Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

Sveikos,

Lapkritį gimdžiau šiuose GN, patys geeiausi atsiliepimai. Su nieku nesitariau, niekam nemokėjau, net akušerės pavardės nežinau blush2.gif bet toks personalas nerealus thumbup.gif norėjau mokamos palatos, bet akušerė sakė geriau vaikui ką nupirkčiau, nes gimdyvių nedaug, paguldys vieną į didelę palatą ir visą laiką viena pragulėjau thumbup.gif pirmą dieną tai vis ėjo, klausė kaip sekas, pamokino kaip taisyklingai krūtinę paduot, nu vienu žodžiu thumbup.gif kitą kartą tik ten gimdyčiau.
Atsakyti
Gimdziau KGN. Gimdymas praejo sklandziai, viskas tikrai buvo gerai, po dvieju paru isleido namo, viskas atrode puiku. Po triju savaiciu, mano mazyle mire, nes niekas nepamate, kad ji turi igimta sirdeles yda...bet dabar ne apie tai. Kai mus isleidinejo namo, akusere (nepamenu pavardes) pasake, kad menesi laiko, galiu kreiptis i ju gimdymo namus, jei bus kas nors neaisku, ar reikes ko nors. Kadangi mane siuvo, zaizda pradejo gyti ir siulai isitempe i oda, skaudejo, pasidare sunku vaikscioti, kreipiausi i KGN (buvo praejus gal savaite po gimdymo), mane maloniai prieme, nukarpe siulus ir skausmas praejo. Kadangi nukarpe ne visus siulus, o tik tuos kurie verze, teko kreiptis dar du kartus. Trecia karta vaziavau, buvo praeje 3 savaites po gimdymo ir papuoliau pas Statkeviciene.... Ji pradejo burbet, kad ligonine neprivalo manes priimti, kad visa tai KAINUOJA, kad tureciau kreiptis pas savo gine ar dar kur nors, nes viskas KAINUOJA (paminejo gal 2-3 kartus) ir tik todel kad mano tokia istorija ir jai manes gaila, tik todel ji teiksis mane apziuret. Po apziuros dar karta paminejo, kad ji neprivalejo manes priimti, nes ligoninei tai KAINUOJA PINIGUS. Tuo metu dar buvau soke. Bet dar ir dabar nesuprantu, ar jie turejo suteikti man pagalba ta menesi po gimdymo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2014 12 09, 19:38)
Sakykite ar turit kokių atsiliepų apie gyd. Deksnienę?? lankausi pas ją Šiaurės klinikoje ir galvoju ar svarstyti apie gimdymą pas ją ar nelabai??

Aš pati asmeniškai klausiau jos, ar ji dalyvauja gimdyme, tai ji tuo neužsiima. Dirba ji KGN, bet tik ginekologijos skyriuje, bet ne akušerijos. smile.gif
Atsakyti
o gal zinote kiek eurais kainuoja mokamos palatos?
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2015 04 16, 12:50)
o gal zinote kiek eurais kainuoja mokamos palatos?

kažkaip galvoju, kad jei litais kainavo 100, tai dabar eurais suapvalino turbūt iki 30 eurų. Bet tiksliai jei reikia, tai paskambinus pasakytų, arba užklausas el. paštu atsakinėja smile.gif
Atsakyti
Įdomi mamyčių patirtis kurioms buvo atliktas cp šiuose gimdymo namuose smile.gif Kada po operacijos jums leido vaikščioti, perkėlė į normalią palatą, po kiek dienų važiavote namo?
Prieš beveik 5 metus čia turėjau extra cp, tai kėlė iš lovos ir perkėlė į kitą palatą po paros, po trijų parų jau keliavom namo. Gal kažkas pasikeitę?
Atsakyti
Man irgi įdomu dėl CP KGN'e. Ar po operacijos talpina į pooperacinę palatą, ar iškart leidžia apsigyventi su vyru ir leliuku?

