QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 18:39)
Pas mus tokios, tai žinokit žiauriai nekokybiškos, kreivos, teko papildomų nupirkt, meistras labai keikėsi klijuodamas
pats pavadinimas-"plyteliu turgus" jau nuteikia,kad kokybes neieskokit...aprasyme neparasyta nei kas gamintojas,nei kokia kolekcija,todel nera ko ir tiketis....is kitos puses tos plyteles gana dideles,todel kai jos susides ir bus kreivos sleivos tai ir matysis gerai...plius jos yra dideles ir ilgos(60cm),tai reikia gerai paskaiciuoti,kad jos tilptu visu dydziu,be pjaustymu(pageidautina)
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 18, 18:45)
ha ha kaip juokinga
nu jei aš ateičiau iš gatvės ir pirkčiau tuos dekorus iš didmenininkų, tai man kainuotų:
mdf karūna 270lt
baliustrada 90lt
piliastrai 315lt
4 medinės kojelės indaujai 40lt.
Tai iš visos sumos atėmus šiuos "prabangos" elementus, gautųsi 9285lt. Tai čia Jūsų taip vadinamas "ekonominis variantas" su plokštės fasadais
nu, į tą sumą įeina 11 stalčių (su plokštės šonais, bėgeliai su pritraukimu, markutė nesvarbi), indaujos durelės su stiklu, viršutinių spintelių durelės atsidarinėja tradiciškai. Dar yra trečias aukštas spintelių (iš viso trys vnt), jų aukštis 50cm. Nu va, viskas. Tai nežinau, ar rasiu ką nors, kas apsiimtų pagaminti nors už 5000-6000lt, nes firmelė iš pajūrio baldus gamina tik 100km spinduliu, o aš gyvenu toliau
nepasisekė
a, dar pamiršau pasakyti, kad čia be jokių karuselių, kargo krepšių ir šiukšlinių. stalviršis iš plokštės. tikiuosi, kad į tą kainą bent indų džiovyklos įeina:hm dar tokių "smulkmenų" nederinau.
nu as ten su tuo atsakymu ir juokavau
.....nes jokios prabangos ir nemaciau
.....is tos misraines kur paraset nieko nesuprasi,tad nieko cia ir nepakomentuosim......mano virtuveje zinoma,kad iejo i viena spintele dvi indu dziovyklos (80cm rodos),taip pat i viena stalciu deklas stalo irankiams (irgi 80cm rodos)...cia butinybe,kuri ieina i komplekta,iskaitant tuos tris "superbrangius" blum stalcius,ten kazkur esu priseges nuotrauku