tai gal tavo svočia ir kitiems padaro?

Tai kad turbūt nelabai, jos uošvė turi karvę ir ji turėjo padaryt, bet prieš vestuves atsitiko nelaimė ir ji susilaužė koją, tai tada svočia su kitos draugės pagalba padarė sūrį, na dėl viso pikto paklausiu gal ir padarytų, bet labai abejoju, nes sau valgymui pati niekad nedaro, darė tik vestuvėm man nes nebuvo kitos išeities. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2004 07 20, 07:56)
Siaip tai suriu ne jaunoji rupinasi, o svocia smile.gif

Dėl sūrio turi susitarti jaunoji su svočia.Jaunoji taip pat turi pasirūpinti sūriu, bet jei susitaria su svočia, tai rūpinasi kažkuri viena iš jų. biggrin.gif
Atsakyti
O as prasysiu kad man anyta padarytu tongue.gif nes ji daro toki skanu skanu saldu suri su zele smile.gif tai koki sirdutes formos smile.gif tik sugalvoti reiks kaip ne taip vulgariai po to ji ant stalo pateikti...
velnias kaip dabar uzsimaniau to surio... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
as isvis pirma karta girdziu apie suri po "pirmosios nakties", kas cia daba unsure.gif

bet manau tikrai galima rasti, taigi tose paciose Maximose, tik nereikia visko palikti paskutinei dienai, nebukim jau tokie tikri lietuviai protest.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2006 02 20, 21:05)
as isvis pirma karta girdziu apie suri po "pirmosios nakties", kas cia daba unsure.gif

bet manau tikrai galima rasti, taigi tose paciose Maximose, tik nereikia visko palikti paskutinei dienai, nebukim jau tokie tikri lietuviai protest.gif

Kažin, ar tokio dydžio sūrio yra "Maximoje" g.gif Neteko matyti.Geriausia užsakyti pas pažįstamą kokią,kuri daro sūrius arba turguje pas moteriškes, kurios prekiauja sūriais .Padaro.
Atsakyti
Labukas, man tai suri parupins mama, issirinkau zusi su zele gabaliukais ir aguonomis, sake kad gaus is moters kuri turguje pardavineja suri, piena, varske, grietine ir t.t. tai va jauciu kad visuose miestuose yra turgeliai kur pardavinejami tokie dalykai, tai ten ir butu galima su bobulytem susitarti wink.gif
Atsakyti
Kažin, ar tokio dydžio sūrio yra "Maximoje" g.gif

Yra, visuose didžiuosiuose PC, tik reikia užsisakyti iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 27, 16:54)
Yra, visuose didžiuosiuose PC, tik reikia užsisakyti iš anksto  mirksiukas.gif

Nežinojau.Ačiū už informaciją mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai uzsakinejau ji kauno pieno centre "Pieno zvaigzdes" ar pan. jis yra Kaune, Taikos prospekte, visai salia urmo bazes. Uzsakyti reikia bent pries 2 dienas. Dydziai nuo 3 iki 5 kg. Mano buvo apie 4,5 kg. tai kainavo beveik 60 LT. Suris buvo labai skanus ir graziai atrode. Tiesa, uzsakineti reikia ju firmineje parduotuveje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2006 07 29, 14:35)
as tai uzsakinejau ji kauno pieno centre "Pieno zvaigzdes" ar pan. jis yra Kaune, Taikos prospekte, visai salia urmo bazes. Uzsakyti reikia bent pries 2 dienas. Dydziai nuo 3 iki 5 kg. Mano buvo apie 4,5 kg. tai kainavo beveik 60 LT. Suris buvo labai skanus ir graziai atrode. Tiesa, uzsakineti reikia ju firmineje parduotuveje. smile.gif

prasom viska tiksliau...
Atsakyti