Su pirmuoju teko visą parą nematyti mažiuko (kitur išpjovė, ekstrinis buvo), tai man buvo didžiausias minusas... Dabar išsiaiškinau, kad II ligoninėje po neonatologų apžiūros atiduoda iškart leliuką tėvams su visam. Bet dėl didelių mokamų palatų labiau norėčiau gimdyti KGN'e (kad su vyresnėliu visi kartu galėtume gyventi ir jo niekur nepalikinėti savaitei).
Atsakyti
Priklauso nuo jūsų ir leliuko būklės. Į pooperacinę, tiesa, guldo, bet jei viskas abiems gerai, tai atvežta į pooperacinę palatą, joje jau rasit vaikelį. Ir jei nėra ypatingo reikalo, tai ilgai joje ir neužsibūnama. Antra vertus, neturiu jokios patirties su mokamomis palatomis. Ekstrinį sudėtingą atvejį esu apturėjus, tai ten viskas kiek kitaip buvo, vaikeliui dėl sudėtingo gimimo reikėjo atidesnės medikų priežiūros (man taip pat), todėl nuo pat pradžios kartu nebuvo. Bet ryte (gimė vakare) jau atnešė, tai paros tikrai neužtruko, max pusparę. Prieš -ika metų jau. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik buvau KKGN. Ten pertvarka didžiausia doh.gif Ruošia remontui gimdymo skyrių ir senasias palatas... Ir viskas kaip tik tada kai turiu gimdyt už poros savaičių doh.gif
iš šeimyninių palatų greičiausiai liks tik dvivietės palatos dviems mamytėms su leliukais, nebent bus mažai jų tai galės likti tėtis... Gimdyklos ir operacinė lyg bus ten kur dienos stacionaras buvo... Nu vienu žodžiu- pasisekė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2015 05 17, 08:29)
Vakar kaip tik buvau KKGN. Ten pertvarka didžiausia doh.gif Ruošia remontui gimdymo skyrių ir senasias palatas... Ir viskas kaip tik tada kai turiu gimdyt už poros savaičių  doh.gif
iš šeimyninių palatų greičiausiai liks tik dvivietės palatos dviems mamytėms su leliukais, nebent bus mažai jų tai galės likti tėtis... Gimdyklos ir operacinė lyg bus ten kur dienos stacionaras buvo... Nu vienu žodžiu- pasisekė  doh.gif

opa... ot tai naujienos sad.gif( man irgi gimdymas ant nosies... ką daryt???
Atsakyti
QUOTE(mirta33 @ 2015 05 17, 11:05)
opa... ot tai naujienos sad.gif( man irgi gimdymas ant nosies... ką daryt???

Sake turet atsargini plana... Nu bet as jau turejau plana unsure.gif noriu pas savo gydytoja gimdyti, teisingiau noriu, kad planini cp atliktu ji, noriu, kad padetu pirmomis paromis puikus naujagimiu skyriaus personalas... O ir vyras noriu, kad liktu, o cia... se tau, kad nori...
Atsakyti
QUOTE(niki0603 @ 2015 05 17, 08:29)
Vakar kaip tik buvau KKGN. Ten pertvarka didžiausia doh.gif Ruošia remontui gimdymo skyrių ir senasias palatas... Ir viskas kaip tik tada kai turiu gimdyt už poros savaičių  doh.gif
iš šeimyninių palatų greičiausiai liks tik dvivietės palatos dviems mamytėms su leliukais, nebent bus mažai jų tai galės likti tėtis... Gimdyklos ir operacinė lyg bus ten kur dienos stacionaras buvo... Nu vienu žodžiu- pasisekė  doh.gif

Norit pasakyti kad ir kitame korpuse, kur yra tie "viešbučio" kambariai su dvigulėmis lovomis, viską išdrąskys ir perdarys į palatas? Kažkaip nesitiki smile.gif gal blogai supratot?
Papildyta:
O kaip dienos stacionaras? Kaiptik turėjau už poros sav. eiti pas gyd. Bangą išsamiam skanui....
Papildyta:
QUOTE(niki0603 @ 2015 05 17, 11:45)
Sake turet atsargini plana... Nu bet as jau turejau plana  unsure.gif  noriu pas savo gydytoja gimdyti, teisingiau noriu, kad planini cp atliktu ji, noriu, kad padetu pirmomis paromis puikus naujagimiu skyriaus personalas... O ir vyras noriu, kad liktu, o cia... se tau, kad nori...

Jei turit siuntimą cp ir garantuotai norit būt su vyru - II ligoninė geras variantas. Jie dabar labai pasitempę NPL linkme.

Dėl naujagimių priežiūros tai KGN tikrai neblizga. Žinau atvejų kur be ašarų neapsieita. Dėl to su pirmu ten negimdžiau. O kai nepirmas tai jau nesvarbu. Mažylio naujagimių sk. vedėja yra nuostabiausias savo pašaukimo žmogus, begalo puiki. Jei jums tai svarbu galit į Mažylį. Tik ten po operacijos pirmą naktį laikys vaikutį atskirai. Palatų su vyru būt yra ir nemokamų ir mokamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 17 gegužės 2015 - 18:13