Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

Aš čia gimdžiau 2014m. gegužę, nusiskundimų personalu neturiu, tikrai viską paaiškino ir parodė. Ėmėm šeimyninę palatą, tai ir privatumo netrūko, ir priežiūros (ryte vakare ginekologė ir pediatrė). Kitas irgi bus čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savarankiška @ 2014 08 14, 12:45)
Aš čia gimdžiau 2014m. gegužę, nusiskundimų personalu neturiu, tikrai viską paaiškino ir parodė. Ėmėm šeimyninę palatą, tai ir privatumo netrūko, ir priežiūros (ryte vakare ginekologė ir pediatrė). Kitas irgi bus čia  smile.gif

Gimdžiau dabar, atsiliepimas lygiai toks pats smile.gif
Atsakyti
Šiuose gimdymo namuose lankiausi nuo pat nėštumo patvirtinimo iki gimdymo su abiem vaikučiais smile.gif Buvau labai patenkinta ir nėštumo priežiūra, ir gimdymais nuo priėmimo iki išleidimo namo thumbup.gif Su niekuo nesitariau. Jei dar kada tektų gimdyti, tai norėčiau tik čia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidalinti ir savo patirtimi apie siuos gimdymo namus. Tariausi gimdyti pas Banga Kulikauskaite, nes ji suzavejo savo naturalistinem idejom ir svelnumu bei zmogiskumu. Gimdyma planavau visiskai naturalu ir be nuskausminimo. Deje, realybe buvo kitokia, ir po ilgo gimdymo buvo nuspresta daryti cezario pjuvi. Buvo ekstra situacija, dalyvavo keletas gydytoju, taip pat nemazai kito personalo. Is vienos puses pasiseke- ir leliukas, ir as esame gyvi ir sveiki. Tuo ir dziaugiames. Taciau pati operacija nepavyko kaip turejo, maciau daug panikos gydytoju akyse, rekavimo, lakstymo, kol susidorojo su pasekmemis (turbut taip ir neteks suzinoti ar tai buvo grynai ju klaida ar tiesiog siaip nesekme). Visos norime geriausio sau ir vaikeliui, todel rinkausi siuos gimdymo namus, gal i viska ziurejau per daug idealistiskai. Galiu pasakyti tik viena- visada reikia tiketis geriausio, bet pasiruosti ir variantui B (t.y. ir ekstra atvejui, nenumatytoms komplikacijoms ir t.t.)Is dabartines persperkyvos, niekada nesirinkciau siu gimdymo namu, nes ekstra atvejams jie tikrai nera pasiruose.

Po gimdymo Banga nuosirdziai stengesi ismokyti mane maitinti, padejo ir kai kurios seseles, uz tai iki sioljoms esu dekinga. Taip pat labai maloniai prisimenu ir leliuku pediatre. Slaugiu buvo visokiu, ir labai zmogisku, ir viena baisiai bjauri ir net ziauroka moteris (teko praleisti daug laiko siuose GN, tad turbut susipazinau su visu personalu, nenuostabu, kad pasitaike visokiu zmoniu). Dali laiko praleidau ir privacioje palatoje, kurioje viskas puikiai irengta.

Banga- tikrai savo darbui atsidavusi gydytoja ir stengesi gimdymo metu, bei po jo. Karta lankydama leliuka, net padovanojo jam medalioneli. Tikrai labai jaudinantis momentas buvo, jautesi rupestis ir siluma. Vienintelis dalykas, kuris kiek sugadino ta puiku ivaizdi, buvo momentas, kai paprasiau detalaus israso apie tai, kas ivyko operacijos metu. Jo butinai reikejo, kad galeciau tureti ligos istorijoje ir kito nestumo metu butu aisku, kaip tai gali ji itakoti. Israsa pavyko gauti tik po ilgu menesio derybu, prasymu, priminimu ir galiausiai perspejimo, kad sekanti prasyma jau atsiusiu registruotu pastu ir tiesiai vedejai...

Sekmes visoms teisingai renkantis ir gimdymuose.

