Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(Horo @ 2013 01 25, 13:37)
Įdomu, ar gimdymo namuose visos akušerės taip dirba? T.y. leidžia mamytei pasirinkti patogią stūmimo padėtį?

na, man kazkada Banga sake, kad jei jos kartais nebutu del kazkokiu priezasciu - kad atvaziavusi jausciausi drasiai, nes visos akuseres yra dirbusios su Banga ir VISOS moka priimti kudiki gimdyvei esant vertikalioje padetyje...
Bet cia kalba, panasu, labiau eina apie nora tai daryti... Man pavyzdziui Maciulaitiene su akusere Marija kad ir ant blakstienu stovet leido... hihihi.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kada reikia tartis su gydytoja del gimdymo? reikia uzsiregistruoti pasikambinus ir tada nuejus tartis?
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2013 02 18, 11:08)
Norejau paklausti,  kada reikia tartis su gydytoja del gimdymo? reikia uzsiregistruoti pasikambinus ir tada nuejus tartis?

na, sakyciau 3-iąjį trimestrą jau būtų laikas pasimatyti, susipažinti ir viską sustyguoti. O tam reikia atlikti tuos veiksmus, kuriuos pati nurodėt bigsmile.gif
Atsakyti
Kalbat apie tarimasi su gydytojais. As irgi bandziau tartis, leidau suprasti, kad ne uz dyka. Bet man buvo atsakyta - siais laikais visi dirba gerai, nes toks ju darbas, todel nesvarbu pas ka gimdysi. smile.gif gerai kad gimdyt papuole per mano gydytojos budejima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2013 02 26, 12:54)
Kalbat apie tarimasi su gydytojais. As irgi bandziau tartis, leidau suprasti, kad ne uz dyka. Bet man buvo atsakyta - siais laikais visi dirba gerai, nes toks ju darbas, todel nesvarbu pas ka gimdysi. smile.gif gerai kad gimdyt papuole per mano gydytojos budejima thumbup.gif

na, gal tikrai gerai dirba... tongue.gif bet vis tiek vieni geriau už kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinike @ 2013 02 26, 12:54)

Man irgi ta pati atsake, kad visi gydytojai geri ir pas ka papulsiu gimdyti visi gerai pasirupins tai nebezinau ka ir daryti dabar...
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2013 02 28, 11:44)
Man irgi ta pati atsake, kad visi gydytojai geri ir pas ka papulsiu gimdyti visi gerai pasirupins tai nebezinau ka ir daryti dabar...

o jūs oficialiai norit tartis?gal žinot kokia yra kaina to oficialaus susitarimo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 02 28, 13:11)
o jūs oficialiai norit tartis?gal žinot kokia yra kaina to oficialaus susitarimo?  rolleyes.gif

aha, ant sienos kainorastis kabo KKGN... Dabar tiksliai nepamenu, bet su gydytoju apie 700, su akušeriu - 300-400 lt., gal kas tiksliau žino. Bet be jokios abejonės, reikalingas to žmogaus, su kuriuo norėtumėt gimdyti, sutikimas smile.gif nes žinokit būna ir taip, kad ateina jau gimdyti ir sako - norėčiau su tuo ir su tuo, sumokėsiu, žinote.. lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmas dvi gimdžiau susitarus. trečią kartą nesitariau. tai tikrai visai gerai gimdyt ir nesitarus, BET turi žinoti, ko nori, tavo lūkesčius iš anksto turi žinoti ir vyras, reikėtų turėt ir savo gimdymo planą pasirašius
pati turi pasiprašyti čiužinuko, kamuolio, rodyt iniciatyvą judėt, o ne gulėt, atsisakyt nenorimų ir nebūtinų intervencijų (aš kategoriškai atsisakiau rutininio kateterio, nors sureagavo tikrai ne iš karto. jo visai nereikėjo, tiesiog šiaip pabado dėl viso ko....), pats vyras turi žinot, kaip masažuot, pačiai reik pasidomėt kvėpavimu ir kitom rekomendacijom. nieks nesicackina ir nepadeda susidorot su skausmu nesitarus

690lt tarimasis su gydytoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 28 vasario 2013 - 16:38
as gimdziau nesitarusi, bet su manim labai graziai elgesi 4u.gif o po gimdymo prieziura nepriekaistinga buvo wub.gif na gal kad nesu inoringa, tai man viskas tiko ir labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 02 28, 17:36)
pirmas dvi gimdžiau susitarus. trečią kartą nesitariau. tai tikrai visai gerai gimdyt ir nesitarus, BET turi žinoti, ko nori, tavo lūkesčius iš anksto turi žinoti ir vyras, reikėtų turėt ir savo gimdymo planą pasirašius
pati turi pasiprašyti čiužinuko, kamuolio, rodyt iniciatyvą judėt, o ne gulėt, atsisakyt nenorimų ir nebūtinų intervencijų (aš kategoriškai atsisakiau rutininio kateterio, nors sureagavo tikrai ne iš karto. jo visai nereikėjo, tiesiog šiaip pabado dėl viso ko....), pats vyras turi žinot, kaip masažuot, pačiai reik pasidomėt kvėpavimu ir kitom rekomendacijom. nieks nesicackina ir nepadeda susidorot su skausmu nesitarus

690lt tarimasis su gydytoju

keista g.gif o man ir kamuolį, ir kilimėlį davė neprašius akušerė Karilė, parodė, kur dušas, tualetas. Žinoma, dėl judėjimo, čia jau kaip aš norėjau, nei skatino, nei draudė, lašelinę su antibiotikais pastatė taip, kad galėčiau laisvai judėti.
Jūsų tiesa, moeris pati turi žinoti, ko ji nori - ar judėti, ar jai lengviau gulėti ir elgtis drąsiai, pasitikinčiai, juk ne į kalėjimą sodina mirksiukas.gif tartis, ne tylėti - aiškiai ir nedviprasmiškai reikšti savo norus, tada ar tariesi, ar nesitari - viskas ok 4u.gif
iš principo nėra ten piktybiškų asmenybių
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 02 28, 16:14)
aha, ant sienos kainorastis kabo KKGN... Dabar tiksliai nepamenu, bet su gydytoju apie 700, su akušeriu - 300-400 lt., gal kas tiksliau žino. Bet be jokios abejonės, reikalingas to žmogaus, su kuriuo norėtumėt gimdyti, sutikimas  smile.gif nes žinokit būna ir taip, kad ateina jau gimdyti ir sako - norėčiau su tuo ir su tuo, sumokėsiu, žinote.. lotuliukas.gif

Ačiū smile.gif oi tikiu kad ir taip gali būti biggrin.gif o jūs čia kas gimdėt ir lankėtės priežiūrai gal? Aš lankausi dabar Mažylyje, bet besilankant jau nutariau, kad ten tikrai negimdysiu, tai galvoju gal reiktų ir pereiti priežiūrai ten kur gimdysiu, vis tiek jau būtų taip sakant arčiau tikslo lotuliukas.gif
Atsakyti