Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(raskae @ 2013 03 04, 10:22)
nusprendem su vyru imti mokama palata, gal kuri buvote ja pasiemusi?

o nenorit temos paskaityt šiek tiek? biggrin.gif Šiaip mokama palata, mano manymu, verta kiekvieno lito. mirksiukas.gif Aš gulėjau 7dienas, tai biški gavosi sumelė, bet nieko. Bent jaučiausi kaip namie. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistica: 04 kovo 2013 - 10:24
QUOTE(Mistica @ 2013 03 04, 11:23)
o nenorit temos paskaityt šiek tiek? biggrin.gif Šiaip mokama palata, mano manymu, verta kiekvieno lito.  mirksiukas.gif  Aš gulėjau 7dienas, tai biški gavosi sumelė, bet nieko. Bent jaučiausi kaip namie.  ax.gif

verta verta. Ir mes emem. super ten viskas padaryta.
As tik sugebejau 408 palatos vaza sudauzyt blush2.gif - draugai prinese kardeliu, o tie, kad juos kur, nakti su trenksmu nuo spinteles kad virto, galvojom, kad 3-4 nakties visus prizadinsim... Tai gal jau atpirko, nes palikau uz ja pinigu, vis tik reikia vazos.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 04, 21:04)
verta verta. Ir mes emem. super ten viskas padaryta.
As tik sugebejau 408 palatos vaza sudauzyt blush2.gif  - draugai prinese kardeliu, o tie, kad juos kur, nakti su trenksmu nuo spinteles kad virto, galvojom, kad 3-4 nakties visus prizadinsim... Tai gal jau atpirko, nes palikau uz ja pinigu, vis tik reikia vazos.. tongue.gif

o šiaip tų kambarių kaip supratau 6 yra taip? O šiaip jie labai paklausūs? ar tarkim visi užimti praktiškai būna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 03 04, 21:08)
o šiaip tų kambarių kaip supratau 6 yra taip? O šiaip jie labai paklausūs? ar tarkim visi užimti praktiškai būna?  rolleyes.gif

rašiau jau anksčiau, kad kol gulėjau (o gulėjau visą savaitę), tai buvo dienų, kai nebuvo nei vienos laisvos, o buvo dienų, kai buvau viena visam aukšte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 03 04, 23:17)
rašiau jau anksčiau, kad kol gulėjau (o gulėjau visą savaitę), tai buvo dienų, kai nebuvo nei vienos laisvos, o buvo dienų, kai buvau viena visam aukšte biggrin.gif

ačiū, skaičiau Jūsų pasisakymą, bet tiesiog norisi dar daugiau nuomonių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 05 kovo 2013 - 08:39
Kiek suprantu, sioje ligonineje yra normalus poziuris i naturalu gimdyma, be nuskausminamuju, o moteris gali pasirinkti gimdymo poza, buda, vandenyje? Ar visos gydytojos ir akuseres palankiai i tai ziuri, ir tik priziuri gimdyma , o nesiima jo reguliuoti, kaip joms patogu? Ar reikia taikyti grynai pas Banga?
Ar nuvaziavusi nesitariusi, galiu tiketis naturalaus gimdymo ir silto bendravimo? Nes su pirmuoju gimdymu, personalu smarkiai "nudegiau", dabar ieskau alternatyvu.
Atsakyti
Sveikos merginos, besilankancios KKGN. Jeigu noriu patekti pas norima gydytoja konsultacijai del nestumo ir gimdymo, butina isankstine registracija, ar atvykus laukiama "gyvoje" eileje? Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2013 03 13, 15:33)
Kiek suprantu, sioje ligonineje yra normalus poziuris i naturalu gimdyma, be nuskausminamuju, o moteris gali pasirinkti gimdymo poza, buda, vandenyje? Ar visos gydytojos ir akuseres palankiai i tai ziuri, ir tik priziuri gimdyma , o nesiima jo reguliuoti, kaip joms patogu? Ar reikia taikyti grynai pas Banga?
Ar nuvaziavusi nesitariusi, galiu tiketis naturalaus gimdymo ir silto bendravimo? Nes su pirmuoju gimdymu, personalu smarkiai "nudegiau", dabar ieskau alternatyvu.

