Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 02 28, 18:51)
Ačiū  smile.gif oi tikiu kad ir taip gali būti biggrin.gif o jūs čia kas gimdėt ir lankėtės priežiūrai gal? Aš lankausi dabar Mažylyje, bet besilankant jau nutariau, kad ten tikrai negimdysiu, tai galvoju gal reiktų ir pereiti priežiūrai ten kur gimdysiu, vis tiek jau būtų taip sakant arčiau tikslo  lotuliukas.gif

nėšiųjų priežiūrai lankiausi pas Bangą Kulikauskaitę ir Violetą Mačiulaitienę, bet Vilniuje, motinystės centre prie KKGN buvau tik kokius 3-4 kartus ir tai jau pačiame nėštumo gale, tad čia jau negaliu nieko pakomentuoti.
Tos pačios gydytojos yra iš KKGN. Čia ir gimdžiau. Mano supratimu, jūs teisi dėl priežiūros - geriau ten, kur gimdysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 17:14)
aha, ant sienos kainorastis kabo KKGN... Dabar tiksliai nepamenu, bet su gydytoju apie 700, su akušeriu - 300-400 lt., gal kas tiksliau žino. Bet be jokios abejonės, reikalingas to žmogaus, su kuriuo norėtumėt gimdyti, sutikimas  smile.gif nes žinokit būna ir taip, kad ateina jau gimdyti ir sako - norėčiau su tuo ir su tuo, sumokėsiu, žinote.. lotuliukas.gif

o kaip tada su akusere susitarti jei su gydytoju tariesi tai su ja reikia atskirai?
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2013 02 28, 19:15)
o kaip tada su akusere susitarti jei su gydytoju tariesi tai su ja reikia atskirai?

tariamasi paprastai su vienu iš jų mirksiukas.gif o kitas dirba savo pamainoje, bet teoriškai, žinoma, galima ir taip smile.gif tik ar verta
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 19:34)
tariamasi paprastai su vienu iš jų mirksiukas.gif o kitas dirba savo pamainoje, bet teoriškai, žinoma, galima ir taip smile.gif tik ar verta

tai taip iseina, kad geriau su akusere tartis jinai pagrinde visa darba atlieka
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 02 28, 17:51)
Ačiū  smile.gif oi tikiu kad ir taip gali būti biggrin.gif o jūs čia kas gimdėt ir lankėtės priežiūrai gal? Aš lankausi dabar Mažylyje, bet besilankant jau nutariau, kad ten tikrai negimdysiu, tai galvoju gal reiktų ir pereiti priežiūrai ten kur gimdysiu, vis tiek jau būtų taip sakant arčiau tikslo  lotuliukas.gif

verčiau lankykitės - susipažinsit su kolektyvu, vis jaukiau
aš nesilankiau per nėštumus kaskart, bet echo ar šiaip kokiu extra atveju ten kreipdavausi
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 03 01, 11:01)
verčiau lankykitės - susipažinsit su kolektyvu, vis jaukiau
aš nesilankiau per nėštumus kaskart, bet echo ar šiaip kokiu extra atveju ten kreipdavausi

mano gine rekomendavo siuos namus sake super visas kolektyvas
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2013 03 01, 14:21)
mano gine rekomendavo siuos namus sake super visas kolektyvas

