QUOTE(sandriuke @ 2012 11 12, 17:46)
Džiaugiuosi, kad kitoms šie gimdymo namai kelia pačias šilčiausias emocijas. Čia matyt tik man taip nenuskilo
Jautrumas taip, manau padidėjęs buvo - vis tik gimdymas ant nosies, o dar ir pirmas leliukas. Bet paskui viską blaiviu protu permąsčiau, tai vis tiek man pikta... labiausiai turbūt dėl to, kad naktį buvau palikta vos ne likimo valiai, kad net neturėjau teisės pasirinkt: noriu epidūro ar ne. Pralaukė kol viskas atsidarė, o tada jau stumk...
Smulkmenų dar labai daug, grožio šiems namams nepridedančių, bet tiek jau to
Dėl aparatūros na man vis tiek keista: kodėl tuomet ryte per silpnesnius skausmus dienos stacionare rodė 80??? O nakti su geroookai baisesniais skausmais - nuliai??
Dėl žindymo - na taip, neišmokė, bet tai neatmušė man noro pačiai maitinti savo vaiką. Namie vargais negalais išmokau pati, kaip taisyklingai maitinti, ir po šiai dienai mano kleckas nežino mišinukų skonio
Tikiuosi antro leliuko (jei suplanuosim) atėjimas bus paprastesnis. Sėkmės visoms būsimoms mamytėms
Sveiki
Aprasei mano istorija, as irgi cia gimdziau pries 4 menesius, tokia nuojauta, kad pas ta pacia gydytoja gimdem
As taip pat buvau prisiskaiciusi geru atsiliepimu, tad nutariau cia gimdyti, ko dabar gailiuosi. As atvaziavau su nubegusiais vandenimis 3 nakties, pagimdziau tik 11 vakaro. Gydytoja atejo sako kas kiek laiko saremius jauti, sakau kas 15 min. tai gali vaziuot namo, akusere sako, tai kad jai vandenys nubege, tai ji sako tai tada jau niekur nedingsi gimdysi, apziura net nemoku pasakyt kokia skasminga, grubi, as iskarto sakau noresiu epiduro, tai gydytoja tokiu pasaipiu tonu, tai aisku kaip gi jau tu kitaip
Nu zozdziu kulturos nulis. Vyras taip pat lakste ieskoti akuseriu, mat buvo sekmadienis tai nezinau ka jos veike. Apie dusa ar kamuolius tai net kalbu nebuvo. As gimdziau pirma karta, vaikelis svere 4 kg. gydytoja to net nezinojo. Pas mane stipri trumparegyste, akiu gydytoja buvo parasius, kad viskas spresis gimdymo metu ar reikes CP, bet sake, kad tikriausiai galesi pagimdyti tik nedidelio svorio vaikeli, kai joms ta pasakiau tai joms visiskai dzin buvo, jos net nezinojo kokio svorio vaikelis. Ir ka pasekme aku minusas buvo -6, po gimdymo -8
Vaikeliui virkstele buvo 3 kartus apsivyniojusi, tai aciu joms, kad viskas jam gerai. Bet kita karta tai tikrai taip nerizikuociau. Po gimdymo 2 valandu gimdykloj neisbuvau, gal tik kokia valanda, nezinau kodel, visokiu klausimu kyla,gal miegot personalas norejo
Prieziura po gimdymo negaliu skustis, rupinosi, vizitavo, bet zindyti irgi neismoke, viena karta parode, bet as pati labai norejau ir ismokau
Smagu, kam pasiseke siuose gimdymo namuose, neteigiu, kad jie blogi, taciau manau viskas labai priklauso nuo gydytojos.