QUOTE(166cm @ 2013 02 28, 17:36)
pirmas dvi gimdžiau susitarus. trečią kartą nesitariau. tai tikrai visai gerai gimdyt ir nesitarus, BET turi žinoti, ko nori, tavo lūkesčius iš anksto turi žinoti ir vyras, reikėtų turėt ir savo gimdymo planą pasirašius
pati turi pasiprašyti čiužinuko, kamuolio, rodyt iniciatyvą judėt, o ne gulėt, atsisakyt nenorimų ir nebūtinų intervencijų (aš kategoriškai atsisakiau rutininio kateterio, nors sureagavo tikrai ne iš karto. jo visai nereikėjo, tiesiog šiaip pabado dėl viso ko....), pats vyras turi žinot, kaip masažuot, pačiai reik pasidomėt kvėpavimu ir kitom rekomendacijom. nieks nesicackina ir nepadeda susidorot su skausmu nesitarus
690lt tarimasis su gydytoju
keista
o man ir kamuolį, ir kilimėlį davė neprašius akušerė Karilė, parodė, kur dušas, tualetas. Žinoma, dėl judėjimo, čia jau kaip aš norėjau, nei skatino, nei draudė, lašelinę su antibiotikais pastatė taip, kad galėčiau laisvai judėti.
Jūsų tiesa, moeris pati turi žinoti, ko ji nori - ar judėti, ar jai lengviau gulėti ir elgtis drąsiai, pasitikinčiai, juk ne į kalėjimą sodina
tartis, ne tylėti - aiškiai ir nedviprasmiškai reikšti savo norus, tada ar tariesi, ar nesitari - viskas ok
iš principo nėra ten piktybiškų asmenybių