gimdziau siuose GN kovo 7 d, esu labai patenkinta. Ypac superine gydytoja Maciulaitiene del gimdymo vandeny - abejoju ar paciai gimdyvei ten butu patogu. man prileido vonia saremiaut, bet akusere pasiule pabandyt dusa, pabandziau ir tiko, i vonia jau nebuciau ir sugebejus ilipt
priesgimdyvinej palatoj normalus gimdymo stalas, tad manau jei bumas pilnai priima gimdymus ten.
po gimdymo 2 val gulejom su lelyte ir nieks nevare lauk. paeme tik buvo nosyte pravalyt sesutes, nes sunkiai kvepavo. o svere ir matavo tik po 2 val.
naujagimio prieziura esu labiau patenkinta nei kai gimdziau 2 ligoninej. sesutes malonesnes, lelius pas jas jauciasi puikiai. del zindymo konsultuoja visas personalas, 2troj teko prasyt pagalbos ir tai sunkiai sulaukiau... gal kiek perdetai vaiku gydytojos prigasdino del galimu leliaus ligu, tai turejom galvos skausmo del kiekvieno pirstelejimo atsiprasant klinikose padare tyrimus, viskas gerai, ir dabar ramiai augam
Gimdziau KKGN 2010 m pas BK, ispudziai ti patys geraiusi, zadu ir su 2u ten vykti, lb tikiuosi kad BK grys i darba.. Kas del pogimdyvines prieziuros ir pagalbos su zindymu tikrai stengesi visas personalas, likau labai patenkinta Aplamai didelis privalumas kad sitie GN nera dideli, tad ner konvejerio. Del gimdymo vandeny, pati planavau, bet kai atejo stangu laikas vonia jau buvo uzimta Bet idomu jei tektu pas kita gyd gimdyt tenai, ar priima kas kitas vandeny?
QUOTE(Keretoja @ 2013 04 22, 14:40)
Bet idomu jei tektu pas kita gyd gimdyt tenai, ar priima kas kitas vandeny?
Priima. Realiai visos gydytojos ir akušerės teoriškai ten priima gimdymus vandenyje, o praktiškai kiek žinau, kad bent jau populiariausios gydytojos ir akušerės tikrai priima
BK jau dirba
Sveikos busimos mamytes gimdziau siuose gimdymo namuose pries keleta dieneliu papuolem pas labai faina akuseryte, jei neklystu vardu Aldona, ji labiausiai padejo musu suneliui ateiti i si pasauli. Po gimdymo gulejome privacioje palatoje, viskas ten saunu, be jokiu problemu galima issikviesti gydytoja ar sesute rupimais klausimais. Tik vienintelis didziulis minusas, siuo metu vyksta remontai ir dienos metu girdisi kaip kala, grezia ir pan., o taip ramybes norisi
Laba,
parasysiu ir as savo nuomone apie situos GN.Pats gimdymas praejo puikiai, tariausi su gyd. Esu labai jai dekinga. Ir akusere labai gera. Taciau apie prieziura po gimdymo nelabai ka gero galiu pasakyti. Maistas skanus. Palatos dideles, guli viena. Taciau sesuciu prieziura man nepatiko. Vaikelis man pirmas, juk as negaliu visko moket. Vaikelis neeme kruties, tai tik pora sesuciu stengesi mane pamokinti,padeti. Kitos ateina:neima?tai einu misinuko. Taip gyvenom kelias dienas. Paskui deka mano gydytojos, atsirado pientraukis, buteliukas ir vaikas ismoko paimti kruti. Jei ne gydytoja, nezinau kaip butu buve. Krutys pilnos pieno, o jos daro misinukus. Nu nezinau, nezinau.Gal as dabar jau protingesne ir daryciau daug ka kitaip. Labai abejoju ar rinkciausi antra karta siuos GN.
parasysiu ir as savo nuomone apie situos GN.Pats gimdymas praejo puikiai, tariausi su gyd. Esu labai jai dekinga. Ir akusere labai gera. Taciau apie prieziura po gimdymo nelabai ka gero galiu pasakyti. Maistas skanus. Palatos dideles, guli viena. Taciau sesuciu prieziura man nepatiko. Vaikelis man pirmas, juk as negaliu visko moket. Vaikelis neeme kruties, tai tik pora sesuciu stengesi mane pamokinti,padeti. Kitos ateina:neima?tai einu misinuko. Taip gyvenom kelias dienas. Paskui deka mano gydytojos, atsirado pientraukis, buteliukas ir vaikas ismoko paimti kruti. Jei ne gydytoja, nezinau kaip butu buve. Krutys pilnos pieno, o jos daro misinukus. Nu nezinau, nezinau.Gal as dabar jau protingesne ir daryciau daug ka kitaip. Labai abejoju ar rinkciausi antra karta siuos GN.
