Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai (KKGN)

Ar tiesa, kad gimdant šiuose gimdymo namuose, iš kart po vaikelio gimimo jis porą valandų laikomas ant mamos krūtinės? Ar yra planuojančių gimdyti vandenyje?
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 10, 14:45)
Ar tiesa, kad gimdant šiuose gimdymo namuose, iš kart po vaikelio gimimo jis porą valandų laikomas ant mamos krūtinės?

tiesa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 04 10, 15:51)

Jau noriu čia gimdyti bigsmile.gif
Pirmą kartą gimdžiau mažylyje, tai vaikelį ant krutinės palaikė maximum 10 minučių ir atnešė tik po valandos ar dviejų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 10, 22:08)
Jau noriu čia gimdyti  bigsmile.gif
Pirmą kartą gimdžiau mažylyje, tai vaikelį ant krutinės palaikė maximum 10 minučių ir atnešė tik po valandos ar dviejų  verysad.gif

Na KKGN nebuvo apskritai mažiuko niekur išnešę. Ant krūtinės buvo tikrai porą valandų, paskui paėmė pasvert, aprengt, paskiepijo ir palydėjo į palatą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 10, 23:08)
Pirmą kartą gimdžiau mažylyje, tai vaikelį ant krutinės palaikė maximum 10 minučių ir atnešė tik po valandos ar dviejų  verysad.gif

naujagimiui palankiose ligoninėse, jei vaikučiui nereikia skubios pagalbos, jis yra sveikas ir t.t. jį paguldo mamai ant krūtinės ir palieka pabūti ramybėje pora valandų.
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 10, 22:08)

Labai keistai. Nes aš visus kartus gimdžiau Mažylio gimdymo namuose. Tai vaikelis visą laiką su manim būdavo, nupraust paimdavo (prausė toje pačioje patalpoje) gal tik po gero pusvalandžio ir iš kart atgal uždėdavo.
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 10, 23:08)

Na viskas, sakyciau, priklauso nuo aplinkybiu...
Pirma gimdziau KKGN, tai vaikelis ant krutines pagulejo vos pusvalandi ar net maziau, nes reikejo atlaisvinti gimdykla.
Antra gi gimdziau Mazylyje, tai vaikelis gulejo pas mane gimdykloje 3 valandas.
Taip, kad GN vardas dar ne rodiklis. Jei bus labai daug gimdanciu, tai nemanau, kad leis dvi valandas guleti su vaiku gimdykloj...
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2013 04 11, 15:36)
Na viskas, sakyciau, priklauso nuo aplinkybiu...
Pirma gimdziau KKGN, tai vaikelis ant krutines pagulejo vos pusvalandi ar net maziau, nes reikejo atlaisvinti gimdykla.
Antra gi gimdziau Mazylyje, tai vaikelis gulejo pas mane gimdykloje 3 valandas.
Taip, kad GN vardas dar ne rodiklis. Jei  bus labai daug gimdanciu, tai nemanau, kad leis dvi valandas guleti su vaiku gimdykloj...

Aš ir kažkaip mąsčiau, kad ten tik viena normali gimdykla ir paruošiamoji extra atveju, tai kaip negali būti tikra, kad tikrai ramiai pabūt galėsi.. g.gif paskui teks į palatą eiti doh.gif teko Vilniaus gimdymo namuose būti - tai ten 8 gimdyklos, taip kad nuo atvykimo gauni sau vieną ir būni, kol pagimdai ir dar pora val. su mažyliu wub.gif

O čia kaip suprantu, lauki paruošiamojoj, jei kažkas pirmiau gimdo ir dar gali kompanijos prisijungti kokia nėščioji kartu pasarėmiaut? lotuliukas.gif doh.gif šita dalis manęs visai nežavi
Atsakyti
QUOTE(doweaa @ 2013 04 12, 00:35)
Aš ir kažkaip mąsčiau, kad ten tik viena normali gimdykla ir paruošiamoji extra atveju, tai kaip negali būti tikra, kad tikrai ramiai pabūt galėsi.. g.gif  paskui teks į palatą eiti  doh.gif  teko Vilniaus gimdymo namuose būti - tai ten 8 gimdyklos, taip kad nuo atvykimo gauni sau vieną ir būni, kol pagimdai ir dar pora val. su mažyliu  wub.gif

