Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

Gimdziau siuose namuose 2013 05 06 tai patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif ir prieziura ir cezario operacija ir naujagimio prieziuros klausimais parodo paaiskina viska as tik uz siuos gimdymo namus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujora @ 2013 04 24, 13:41)
Laba,
parasysiu ir as savo nuomone apie situos GN.Pats gimdymas praejo puikiai, tariausi su gyd. Esu labai jai dekinga. Ir akusere labai gera. Taciau apie prieziura po gimdymo nelabai ka gero galiu pasakyti. Maistas skanus. Palatos dideles, guli viena. Taciau sesuciu prieziura man nepatiko. Vaikelis man pirmas, juk as negaliu visko moket. Vaikelis neeme kruties, tai tik pora sesuciu stengesi mane pamokinti,padeti. Kitos ateina:neima?tai einu misinuko. Taip gyvenom kelias dienas. Paskui deka mano gydytojos, atsirado pientraukis, buteliukas ir vaikas ismoko paimti kruti. Jei ne gydytoja, nezinau kaip butu buve. Krutys pilnos pieno, o jos daro misinukus. Nu nezinau, nezinau.Gal as dabar jau protingesne ir daryciau daug ka kitaip. Labai abejoju ar rinkciausi antra karta siuos GN.

Net suabejojau ar apie tuos pat gimdymo namus kalbama... Mano abu cia gime ir pirmajam labai sunkiai gaminosi pienas, nemokejau paduoti, prasiau misinelio. Kategoriskai nedave. Net minciu neleido tureti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, ar duoda ten naktinukus , chalaciukus , palutes? nes jei paluciu neduos tai paketai puse tases uzims lotuliukas.gif
ka dar duoda?
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 16, 12:06)
Sveikutes, norejau paklausti, ar duoda ten naktinukus , chalaciukus , palutes? nes jei paluciu neduos tai paketai puse tases uzims  lotuliukas.gif 
ka dar duoda?

privačioj palatoj chalatas yra, naktinius duoda. Palutės... Tai privačioj palatoj buvo vienkartinių tų paklotų. Bet kažin ar jie pakeis paketus.. unsure.gif
Atsakyti
O kokios privaciu palatu kainos ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 16, 14:22)
O kokios privaciu palatu kainos ??? 4u.gif

100 Lt už naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 16, 12:06)
Sveikutes, norejau paklausti, ar duoda ten naktinukus , chalaciukus , palutes? nes jei paluciu neduos tai paketai puse tases uzims  lotuliukas.gif 
ka dar duoda?

Manes kiekviena diena klausdavo ar visko uztenka, ar reikia paluciu ir t.t bet siaip viska buvau pasiemusi savo.
Atsakyti
Gal kuri turite ir galite į AŽ parašyti gydytojos Rūtos Radavičienės tel. nr., būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Birželio 21 d. šiuose gimdymo namuose gimė ir antra mano dukrytė smile.gif Šįkart, kaip ir pirmąjį kartą, viskuo esu labai patenkinta. Lankiausi čia viso nėštumo metu, gimdžiau nesitarusi. Esu patenkinta ir priežiūra gimdymo metu, ir po jo. Visas personalas puikiai išmano ir dirba savo darbą thumbup.gif Jei bus trečias vaikutis, tuomet čia gimdysiu ir trečią kartą, neturiu jokių abejonių thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas,gimdžiusioms su epiduriniu nuskausminimu. Ar šiuose gimd.namuose jis mokamas? Vienos sako,ne,kitos-mokamas... Tai kaip yra?
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2013 07 03, 17:27)
Klausimas,gimdžiusioms su epiduriniu nuskausminimu. Ar šiuose gimd.namuose jis mokamas? Vienos sako,ne,kitos-mokamas... Tai kaip yra?

kiek zinau nemokamas, bet g visko pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckis @ 2013 07 03, 17:27)

Nemokamas, jei jį paskiria budinti gydytoja. Jei tariesi su gydytoja ir nori epidūro už jį teks mokėti.
Atsakyti