Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 19:02)
pats pavadinimas-"plyteliu turgus" jau nuteikia,kad kokybes neieskokit...aprasyme neparasyta nei kas gamintojas,nei kokia kolekcija,todel nera ko ir tiketis....is kitos puses tos plyteles gana dideles,todel kai jos susides ir bus kreivos sleivos tai ir matysis gerai...plius jos yra dideles ir ilgos(60cm),tai reikia gerai paskaiciuoti,kad jos tilptu visu dydziu,be pjaustymu(pageidautina) bigsmile.gif

Vargu ar apsieisim be plyteles pjaustymo, nes ilgis tos sieneles apie 235 cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _s-i-r-d-u-t-e_: 18 lapkričio 2012 - 18:10
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 18:02)
pats pavadinimas-"plyteliu turgus" jau nuteikia,kad kokybes neieskokit...aprasyme neparasyta nei kas gamintojas,nei kokia kolekcija,todel nera ko ir tiketis....

Plytelės brangios, vokiškos, 1 rūšies, tai kažkaip tikėjomės kokybiškų, bet nusprendėm, kad tas plytelių turgus matyt kokias nekondicines parsiveža iš vokiečių ir stumdo kaip 1 rūšies už tokias kainas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 18:10)
Vargu ar apsieisim be plyteles pjaustymo, nes ilgis tos sieneles apie 235 cm...

Suklijavo šiaip normaliai, bet labai ilgai vargo, derino, vartė visaip, dar papildomų paėmėm, tai galutinis variantas normalus gavosi, pačios plytelės tai labai gražios, bet tik perspėju ar jūs norit taip žaist 4u.gif
Atsakyti
nu, dedu savo braižytus brėžinius į eterį, kad nebūtų jokių būrimų, o be to, gal ir kokių pastebėjimų sulauksiu, nes pati jau kokį mėnesį prarymojus prie brėžinių, jau nieko nebematau biggrin.gif Jūsų teismui:
user posted image

user posted image

o čia vizualizacija, bet prieš paskutinius perdarymus mažinant kainą: indauja bus be piliastrų, su butelių lentyna vietoj to, viršutinės spintelės su "tradiciniu" atsidarymu, dar indaplovės vieta pasikeitė, bet čia kainai įtakos neturi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 18 lapkričio 2012 - 18:33
QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 19:20)
Plytelės brangios, vokiškos, 1 rūšies, tai kažkaip tikėjomės kokybiškų, bet nusprendėm, kad tas plytelių turgus matyt kokias nekondicines parsiveža iš vokiečių ir stumdo kaip 1 rūšies už tokias kainas  doh.gif
Suklijavo šiaip normaliai, bet labai ilgai vargo, derino, vartė visaip, dar papildomų paėmėm, tai galutinis variantas normalus gavosi, pačios plytelės tai labai gražios, bet tik perspėju ar jūs norit taip žaist  4u.gif

Bet kokiu atveju, labai aciu, kad ispejot, jei jau nuspresim pirkti, butinai sudesim viena su kita, kad matytume, kokio kreivumo ten jos...
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 18:33)
Bet kokiu atveju, labai aciu, kad ispejot, jei jau nuspresim pirkti, butinai sudesim viena su kita, kad matytume, kokio kreivumo ten jos...

Šiaip ne visos jos ten kreivos, bet bent po 1 dėžėj tai tikrai buvo akivaizdžiai kreivą, kad uždedi ant sienos ir vienas kampas atvėpęs doh.gif Kai kurias iš tų kreivų panaudojom kur reikėjo pjaustyt, o kai kurios ir išsimetė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 19:37)
Šiaip ne visos jos ten kreivos, bet bent po 1 dėžėj tai tikrai buvo akivaizdžiai kreivą, kad uždedi ant sienos ir vienas kampas atvėpęs  doh.gif Kai kurias iš tų kreivų panaudojom kur reikėjo pjaustyt, o kai kurios ir išsimetė  doh.gif

zinot,dabar ta sienele dengiama ne tik plytelem,bet ir stiklu,dazytu stiklu,tapetu ir stiklu, aukstu slegiu spausta plokste ir pan....savo atveju dejau ceramika paradyz plyteles 10*10cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 18:56)
zinot,dabar ta sienele dengiama ne tik plytelem,bet ir stiklu,dazytu stiklu,tapetu ir stiklu, aukstu slegiu spausta plokste ir pan....savo atveju dejau ceramika paradyz plyteles 10*10cm g.gif

Viską aš žinau, bet norėjom būtent tų plytelių, nes plokštė panašios faktūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 18, 19:24)
nu, dedu savo braižytus brėžinius į eterį, kad nebūtų jokių būrimų, o be to, gal ir kokių pastebėjimų sulauksiu, nes pati jau kokį mėnesį prarymojus prie brėžinių, jau nieko nebematau biggrin.gif  Jūsų teismui:
user posted image

user posted image

o čia vizualizacija, bet prieš paskutinius perdarymus mažinant kainą: indauja bus be piliastrų, su butelių lentyna vietoj to, viršutinės spintelės su "tradiciniu" atsidarymu, dar indaplovės vieta pasikeitė, bet čia kainai įtakos neturi:
user posted image

asmeniskai mano kompetencija cia baigiasi doh.gif -tokius baldus nebent sapne kunigaikstis gediminas galetu susapnuoti.........taigi,laukiam patyrusiu zmoniu komentaru,manau,ryt ju prisijungs cia daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 lapkričio 2012 - 19:05
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 16:17)
Tikrai taip, tik dar nzn kada geriau jas klijuoti, baldininkas sako kai baldai bus sumontuoti, bet pazistami atkalbineja, ir sako suklijuot pries baldus, tai dabar ir nzn kaip geriau...  g.gif

Mano vyras suklijavo plyteles kai baldai jau buvo sumontuoti- kadangi sienos gan kreivos kitu atveju būtume turėję tarpą tarp sienos ir stalviršio. O dabar pats pakoregavo vienoje vietoje nelygumą pjaudamas stalviršio kraštelį ir viskas labai gražiai užsisandarino. Esu labai patenkinta, kad čia paskaičiau apie tokį variantą, nors baldininkai, kurie atvežė baldus labai stebėjosi, kad man nereikia staljuostės. Dabar viskas tvarkinga, gražu- jokių papildomų "pribumbasų".
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 20:05)
-tokius baldus nebent sapne kunigaikstis gediminas galetu susapnuoti.........

o tai čia labai baisus projektas? ar kaip čia suprast? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 18, 23:30)
nors baldininkai, kurie atvežė baldus labai stebėjosi, kad man nereikia staljuostės. Dabar viskas tvarkinga, gražu- jokių papildomų "pribumbasų".

mums baldininkai neleido pries klijuoti plyteles... kambari turim sleiva, rombo formos doh.gif o del staljuostes jau dauguma jos nebededa, o musu baldininkai jau net patare nebedet, nors man netrukdo ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 11 19, 09:35)
mums baldininkai neleido pries klijuoti plyteles... kambari turim sleiva, rombo formos  doh.gif  o del staljuostes jau dauguma jos nebededa, o musu baldininkai jau net patare nebedet, nors man netrukdo ji smile.gif

paaiškinkit man tundrai kas ta staljuostė mastau.gif
Atsakyti