Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(lilijyte @ 2015 07 05, 12:07)
Taip, galima be siuntimo. Pirminė apžiūra ultragarsu ~ 14 eur, tolimesnė priežiūra ~ 72 eur. Taigi pabrangę šiek tiek.

O jei su siuntimu, tai nemokama viskas tada?
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 07 05, 19:56)
O jei su siuntimu, tai nemokama viskas tada?

Ne. Tiksliai nepasakysiu, bet ko gero nereikės mokėti tik to 14 eur. O už tolimesnę priežiūrą reikės.
Nueikit į Trakų 29, ten akušerės viską paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2015 07 03, 11:53)
Šitos vienvietės mokamos?

Nemokejau nei vieno euro.
Atsakyti
Gal zinot kada planuoja baigt remontus? smile.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir būsimos mamytes, gal yra kurioms buvo atlikta cp operacija dabar remonto metu? ar viskas ten sklandžiai vyksta ir remontas netrukdo? Ir kaip ten su tom mokamom palatom? Gal kuri galetų rekomenduoti gydytoja cp ( cp planinė)
Atsakyti
gimdziau cia jau antra karta sausio 15 d. visi remontai baigti, viskas gerai, neturiu jokiu priekaistu, dekinga tiek savo gydytojai tiek personalui 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti apie epidūrinio kainas - šiuo metu tai mokamas malonumas ar nebe? vienur randu info,kad nebemokamas, kitur lyg vis dar mokamas, o kaip yra būtent šiuose gimdymo namuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne08 @ 2016 02 04, 22:22)
Norėčiau pasiteirauti apie epidūrinio kainas - šiuo metu tai mokamas malonumas ar nebe? vienur randu info,kad nebemokamas, kitur lyg vis dar mokamas, o kaip yra būtent šiuose gimdymo namuose? g.gif

Epiduras nemokamas, jei dar auktualu.
Gimdziau cia antra karta balandzio 22d. Po cp, pavyko naturaliai. Diselia aciu gydytojai Z. Kiskienei ir akuserei Gabijai. Gimdziau nesitarusi, bet pagalba ir palaikymas buvo 100%, nors gimdymai vienas ant kito lipo ta diena. Gavom mokama palata, tai kaip ir praejusi karta viskas super. Minusa deciau naujagimiu gydytojai Vasiliauskaitei uz ziurejima i viska labai jau vadovaujantis vadoveliu, o ne konkrecia situacija, net egzamina surenge isleidziant i namus apie vaiko prieziura😀
Atsakyti
sveikos smile.gif
ar yra gimdziusiu siose "namuose" susitarus su konkreciu gydytoju? domintu kaina ir mokama i kisene ar i kasa?
Atsakyti
Apie šiuos gimdymo namus buvau prisiklausius labai daug gerų atsiliepimų... tačiau mažylės gimimo prisiminimus sugadino naujagimių daktarė Lilija Banėnienė. ar kažkokia panaši pavardė. Nors šie namai už natūralumą, bet dar ant gimdymo stalo kol mane siuvo įvarė pastaroji daktarė pasiemė vaiką ir pradėjo gasdint kad galvytėj kraujai susikaupę todėl reik visokių injekcijų. aš beveik be sąmonės gulėdama turėjau pildyt visokius lapus.smile.gif db galvoju kad būtent dėl to ir nepavyko žindyt nes nuo pirmų akimirkų nebuvom palikti su kūdikiu o mum buvo varomas vien stresas ir kišami visokie popieriai.. prigasdino nemenkai. dar pasakė, kad greičiausiai bus gelta:) aišku nebuvo bet daktarė gi baisi žinovė. tokios šlykščios ir arogantiškos daktarės nesu gyvenime mačius. mano prisiminimai iš ten - vien stresas ir įtampa. praėjus vos 4val po gimdymo ji įvarė į palatą ir ėmė klaust ar jau valgė ar nevalgė vaikas. sakiau kad kolkas miega, nes ilgas gimdymas lb ir pavargo vaikelis. tai buvau aprėkta kad badu laikau vaiką ir kad ji ateis tuoj patikrint ir kad jei nevalgys tai duos mišinio:) nu tokiam va stiliuje.. likau pasibaisėjus.. beje kai ji gasdino kad prisikaupe gal kraujo galvoj tai kt diena atejus apziuret kudikio - net neprisiminė apie ta galva.. tokio zemo lygio zmogus kad net graudu.
Akuseres ir gydytoja prie kurios gimdziau buvo geros.
Atsakyti
Keista klausytis, aš prieš 2 savaites ketvirtą kartą ten gimdžiau ir visus kartus palikdavo 2 valandas po vaikučio gimimo mus vienus, jokios naujagimių gydytojos per tą laiką neateidavo. Gal jei labai sunkus gimdymas, tada iškart gydytoja prisistato pažiūrėti naujagimio? Šiaip pagyvenusios gydytojos ten (kaip turbūt ir kitur) tebe sovietinio mąstymo ir "naujovių" joms į galvą nieks neįmuš.

Mane net juokas ėmė, kai jaunos, ryškiai vaikų dar neturinčios akušerės vis ėjo ėjo ir aiškino, kaip reikia žindyt, kaip turi visiškai neskaudėt, kai kūdikis žinda, o jei nors kiek skauda, tai blogai apžiojęs. Vis tiek pradžioje skauda, kol neapsiprantama smile.gif Pirmus kartus ir mane prinervino, o dabar jau tik atlaidžiai paklausiau visų tų išvedžiojimų ir kuo greičiau išdūmėm namo...

Beje, dėl mokėjimo, mums gydytoja sakė, kad oficialiai tarimasis su gydytoja - 200 eurų. Ten kažkur dienos stacionare pakabintas kainininkas. Bet mokama tai lyg į kišenę... Nors tiksliai neaišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asoje @ 2016 05 20, 00:48)
Keista klausytis, aš prieš 2 savaites ketvirtą kartą ten gimdžiau ir visus kartus palikdavo 2 valandas po vaikučio gimimo mus vienus, jokios naujagimių gydytojos per tą laiką neateidavo. Gal jei labai sunkus gimdymas, tada iškart gydytoja prisistato pažiūrėti naujagimio? Šiaip pagyvenusios gydytojos ten (kaip turbūt ir kitur) tebe sovietinio mąstymo ir "naujovių" joms į galvą nieks neįmuš.

Mane net juokas ėmė, kai jaunos, ryškiai vaikų dar neturinčios akušerės vis ėjo ėjo ir aiškino, kaip reikia žindyt, kaip turi visiškai neskaudėt, kai kūdikis žinda, o jei nors kiek skauda, tai blogai apžiojęs. Vis tiek pradžioje skauda, kol neapsiprantama smile.gif Pirmus kartus ir mane prinervino, o dabar jau tik atlaidžiai paklausiau visų tų išvedžiojimų ir kuo greičiau išdūmėm namo...

Beje, dėl mokėjimo, mums gydytoja sakė, kad oficialiai tarimasis su gydytoja - 200 eurų. Ten kažkur dienos stacionare pakabintas kainininkas. Bet mokama tai lyg į kišenę... Nors tiksliai neaišku smile.gif

O kam klausytis tu beprasmiu isvedziojimu? jus kaip 4 vaika zindanti tikrai galejot pati pamokinti ir joms pacioms paaiskinti, kad kai pacios pazindys nors viena tada ir jus mokinti gales smile.gif visi baisiai gudrus perpasakoti kas knygose rasoma, deja praktika daznai nuo teorijos nutolusi.
Atsakyti