Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(sandriuke @ 2013 01 25, 14:09)
Man teko "laimė" gimdyt prie D. Morkūnaitės-Čerekienės (jei jau pavardžių norit, pas ką nepapult smile.gif)

Apie kelias kitas, pas kurias papulti nenoriu jau susidariau vaizdą, o gal galėtumėte ir apie šią gydytoją daugiau papasakoti. Kažkaip šios išvis net negirdėjau iki šiol ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 01 25, 12:37)
Įdomu, ar gimdymo namuose visos akušerės taip dirba? T.y. leidžia mamytei pasirinkti patogią stūmimo padėtį?

negaliu pasakyti, tik tikrai neskatina, pačios akušerės man nėra siūlę.
per trečią gimdymą, po dviejų puikių patirčių su Banga, griebiausi saviveiklos ir nuo gimdymo stalo lipau, kiek tik norėjosi ir kada tik norėjosi. kelios paskutinės stangos (o jų išvis ir buvo bene tik kelios, kiek pamenu) mano noru buvo gulint (o ir nebuvo kur negulėti: priešgimdyvinėj gimdant visa erdvė pertveriame širma prie lango ir labai mažai vietos lieka, tik kamputis nepatogus ir nejaukus. nestumsi ant tų plytelių), bet kai buvo pilnas atsidarymas ir man n kartų leido/liepė stumt ant stalo, aš tiesiog ignoravau jas, neklausiau ir pati nulipdavau "pasiraityt" vertikaliai, nes pagal skausmus jaučiau, kad TAIP reikia. ir nepaisant vaiko padėties, pilno atsidarymo aš NENORĖJAU stumti, negulėjau, todėl visa, ką jos karksėjo man buvo giliai "dzin". gydytoja nepatenkinta paliko palatą kuriam laikui, akušerė buvo šalia ir neprieštaravo, tik pasirėmusi į palangę stovėjo, o po gimdymo ir labai pagyrė, kad žinau, ko noriu, ir gimdau savarankiškai.

ir dar pasakysiu, kad priešgimdyvinėj stalą pakėlė labai simboliškai, paprašiau aukščiau, tai tik pagalvę pakišo. nežinau, kodėl taip buvo, bet pusiau gulima padėtimi niekaip to negaliu pavadinti.
Atsakyti
Savo visą gimdymo istoriją jau pasakojau anksčiau (liko senosios temos paskutiniam psl.), bet jei trumpai, tai gydytoja buvo labai nemaloni schmoll.gif Apžiūrėjo ir paliko nakčiai skausmus kęst, nė karto net neužėjo, o galiausiai jau tik gimdykloj susitikom, kai man viskas atsidarę buvo.
O ir šiaip kiek susidaro įspūdis, tai jei gimdai KKGN, tai geriau jau imk mokamą naują palatą, nes toj paprastoj "mirtingųjų" kaip aš sakau - tai priežiūra ne kokia... Maloniausia buvo moterytė, kuri nešiojo maistą ir tvarkė palatą biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau su gydytoja Banga, kaip gaila, kad ji nebedirba, bet mąstau gal yra jos idėjomis užsikrėtusių kolegų šiuose gimdymo namuose?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 01 26, 18:48)
Aš irgi gimdžiau su gydytoja Banga, kaip gaila, kad ji nebedirba, bet mąstau gal yra jos idėjomis užsikrėtusių kolegų šiuose gimdymo namuose?

bandyčiau su Mačiulaitiene KKGN pakalbėt. ji lyg artimiausia Bangai (pati Banga jai perleisdavo savo pacientes atostogų metu). Lyg ir vedėja sukalbama. žinoma, abi jos labai toli iki Bangos.

tiesa, man trečią gimdant nebuvo verta tartis: prasąrėmiavau namie, o kai jau rimčiau prasidėjo, nuvykau į GN ir po 2val. pagimdžiau. nežinau, ar verta kišt pinigus dėl kelių val. ramaus sąrėmiavimo gimdykloj ir 10min stangų. tik žinok, ko nori, kalbėk drąsiai, turėk planą ir per daug nesitikėk biggrin.gif

(tiesa, mes pažįstamos. aš virvė, donna bona buvau. dar dabar tavo tel nr. turiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(sandriuke @ 2013 01 26, 19:33)
Savo visą gimdymo istoriją jau pasakojau anksčiau (liko senosios temos paskutiniam psl.), bet jei trumpai, tai gydytoja buvo labai nemaloni  schmoll.gif Apžiūrėjo ir paliko nakčiai skausmus kęst, nė karto net neužėjo, o galiausiai jau tik gimdykloj susitikom, kai man viskas atsidarę buvo.
O ir šiaip kiek susidaro įspūdis, tai jei gimdai KKGN, tai geriau jau imk mokamą naują palatą, nes toj paprastoj "mirtingųjų" kaip aš sakau - tai priežiūra ne kokia... Maloniausia buvo moterytė, kuri nešiojo maistą ir tvarkė palatą  biggrin.gif

