QUOTE(Shyna @ 2015 05 17, 19:12)
Norit pasakyti kad ir kitame korpuse, kur yra tie "viešbučio" kambariai su dvigulėmis lovomis, viską išdrąskys ir perdarys į palatas? Kažkaip nesitiki gal blogai supratot?
Papildyta:
O kaip dienos stacionaras? Kaiptik turėjau už poros sav. eiti pas gyd. Bangą išsamiam skanui....
Papildyta:
Jei turit siuntimą cp ir garantuotai norit būt su vyru - II ligoninė geras variantas. Jie dabar labai pasitempę NPL linkme.
Dėl naujagimių priežiūros tai KGN tikrai neblizga. Žinau atvejų kur be ašarų neapsieita. Dėl to su pirmu ten negimdžiau. O kai nepirmas tai jau nesvarbu. Mažylio naujagimių sk. vedėja yra nuostabiausias savo pašaukimo žmogus, begalo puiki. Jei jums tai svarbu galit į Mažylį. Tik ten po operacijos pirmą naktį laikys vaikutį atskirai. Palatų su vyru būt yra ir nemokamų ir mokamų.
Papildyta:
O kaip dienos stacionaras? Kaiptik turėjau už poros sav. eiti pas gyd. Bangą išsamiam skanui....
Papildyta:
Jei turit siuntimą cp ir garantuotai norit būt su vyru - II ligoninė geras variantas. Jie dabar labai pasitempę NPL linkme.
Dėl naujagimių priežiūros tai KGN tikrai neblizga. Žinau atvejų kur be ašarų neapsieita. Dėl to su pirmu ten negimdžiau. O kai nepirmas tai jau nesvarbu. Mažylio naujagimių sk. vedėja yra nuostabiausias savo pašaukimo žmogus, begalo puiki. Jei jums tai svarbu galit į Mažylį. Tik ten po operacijos pirmą naktį laikys vaikutį atskirai. Palatų su vyru būt yra ir nemokamų ir mokamų.
Supratau gerai- ten kur jus vadinat "viesbutis" tai dvigules seimos lovas isnes ir des po dvi atskiras (mama+mama), jei bus vietu laisvu gales tetis likti Vakar buvau, snekejau, gydytoja dar pati sako, kad jiems sunku patiketi kaip tai bus imanoma... Reikia tiketis, kad pirma remontuos gimdyklas, veliau senasias palas, o tu seimos kambariu kol kas nelies... Ech, kaip as tikiuosi...
Dienos stacionaro jau dabar ten nera- ten tuscia ir ruosiama gimdyklos ir operacine Gydytoja su kuria taretes susitikti jus turejo informuoti. Cia daugiau info http://www.gimdymas.lt/
Pirmoji dukryte pries beveik 5 metus taip pat gime KKGN, naujagimiu prieziura mano akimis ten blizga, pagalbos sulaukiau su kaupu is personalo Mano atsiliepimai apie juos patys geriausi... Mums sunkiai sekesi zindyti, tai tikrai kantrios tos sesutes ir gydytojos, manau dirba zmones is pasaukimo... Viliuosi, kad dabar bus taip pat