O čia kaip suprantu, lauki paruošiamojoj, jei kažkas pirmiau gimdo ir dar gali kompanijos prisijungti kokia nėščioji kartu pasarėmiaut?  lotuliukas.gif  doh.gif šita dalis manęs visai nežavi

kai aš gimdžiau ale bumas gimdyvių buvo... Viena pagimdė prieš, aš paprastoj palatoj buvau. Kas kažkiek laiko prijungdavo aparatą tonusam pamatuot, tai pėdindavau prie aparato. biggrin.gif Paskui aš kai baiginėjau gimdyt, jau girdėjau, kad kita gimdyt pradeda, nes kvietė daktarę. Tai tikriausiai toj paruošiamojoj vadinamoj ir gimdė. g.gif Aš ten net nebuvau užsukus. ax.gif Po gimdymo niekas ir neskubino manęs, kad reik atlaisvint. KKGN yra maži gimdymo namai, tai tokio konvejerio ir nėr kaip Klinikose ar kitur.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 04 12, 08:39)
kai aš gimdžiau ale bumas gimdyvių buvo... Viena pagimdė prieš, aš paprastoj palatoj buvau. Kas kažkiek laiko prijungdavo aparatą tonusam pamatuot, tai pėdindavau prie aparato.  biggrin.gif Paskui aš kai baiginėjau gimdyt, jau girdėjau, kad kita gimdyt pradeda, nes kvietė daktarę. Tai tikriausiai toj paruošiamojoj vadinamoj ir gimdė.  g.gif Aš ten net nebuvau užsukus.  ax.gif Po gimdymo niekas ir neskubino manęs, kad reik atlaisvint. KKGN yra maži gimdymo namai, tai tokio konvejerio ir nėr kaip Klinikose ar kitur.

as buvau paruosiamojoj (kur prie lifto naujojo), o gimdyt nupedinau (geras zodis lotuliukas.gif ) i gimdykla, ten jau ir praleidau 2.5 valandos, niekas manes nekrapste lauk, gydytoja isejo kitur cezario daryti. Gimdyviu buvo, bet ne bumas. Jeo jau taip, tai extra atveju toj paruosiamojoj buciau ir pagimdzius - didelio cia daikto, vis tiek ant stalo nebutina lipt smile.gif ..
Atsakyti
Na, kaip ir rasiau, daug kas priklausys nuo aplinkybiu, kaip kam pasiseks.
Buvo labai ankstyvas rytas, kai pagimdziau, gydytoju pamaina ejo i pabaiga. Pranese, kad atvaziuoja moteris su nubegusiais vandenimis ir jau daznais saremiais. Galbut personalui pasirode paprasciau mane prkelti i priesgimdyvine palata ir atlaisvinti gimdykla, nei, kad vesti gimdyti moteri i priesgimdyvine palata gimdyti. Virsuj palatu nebuvo, as toj priesgimdyvinej su lelium ir pragulejau iki vidurdienio. Tai jeigu butu dar daugiau gimdanciu, tai nezinau, kur jie jas nutu deje biggrin.gif Per paskaiteles yra sake, kad buna pas juos per para ir 17 gimdyviu pasigimdo, na tai paskaiciuokit, ar iseina kiekvienai po dvi valandas pagulet...
Na, o jei rimtai, tai aisku, kad taip buna retai, bet buna. Tad tik norejau pasakyti, kad 100 proc. niekas negarantuos, kad siuose GN gulesit su vaikeliu dvi val. gimdykloj mirksiukas.gif
Lygiai, kaip ir vienoms pasiseka, kad gali ir paprastoj palatoj vyras pasilikti, nes nebuna gimdyviu ir palatoj guli viena. Bet mano atveju as visas dienas turejau kaimynes
Atsakyti
QUOTE(doweaa @ 2013 04 11, 23:35)
O čia kaip suprantu, lauki paruošiamojoj, jei kažkas pirmiau gimdo ir dar gali kompanijos prisijungti kokia nėščioji kartu pasarėmiaut?  lotuliukas.gif  doh.gif šita dalis manęs visai nežavi

Jeigu būna gimdyvių bumas sąrėmiaujančioms yra dar viena palatėlė. Pačiam koridoriaus gale po kaire. Aš ten prabuvau visą dieną, nes buvo "tikriau" gimdančių nei aš biggrin.gif
Atsakyti