Atsakyti
sie gimdymo namai puikus,pirma gimdziau 2003 10 ,o kita 2014 09 su jokia daktare nesitariau abiem kartais,ir likau patenkinta viskuo tiek mano tiek naujegimio prieziura.abu kartus buvau bendroj palatoj,pirma karta gulejom keliose,antra karta gulejau viena.Jei yra noras gali atsidekoti kam nori smile.gif Labai aciu akuserei Odetai(pavarde uzmirsau smile.gif )ji labai daug kuo padejo.
Atsakyti
Atkeliavau pasidalinti naujausiais įspūdžiais apie šiuos GN. Savo dukrytę čia pagimdžiau spalio 17 dieną. Taigi, atsiliepimai tik patys geriausi! Esu be galo dėkinga gydytojai Rūtai Radavičienei ir akušerei Dalytei, tik jų dėka ilgas gimdymas tapo ne toks sunkus smile.gif Pas šią gydytoją lankiausi ir visu nėštumo laikotarpiu, bet gimdŽiau nesitarus ir pinigėlių "į kišenę nedaviau". Tokio šilto žmogaus dar nebuvau sutikus. Po gimdymo paprašiau mokamos vienvietės palatos, kuri kainavo tik 50lt už parą, bet ten jautiesi tikrai ne kaip GN, o labiau kaip viešbutyje, ypač, jei negirdėtum leliukų verkimo smile.gif personalas be galo paslaugūs, malonus.. Visada pasibeldžiama į duris, pasiteiraujama kaip sekas.. Maistas taip pat neblogas.. Tikrai dar kartą rinkčiausi šiuos GN smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 22 spalio 2014 - 19:50
QUOTE(ausryte.b @ 2014 10 22, 19:49)
Atkeliavau pasidalinti naujausiais įspūdžiais apie šiuos GN. Savo dukrytę čia pagimdžiau spalio 17 dieną. Taigi, atsiliepimai tik patys geriausi! Esu be galo dėkinga gydytojai Rūtai Radavičienei ir akušerei Dalytei, tik jų dėka ilgas gimdymas tapo ne toks sunkus smile.gif Pas šią gydytoją lankiausi ir visu nėštumo laikotarpiu, bet gimdŽiau nesitarus ir pinigėlių "į kišenę nedaviau". Tokio šilto žmogaus dar nebuvau sutikus. Po gimdymo paprašiau mokamos vienvietės palatos, kuri kainavo tik 50lt už parą, bet ten jautiesi tikrai ne kaip GN, o labiau kaip viešbutyje, ypač, jei negirdėtum leliukų verkimo smile.gif personalas be galo paslaugūs, malonus.. Visada pasibeldžiama į duris, pasiteiraujama kaip sekas.. Maistas taip pat neblogas.. Tikrai dar kartą rinkčiausi šiuos GN smile.gif

As pas gyd lankiausi nestumo metu irgi super l geri atsiliepimai. O gimdziau antroje klinikineje bet jei gyd butu budejusi buciau tikrai vykusi I siuos gimdymo namus bet deja ji nedirbo todel rinkomes arciau namu. Beje grazi data abieju paneliu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musyle @ 2014 10 22, 20:59)
As pas gyd lankiausi nestumo metu irgi super l geri atsiliepimai. O gimdziau antroje klinikineje bet jei gyd butu budejusi buciau tikrai vykusi I siuos gimdymo namus bet deja ji nedirbo todel rinkomes arciau namu. Beje grazi data abieju paneliu
smile.gif

4u.gif pasirinko sesė gimti per didžiosios sesės gimtadienį smile.gif
Atsakyti
Sakykite, ar esate girdeja ką nors apie čia dirbančią gydytoją Justiną Kačerauskienę? pas ką dar verta lankytis šių gimdymų namų dienos stacionare..su pirmu lankiausi pas Bangą..dabar ji ten retai būna, dėl suprantamų priežasčių..
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2014 11 01, 11:56)
Sakykite, ar esate girdeja ką nors apie čia dirbančią gydytoją Justiną Kačerauskienę? pas ką dar verta lankytis šių gimdymų namų dienos stacionare..su pirmu lankiausi pas Bangą..dabar ji ten retai būna, dėl suprantamų priežasčių..

Pas sia gydytoja gimdziau pries savaite. Is mano puses tik geriausi atsiliepimai! Nors is pradziu jaunas amzius siek tiek nugasdino, bet is tikruju daugeliui gydytoju su didesniu darbo stazu reiketu pasimokyti profesionalumo is sios gydytojos. Kaip daugeliui moteru saremiu metu daug padeda akuseres, tai man padejo ne akusere, o gydytoja. Is pradziu parode poza, kad viskas vyktu greiciau ir vaikutis geriau isistatytu, o per didziuosius saremius man nugara masazavo! Ir labai padejo jos ramus balsas... nezinau, kazkaip gerai nuteikdavo smile.gif mums su vyru tikrai pasirode profesionali ir rupestinga, gydytoja is pasaukimo smile.gif ji pati sake krikscioniskuos labai retai buna, jos pagrindinis darbas kmuk, o cia ji atvaziuoja pasisemt geru emociju smile.gif
Atsakyti
Ačiū Vilmuska, kad nepatingėjai pasidalinti.. 4u.gif
Atsakyti
Sakykite ar turit kokių atsiliepų apie gyd. Deksnienę?? lankausi pas ją Šiaurės klinikoje ir galvoju ar svarstyti apie gimdymą pas ją ar nelabai??
Atsakyti