pas Banga taikyk netaikes... serga..

bet visos yra maciusios kaip Banga dirba, visos taip gali, bet ar nori - cia kaip pasitaikys, man, pvz., buvo gerai, dariau ka norejau, bet sako, kad yra ten keletas, kas nedega entuziazmu.. Gal kaip pasiseks.

bet bet kuriuo atveju - as is Vilniaus isvaziavau i Kauna. Buvo verta. Turiu ka palyginti - man tai buvo treciasis, pats ilgiausias gimdymas, bet ramybes ir pajuciu prasme - geriausias. wub.gif
Atsakyti
Papasakokit plačiau, kas iš Vilniaus į Kauną važiavot – ar iš anksto kažkur Kaune prieš tai apsistojot ir laukėt, kada jau galėtumėt į ligoninę važiuot, ar Vilniuje laukėt iki tam tikro laiko, kol sąrėmiai pakankamai dažni jau bus, ir tada į kelią traukėt? Ar pastaruoju atveju ne per sunki tokia ilga kelionė besąrėmiaujant?..
Mano pirmasis gimdymas kadangi truko keturias paras su pertraukom, tai jei ir antras toks bus, neįsivaizduoju, kada reikėtų išsiruošt į tą Kauną, kad paskui raudonuot netektų per anksti atvažiavus ir vėl atgal į Vilnių sukt... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamisėda @ 2013 03 18, 15:32)
Papasakokit plačiau, kas iš Vilniaus į Kauną važiavot – ar iš anksto kažkur Kaune prieš tai apsistojot ir laukėt, kada jau galėtumėt į ligoninę važiuot, ar Vilniuje laukėt iki tam tikro laiko, kol sąrėmiai pakankamai dažni jau bus, ir tada į kelią traukėt? Ar pastaruoju atveju ne per sunki tokia ilga kelionė besąrėmiaujant?..
Mano pirmasis gimdymas kadangi truko keturias paras su pertraukom, tai jei ir antras toks bus, neįsivaizduoju, kada reikėtų išsiruošt į tą Kauną, kad paskui raudonuot netektų per anksti atvažiavus ir vėl atgal į Vilnių sukt... mastau.gif

as vaziavau truputi is anksto, pas draugus apsistojusi laukiau, nes mano gimdymas tris paras truko drinks_cheers.gif tai as vis nuvaziuodavau, mane apziuredavo ir isleisdavo.
Manau, kad nesijaudinkit del to raudonavimo, juk nezinot nei dienos nei valandos - manot, kad reikia - vaziuojat, jei "apgaulingas", apziures ir isleis, ten ramiai reaguoja. Man sake, jei atvaziuosi ir matysim, kad jau tuoj, bet ne dabar lotuliukas.gif - paguldysim i skyriu ir palauksit. Bet man buvo geriau kitur, kad tik ne ligonine.

Mano drauge su saremiais abu kartus is VLN. i Kauna dume - tai antrakart su stangom atvaziavo smile.gif jei masinoj pakankamai vietos ant galiniu sedyniu - tai ir pasirazysit, ir ant keturiu pastovesit, ir pagulesit, svarbu tiksliai zinokit Kaune kelia, kad plavinet nereiketu.. mums nuo Zaliju ezeru iki Krikscioniskuju lygiai 2 valandos uztrunka nelakstant..
svarbu is VIlniaus ne piko valanda isvaziuot tongue.gif nes tik iki Antakalnio tespesit..
Atsakyti
Ačiū, RitaRazi 4u.gif
Vat ir mąsčiau, kad gal geriausia kiek iš anksto važiuoti... drinks_cheers.gif
O dėl kelio, tai kaip ir planuojame iš anksto šiaip nuvažiuoti kada apsižiūrėti, tuo pačiu su keliu susipažinti. smile.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausit cia gimdziusiu, ar mokamos palatos yra tik tie seimos kamariai? ar yra ir paprastesniu palatu tik su wc ir dusu, kaip yra mazylyje palatos uz 100 lt 50 lt ir 30 lt... internetiniam ju psl radau info tik apie seimu kambarius..
Atsakyti