Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 12, 15:51)
Po paskutinio straipsnio spaudoje nebežinau ar ji apskritai dirba  unsure.gif

o kur tą straipsnį rast galima? blush2.gif
Atsakyti
pagooglinus galima viską surasti... 4u.gif
http://www.bernardin...-mirties/113831
Atsakyti
Noreciau palikti teigiama atsiliepima, bet nelabaI galiu.
Del gimdymo dideliu priekaistu kaip ir neturiu, neskaitant kad akusere kiek gruboka buvo, bet gana rupestinga.
Taciau del zindymo jauciu didele nuoskauda, nes pozu zindymo nerode(tik paciam gale, pries isvykstant)., kaip taisyklingai issitraukti rankomis piena irgI. Isvis dauguma ateje sugebedavo tik skaudziai draskyti ir taip baisiai skaudamus spenelius,pacios pieno istraukimo taisykliu nezinodamos. Bet kas blogiausis paramos ir paguodos visiskai nesusilaukem, tik kruva gasdinimu Ir tokio negero emociskai nuteikimo, kad;deja, net ir dedama didziules pastangas pieno beveik neturiu ir teko pereiti prie misiniu.
Tad jei zinot,kad su zindymu viskas gerai ir turit daug pieno, tai gal ir galima rinktis sia istaiga. Bet jei nesat tikros, ar viskas bus ok, sios vietos labai nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(GPS @ 2014 03 03, 00:26)
Tad jei zinot,kad su zindymu viskas gerai ir turit daug pieno, tai gal ir galima rinktis sia istaiga. Bet jei nesat tikros, ar viskas bus ok, sios vietos labai nerekomenduoju.

Na, man pirmą kartą po gimdymo, iš pradžių gulint irgi buvo "koma" - galvojau, kad neišeis. O ir kelios darbuotojos nelabai atrodė kompetetingos.
Viena, net paguodė, kad galiu būti gera mama ir nemaitindama. Tuo momentu norėjau jč išvaryti iš palatos, bet kažkas turėjo padėti mano sutinusią krūtinę pompuoti. Buvau taip užsispyrusi, nors žliumbiau nerealiai... kol trečios ar ketvirtos dienos bėgyje šiaip taip prasimušė... ir tuomet pieno upeliai tekėjo. Žinoma, nebe pagalbos iš darbuotojų. Jei ne viena iš jų, tokia pagyvenusi aukštoka naujagimių slaugytoja. Viena žinojau, kad visos gali maitinti, tik viskas prasideda kiekvienoje iš mūsų galvoje, o po to širdyje.
Nebijokime paklausti, net jei tai , atrodys, kad mes beviltiškos...
Atsakyti
Sveikos... iki gimdymo man dar toli, rudeni tik jis, bet va susiruosiau nueit pas ginekologe, ir galvoju apsilankyt šiuose GN (kadangi vėliau ir gimdyt ketinu juose). Gal kažkuri per nėštumą jau čia lankėtės ir galit patart, kokia ten pas juos tvarka? Kai skambinau viena diena, sake, kad nereik registruotis, nieko, o va dar kai paskambinau turedama papildoma klausimą, tai pasake, kad reik is ryto pasiskambint ir is anksto uzsiregistruot blink.gif tai kaip tada iš tikrųjų?...
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2014 03 03, 23:21)
Na, man pirmą kartą po gimdymo, iš pradžių gulint irgi buvo "koma" - galvojau, kad neišeis. O ir kelios darbuotojos nelabai atrodė kompetetingos.
Viena, net paguodė, kad galiu būti gera mama ir nemaitindama. Tuo momentu norėjau jč išvaryti iš palatos, bet kažkas turėjo padėti mano sutinusią krūtinę pompuoti. Buvau taip užsispyrusi, nors žliumbiau nerealiai... kol trečios ar ketvirtos dienos bėgyje šiaip taip prasimušė... ir tuomet pieno upeliai tekėjo. Žinoma, nebe pagalbos iš darbuotojų. Jei ne viena iš jų, tokia pagyvenusi aukštoka naujagimių slaugytoja. Viena žinojau, kad visos gali maitinti, tik viskas prasideda kiekvienoje iš mūsų galvoje, o po to širdyje.
Nebijokime paklausti, net jei tai , atrodys, kad mes beviltiškos...

Klausiau visu is eiles, sakiau kad labai skauda, prasiau kad parodytu kaip zindyt. Bet, kaip minejau, jos sugebedavo tik spaudyt, tiksliau draskyt spenelius ir aiskint, kad pieno beveik nera!tai po tokiu aiskinimu is tikro-pieno beveik nera.

Atsakyti
http://www.marijosra...ml?Itemid=44017 laida apie KKGN, kalba Banga ir Rudzinskas smile.gif
Atsakyti
kokia kaina epidiuro siuose gimdymo namuose?
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2014 03 04, 16:56)
Sveikos... iki gimdymo man dar toli, rudeni tik jis, bet va susiruosiau nueit pas ginekologe, ir galvoju apsilankyt šiuose GN (kadangi vėliau ir gimdyt ketinu juose). Gal kažkuri per nėštumą jau čia lankėtės ir galit patart, kokia ten pas juos tvarka? Kai skambinau viena diena, sake, kad nereik registruotis, nieko, o va dar kai paskambinau turedama papildoma klausimą, tai pasake, kad reik is ryto pasiskambint ir is anksto uzsiregistruot  blink.gif tai kaip tada iš tikrųjų?...

Sveika, būsimoji 4u.gif Man gimdyt vasaros pradžioj, tai beveik tuo pačiu keliu einam smile.gif Nueini į GN, susimoki 240 (jei gerai pamenu) ir tada tau visus tyrimus, kurie priklauso (tepinėliai, kraujas..) daro nemokamai. Geriausia atkeliauti kokią 10-11 val., tada jau sumaišties mažiau, nes ryte, visos prieš darbus sueina su vyrukais, gydytojos nespėja lakstyt. Kita vertus, ryte gerai ateiti anksti (kokią 8:45), užsiimti eilę ir gydytojai davus lapuką, duoti kraują tuo pačiu, kol laboratorija dar priima. Nes bent jau mane iš karto ten ir nusiuntė pirmam tyrimui (kraujo grupė, hepatitai ir pan.) smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kuriai teko pabuvoti Dienos stacionare Krikščioniškuose gimdymo namuose? 4u.gif Man kadangi rado šlapimo pasėlyje coli bakteriją ir paskirti antibiotikai bei pasiskundus pilvo maudimu paskyrė dienos stacionarą. Sakė kasdien atvykti 10-11h, poto 12h pietūs, vėliau jei nori gali lankytis paskaitėlėse. Įdomu ką ten kasdien darys tokiam mažam nėštume (13sav), nes gydymo medikamentinio nebus, kaip supratau, tai nei toniukų paklausys leliuko, kažkaip keistai man tas lankymasis kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alcantara @ 2014 02 15, 12:32)
pagooglinus galima viską surasti... 4u.gif
http://www.bernardin...-mirties/113831

Gimdziau 2013 metu birzeli ir Banga tikrai dirbo mane jinai prieme ir priziurejo tol kol atvaziavo mano daktare,kaip supratau buvo gryzus jau is po ligos
Atsakyti
QUOTE(vaidavileike @ 2014 03 15, 23:18)
Gimdziau 2013 metu birzeli ir Banga tikrai dirbo mane jinai prieme ir priziurejo tol kol atvaziavo mano daktare,kaip supratau buvo gryzus jau is po ligos

Sis straipsnis yra 2014 m vasario men. Per pusmeti daug kas galejo nutikti.
Atsakyti