mes, atrodo, vestuviu nakti eidami miegoti gausim surio "recepta" taigi, ryte reiks parodyti, ka nakti veikem tik daba galvoju, negi paciai teks daryti ta suri? kur butu galima nusipirkti ar uzsisakyti dideli ir skanu suri?
QUOTE (Peledike @ 2004 07 19, 20:00) |
mes, atrodo, vestuviu nakti eidami miegoti gausim surio "recepta" taigi, ryte reiks parodyti, ka nakti veikem tik daba galvoju, negi paciai teks daryti ta suri? kur butu galima nusipirkti ar uzsisakyti dideli ir skanu suri? |
Kaune sūrius pagal užsakymą ( iki 5 kg) daro "Pieno centras", Taikos prospekte.
Siaip tai suriu ne jaunoji rupinasi, o svocia
Oi, kaip gerai, kad pas mus vestuvės be tradicijų
QUOTE (Peledike @ 2004 07 19, 20:00) |
mes, atrodo, vestuviu nakti eidami miegoti gausim surio "recepta" taigi, ryte reiks parodyti, ka nakti veikem tik daba galvoju, negi paciai teks daryti ta suri? kur butu galima nusipirkti ar uzsisakyti dideli ir skanu suri? |
Na ir paprotys, nejaugi, suri daryti reikia, o as maniau ka kita
ale kaip tu ta "ka kita" parodysi sveciam
Sveikutes,
As tai suri noreciau uzsakyti toki desertini, su zele ir pan. Nelabai manau,kad kas valgys ta varske. Cia tik taip mano sumanymas, ir dar papuosti ji kokiais vaisiais, grietinele, manau turetu buti skanu. Gales visi paragauti musu "slegima"
As tai suri noreciau uzsakyti toki desertini, su zele ir pan. Nelabai manau,kad kas valgys ta varske. Cia tik taip mano sumanymas, ir dar papuosti ji kokiais vaisiais, grietinele, manau turetu buti skanu. Gales visi paragauti musu "slegima"
Pabandysiu atnaujinti pamirštą temą: kur gauti sūrį? negi tik aš susidūriau su šia problema? Merginos pagelbėkit
PAS MUS SU SURIU BUVO TAIP: NUEJOM I MAXIMA BAZE, VILNIUJE IR UZSAKEM DIDELI VARSKES SURI, SUSITAREM KAD SESTADIENI IS RYTO PASIIMSIM, O GI UOSVIS NUVAZIUOJA O SURIO NERA, TAI GERAI KAD BUVO KAZKOKS I LILIPUTA PANASUS, TAI JI IR NUPIRKO, BET SUEJO GERIAU NEI VARSKES
QUOTE(Asdi @ 2005 07 13, 10:44)
PAS MUS SU SURIU BUVO TAIP: NUEJOM I MAXIMA BAZE, VILNIUJE IR UZSAKEM DIDELI VARSKES SURI, SUSITAREM KAD SESTADIENI IS RYTO PASIIMSIM, O GI UOSVIS NUVAZIUOJA O SURIO NERA, TAI GERAI KAD BUVO KAZKOKS I LILIPUTA PANASUS, TAI JI IR NUPIRKO, BET SUEJO GERIAU NEI VARSKES
O tai ką pasakė kur sūris? Aš ko gero iš pardavėjos sūrį padaryčiau
O man sūrį padarė svočia ir beje labai skanų su kmynais ir beveik visas susivalgė, tik nedidelis gabaliukas liko.
QUOTE(inore @ 2005 07 13, 21:47)
O man sūrį padarė svočia ir beje labai skanų su kmynais ir beveik visas susivalgė, tik nedidelis gabaliukas liko.
o ji pati ji dare, ar uzsakinejo kur?