QUOTE(naujora @ 2013 04 24, 13:41)
Laba,
Ir as gimdziau siuose gimdymo namuose. Galiu atsiliepti tik teigiamai, patiko viskas. Puikus personalas, puiki palata, skanus maistas, prieziura gera. Kas liecia maitinima krutimi - nekilo didesniu problemu, todel ir personalo pagalbos per daug nereikejo. Bet juk cia toks dalykas - turime tai ismokti daryti pacios, kaip niekas uz mus nepagimde, taip ir nepamaitins kazkas uz mus.. man asmeniskai misinuka irgi siule, bet manau ju pareiga pasiulyti, kai mato kad kyla problemu
Kas dėl maitinimo, tai pas mane ėjo ir dieną, ir naktį ir kantriai visos rodė kaip maitinti, mišinuko tikrai niekas nesiūlė ...
QUOTE(_Foxy_ @ 2013 04 24, 20:17)
Kas dėl maitinimo, tai pas mane ėjo ir dieną, ir naktį ir kantriai visos rodė kaip maitinti, mišinuko tikrai niekas nesiūlė ...
man lygiai taip pat. Pati keliskart paprašiau mišinuko. Ir su pilvuku buvo bėdų, tai buvo ir naktį atėjusios pagelbėt, parodyt kaip pamasažuot ir t.t. Jau kuo, bet naujagimio priežiūra ten negalėjau apskritai skųstis, nes labai daug davė informacijos, pamokų ir t.t. Į visus klausimus, sulaukdavau atsakymų. Bet turi pati rūpintis vaiku. Nes kai gulėjau, buvo viena pagimdžius, kuri reiškė pretenzijas seselėm, kad neateina po 3h pasakyt, kad vaiką reikia maitinti... Pampersą irgi sakydavo, kad seselė turi pakeist, nes ji nemoka.. Suprantu, kad pirmas vaikas ir t.t.,bet seselė ar daktarė nevažiuos kartu į namus ir nepadės.
kas del maitinimo ir prieziuros po gimdymo siuose GN negaliu labai skustis. kiek prasem pagalbos tiek visada maloniai padedavo. aisku pati pradzia sunki, vaikelis nelabai nori kruties imti, netaisiklingai apzioja, skauda ir pan. bet viska galima istverti. tik kas man nepatiko visos atejusios paglebeti sesutes ar gydytojas taip man spenelius nutampe, kad nuo ju tampymo juos daugiau skaudejo nei nuo vaiko zindimo. dabar jau ne uz ka nesileisciau tampoma ir znaiboma, kai suspausdavo tai tik is skausmo noredavo per nagus joms gerai uzvozti. bet galiu pasakyti, kad viskas susitvarko savaime, nereikia jokiu papu tampymo ir pan. musu kudikelis jau antra para normaliai pradejo traukt pieneli, o jos nori kad ka tik gimes vaikas ciunktu piena, kaip kudikis keliu savaiciu.
Mano mažylė pasaulį išvydo taip pat šiuose gimdymo namuose. Ir taip, personalo čia tikrai visokio - yra ir kas gražiai pamoko, yra ir kas spenelius patampo. Bet visumoj šie GN paliko labai gerą įspūdį. Jei kas neaišku, visada gausi atsakymą, tik, žinoma, reikia nepatingėti paklausti. O ypač ačiū gydytojai Mačiulaitienei. Tiek už puikią nėštumo priežiūrą, tiek už laiku priimtus teisingus sprendimus, tiek už sudarytas sąlygas net CP metu vaikeliui trumpai pažįsti, tiek už tvirtą pažadą, kad kitą vaikelį tikrai gimdysiu pati