taip ten visas kolektyvas geras,nuosirdus,tik geriausi atsiliepimai...abu savo vaikucius gimdziau siuose gimdymo namuose,pirma karta nesitarus,o antra karta tariausi su daktare,nes pas ja visa nestuma lankiausi ir norejau su ja gimdyti...tik galiu pasakyti pirma karta -nesitarus buvo viskas ciki ir antra karta -susitarus viskas ok...susitarus ar ne prieziuros kokybe nesiskyre,tik man buvo ramiau ,kad su savo daktare gimdziau(cia psichologiskai mirksiukas.gif smile.gif )
p.s linkiu stiprybes ir sveikatos nuostabiai daktariai B.K
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonca1: 01 kovo 2013 - 12:44
QUOTE(sonca1 @ 2013 03 01, 13:42)
taip ten visas kolektyvas geras,nuosirdus,tik geriausi atsiliepimai...abu savo vaikucius gimdziau siuose gimdymo namuose,pirma karta nesitarus,o antra karta tariausi su daktare,nes pas ja visa nestuma lankiausi ir norejau su ja gimdyti...tik galiu pasakyti pirma karta -nesitarus buvo viskas ciki ir antra karta -susitarus viskas ok...susitarus ar ne prieziuros kokybe nesiskyre,tik man buvo ramiau ,kad su savo daktare gimdziau(cia psichologiskai  mirksiukas.gif  smile.gif )
p.s linkiu stiprybes ir sveikatos nuostabiai daktariai B.K

tai saunu kai geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 17:51)
akušerė Karilė

Man prie jos gimdyti neteko, bet kai tik eidavau i apziuras visada budavo ji. Labai sauni mergina ax.gif
Dar yra Agne, irgi thumbup.gif

Del tarimusi su gydytoju, tikrai, jei tarkim i gimdyma neina vyras (mama, sesuo, drauge, kaip kitos kvieciasi), tai tik pazistama gydytoja gali taip gerai psichologiskai palaikyti smile.gif

Beje, daznai, susitarus su savo gydytoja, ji ir akusere pati pasikviecia ta su kuria jai geriau dirbasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinike: 01 kovo 2013 - 22:44
QUOTE(raskae @ 2013 03 01, 10:26)
tai taip iseina, kad geriau su akusere tartis jinai pagrinde visa darba atlieka

taip, akušerė labai svarbi gimdymo metu, bet aš asmeniškai siūlyčiau su gydytoja. Iš esmės tai reikėtų jums ten gerai apsižvalgyti, bent jau pamatyti tas moteris, tada nuspręsit 4u.gif o ir kaina gal ne paskutinėj vietoj - vis tik su gydytoja brangiau..
Aš tariausi su gydytoja, o kai atvažiavau gimdyti, kaip tik buvo apie 8 ryto ir keitėsi akušerių pamaina - tai akušerė Karilė mane priėmė, palydėjo iki palatos, pastatė lašelinę, parodė viską, o paskui jau atėjo Marija, su kuria ir gimdžiau. Karilė tokia jauna, labai miela mergina, tik man pasirodė labai nedrąsi, nes tik pradėjusi savo savarankišką darbą (didelės sėkės jai ir lengvų auksinių rankų 4u.gif ), o Marijai apie 40, ji, kaip supratau, dažnai dirbdavo su Banga, tai ji tikrai labai labai super buvo.
O gimdžiau aš prie Violetos Mačiulaitienės, 2 savaites "pavėlavau" su Banga doh.gif bet tikrai - buvo atsižvelgta į mano norus iki smulkmenų.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 19:51)
keista g.gif o man ir kamuolį, ir kilimėlį davė neprašius akušerė Karilė, parodė, kur dušas, tualetas. Žinoma, dėl judėjimo, čia jau kaip aš norėjau, nei skatino, nei draudė, lašelinę su antibiotikais pastatė taip, kad galėčiau laisvai judėti.
Jūsų tiesa, moeris pati turi žinoti, ko ji nori - ar judėti, ar jai lengviau gulėti ir elgtis drąsiai, pasitikinčiai, juk ne į kalėjimą sodina  mirksiukas.gif tartis, ne tylėti - aiškiai ir nedviprasmiškai reikšti savo norus, tada ar tariesi, ar nesitari - viskas ok 4u.gif
iš principo nėra ten piktybiškų asmenybių

o gal žinot kiek laiko Karilė ten dirba?
Atsakyti
buvau apziureti gimdymo namu tai man labai patiko viskas grazu svaru jauku nusprendem su vyru imti mokama palata, gal kuri buvote ja pasiemusi?
Atsakyti