QUOTE(Loveco @ 2012 11 19, 17:19)
fantastika, myliu viską šiuose gimdymo namuose. O apartamentai, tai - net baisu iš pradžių buvo kur prisiliesti, nes atrodo, o jei ištepsiu ar dar ką- balta satininė patalynė, nerealuiai superinė patogi dvigulė lova, ąžuoliniai baldai, valgomasis su virtuve išvis nustebino
Žinoma, po gimdymo tai nėra labai svarbūs dalykai, bet likau nustebinta, kad LIGONINĖS visiškai neprimena, nebent vizituojančios gydytojos.
o pačiu gimdymu likau dar labiau patenkinta nei pirmais dviem (taip pat KKGN). Gydytoja su akušere nesikišo, jokių kateterių, jokių laidų, leido rinktis pozą gimdymui, buvo jauki prietema.... tėvelis aprengė naujagimį, tai sakė, bene pirmasis toks atvejis, toks
kas man nelabai patinka- kad šiukšles ateina nešti du kartus per dieną. Man to visiškai nereikia
taip pat nėra ant sienos laikrodžio- bet čia jau didžiausi minusai, daugiau neturiu prie ko absoliučiai kabintis
gimdžiau prieš 4 dienas. galiu tik pritarti
gavau vienvietę privačią. tik 50lt, o ir chalatas, rankšluosčiai, vienkartiniai paklotai - kiek nešulių galima sumažint
labai patogų, malonu, šilta, jauku. RAMYBĖ. personalas pasikeitęs į gerąją pusę. vos viena kiek grubesnė seselė papuolė.
gimdžiau nesitarus, likau labai patenkinta, nes didelių norų neturėjau. toniukus matavo su laidais, bet judėti erdvės pakako, gulėt neliepė. kateterį norėjo durt iš anksto - atsisakiau. planavau niekam nieko nemokėti, bet akušerė buvo tokia rūpestinga ir maloni, kad atsidėkojom mielai.
vaiko niekur nenešė, vizituodavo tiesiog palatoj (nebent skiepam), atsiveždavo ir svarstykles, ir kt.
10 balų. mano visi lankytojai buvo nustebę, kokia kokybė