QUOTE(mamisėda @ 2013 03 18, 15:32)
Papasakokit plačiau, kas iš Vilniaus į Kauną važiavot ar iš anksto kažkur Kaune prieš tai apsistojot ir laukėt, kada jau galėtumėt į ligoninę važiuot, ar Vilniuje laukėt iki tam tikro laiko, kol sąrėmiai pakankamai dažni jau bus, ir tada į kelią traukėt? Ar pastaruoju atveju ne per sunki tokia ilga kelionė besąrėmiaujant?..
Mano pirmasis gimdymas kadangi truko keturias paras su pertraukom, tai jei ir antras toks bus, neįsivaizduoju, kada reikėtų išsiruošt į tą Kauną, kad paskui raudonuot netektų per anksti atvažiavus ir vėl atgal į Vilnių sukt...
as vaziavau truputi is anksto, pas draugus apsistojusi laukiau, nes mano gimdymas tris paras truko
tai as vis nuvaziuodavau, mane apziuredavo ir isleisdavo.
Manau, kad nesijaudinkit del to raudonavimo, juk nezinot nei dienos nei valandos - manot, kad reikia - vaziuojat, jei "apgaulingas", apziures ir isleis, ten ramiai reaguoja. Man sake, jei atvaziuosi ir matysim, kad jau tuoj, bet ne dabar
- paguldysim i skyriu ir palauksit. Bet man buvo geriau kitur, kad tik ne ligonine.
Mano drauge su saremiais abu kartus is VLN. i Kauna dume - tai antrakart su stangom atvaziavo
jei masinoj pakankamai vietos ant galiniu sedyniu - tai ir pasirazysit, ir ant keturiu pastovesit, ir pagulesit, svarbu tiksliai zinokit Kaune kelia, kad plavinet nereiketu.. mums nuo Zaliju ezeru iki Krikscioniskuju lygiai 2 valandos uztrunka nelakstant..
svarbu is VIlniaus ne piko valanda isvaziuot
nes tik iki Antakalnio tespesit..