Mano lelius veluoja gimti,buvau nusprendusi siuose namuose gimdyt,bet....dabar jau trys daktares kuriu bijausi.Tai ne kas ir lieka.Tartis nenorejau is principo,bet kuo tuoliau tuo labiau atrodo,kad teks.Nu jo majo taip sakant.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spingsuliukas: 27 sausio 2013 - 14:34
Pries savaite cia gime mano lelyte wub.gif Vaziavau gimdyti su niekuo nesitarusi ir likau patenkinta viskuo. Tiek gydytoja ir akusere, kurios prieme gimdyma, tiek visu kitu personalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 01 26, 23:29)
bandyčiau su Mačiulaitiene KKGN pakalbėt. ji lyg artimiausia Bangai (pati Banga jai perleisdavo savo pacientes atostogų metu). Lyg ir vedėja sukalbama. žinoma, abi jos labai toli iki Bangos.

tiesa, man trečią gimdant nebuvo verta tartis: prasąrėmiavau namie, o kai jau rimčiau prasidėjo, nuvykau į GN ir po 2val. pagimdžiau. nežinau, ar verta kišt pinigus dėl kelių val. ramaus sąrėmiavimo gimdykloj ir 10min stangų. tik žinok, ko nori, kalbėk drąsiai, turėk planą ir per daug nesitikėk biggrin.gif

(tiesa, mes pažįstamos. aš virvė, donna bona buvau. dar dabar  tavo tel nr. turiu biggrin.gif )

Tai va, tikėtina, kad Banga viena tokia nuostabi gydytoja wub.gif
Bet mergyt, Tu mane ir aplenkei biggrin.gif Pasiūlymas dar galioja, kai turėsi laiko galim susibėgt paplepėt kada
Atsakyti
O gal papulsit pas kurią nors ne iš to juodo sąrašo wink.gif Viskas bus gerai wink.gif
Aš prieš gimdymą irgi svarsčiau ar tartis, ar ne. Galiausiai nusprendžiau nesitart, nes kiek čia paskaitydavau, tai susidarė įspūdis, kad ten visos labai geros ir pan. Aišku, dar kita kalba eina apie pinigų davimą. Su vyru buvom nusprendę duoti, bet kai taip nemaloniai mus sutiko ir pasakė: kentėk, čia tik pati pradžia, sulauksi ryto, o gimdysi po pietų.
Po pietų tai po pietų, taip išeina, kad bus nauja pamaina, tai negi duosi ir vienai, ir kitai? O gavosi, kad pagimdžiau 7 ryto prie tos pačios pamainos...

QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 01 27, 16:34)
Mano lelius veluoja gimti,buvau nusprendusi siuose namuose gimdyt,bet....dabar jau trys daktares kuriu bijausi.Tai ne kas ir lieka.Tartis nenorejau is principo,bet kuo tuoliau tuo labiau atrodo,kad teks.Nu jo majo taip sakant.....

Atsakyti
Sveikos 4u.gif O gal galit pasidalinti, kaip reikalai su epidūru šiuose GN? Tikiuosi nereikia maldauti, kad suleistų? ax.gif Ir kokia kaina šiaip įdomumo dėlei?
Niekaip neapsisprendžiu, ar rinktis šiuos GN, ar Mažylį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 02 02, 19:16)
Sveikos  4u.gif O gal galit pasidalinti, kaip reikalai su epidūru šiuose GN? Tikiuosi nereikia maldauti, kad suleistų?  ax.gif Ir kokia kaina šiaip įdomumo dėlei?
Niekaip neapsisprendžiu, ar rinktis šiuos GN, ar Mažylį  doh.gif

kiek žinau epidūras čia nemokamas
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2013 02 05, 12:30)
kiek žinau epidūras čia nemokamas

Sveikos,kai gimdžiau pirmąją panelę,buvau susitarus su gyd.Radavičiene,tikrai labai šauni gydytoja,viskas buvo puiku,tik žinoma pinigėliai nemaži,o už epidiurą,mum pasakė susimokėt dar 150lt g.gif
Antrą,kai gimdžiau važiavau jau nesitarus,bet nepamenu kas priėmė blush2.gif ,viskas buvo puiku,o epidiuro,kai paprašiau jau sako jums per vėlu,tai apsiėjom be jo 4u.gif (Nors supratau,kad ta gydytoja,labai prieš jį nusiteikus,dėl to manau taip ir pasakė)
Dabar laukiuos trečio vaiko,tai pat nusiteikus važiuot nesitarus,nes abu gimdymai buvo,kaip ir be jokių sunkumų,nors pirmosios gimdymas gavosi 14val.,o antrosios 4val.,bet pagimdžiau pati,be jokių komplikacijų,tikiuos ir su trečiu taip bus,tai nėra dėl ko tokius didelius pinigėlius mokėt. Atsidėkoji simboliškai,kiekviena palei savo galimybes ir tiek,nors tikrai žinau atvejų ,kad moterys nieko yra nedavusios personalui tongue.gif

Tiesa,gal yra merginų,kurios čia lankote mankšteles,ką reikia turėt atvykus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringar1: 05 vasario 2013 - 17:39