Sveikos
Mano atsiminimai apie šiuos gimdymo namus ir personalą. Gimdžiau du kartus, pirmą kartą 2012 kovą, antrą kartą 2013 rugsėjį. Abu kartus pas gydytoja Kulikauskaitę (naturaliai ir be nuskausminimo) . Ji žmogus, su kuriuo laukimas vaikelio ir atėjimas, tiesiog ramybės sala ir pasitikėjimas-tikėjimas kad viskas bus tik gerai. Tikiuosi jai pačiai viskas bus gerai.
Dėl kitų gydytojų nesuvokiamo pavydo, taip aš jį pajaučiau. Kaip ir viena iš merginų jau rašė, ta pati Mačiulaitienė,man atėjus pirmą kartą, pasiteiravus apie Bangą, išrėžė piktu balsu, kad yra ir kitų gydytojų. Tada išėjau su bloga nuotaika, ir nusivylimu. Bet džiaugiuosi grįžusi, tikrai abu gimdymai buvo sėkmingi, personalas begalo malonus (į kišenė nė lito nedavėm, na tik gydytojai, nes abu kartus su ja tariausi, ir išvažiuojant akušerei, kuri nereali buvo, vyras užsinorėjo atsidėkoti).
Gulėjau šeimyninėje palatoje abu kartus. Abu kartus teko gulėti beveik po savaitę, nes merginoms geltos padidintos buvo. Tai per tiek laiko, kiekvieną dieną, rytą vakarą ateidavo pasiteirauti ar nieko netrūksta, ar sekasi gerai maitinti ir t.t... Moteris kuri valgyti atnešdavo ir nepriekaištingai tvarkė palatą, visuomet paklausdavo ar nereikia kokios nors pagalbos, ar pašauktį ką nors, nors ir vyras budavo.
Taip pat naujagymių gydytojos nuostabios, per tiek laiko gulėjimo su visomis susidurti teko įtariu
Viena iš naujagymiu sesuti tik tokia, kuri atrodo pyksta ant pasaulio, bet su ja kalbant jos tonu, ji ir tampa žmogiškesnė
Reziumė, nesu žmogus kuris ieškotų priekabių, ar reikalautų nuolatinių šypsenų ir t.t.. Gavau tikrai viską, nuo laiko kai pradėjau lankytis juose iki akimirkos kuomet išvažiavau su naujagymiu ant rankų. Ramia širdimi grįščiau atgal
Pasvajoju...