Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(#tagra# @ 2012 11 17, 19:12)
Nezinau ar jus nusisnekat ar as, bet musu meistras nereikalavo, kad sienos butu jau matuojant uzbaigtos...kaip tik mes ten atsistoje ramiausiai ant tu sienu paisem ir derinom kur kas kaip bus biggrin.gif Ir jis sake, kad per daug nepanikuokit su tuo sienu lyginimu, nes baldai uzsistatys, sieneke prisiklijuos, taigi nera butinas lygus grazus dazytos sienos vaizdas....

Ai kiek zmoniu, tiek nuomoniu... smile.gif

matuojant gal ir nera butina lygios...o dazytos is vis nebutina,juk viskas uzsidengs baldais,nebent palei lubas liks matytis...be to pats meistras ateis su gulsciuku ir kampuociu ir pasakys iki kokio lygumo davesti sienas ir kampus,nes nera reikalo daug investuoti,jei uzsidengs.....as uz tai,kad is anksto piesti,braizyti tuos baldus ant sienu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

atejo laikas rinktis plyteles virtuvei, 2-3 sav begyje sienos turetu buti isdazytos, grindys plytelemis isklotos, klausimas tik ar spes baldus pagaminti, nes teko girdet, kad dideles eiles prie ploksciu dazymo... sad.gif

Zodziu, vakar Hanza plyteliu turguj uzmaciau man patinkancias plyteles sienelei tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu, ir domina jusu nuomone, ar nebus dideliu sunkumu su valymu, ar jos ten isvis tokios tiktu...

Stai plytele (naturoj ji daug graziau atrodo):
http://www.plyteliut...=...5&lang=LT#t

Lauksiu komentaru! wink.gif

Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 14:42)
Sveiki,

atejo laikas rinktis plyteles virtuvei, 2-3 sav begyje sienos turetu buti isdazytos, grindys plytelemis isklotos, klausimas tik ar spes baldus pagaminti, nes teko girdet, kad dideles eiles prie ploksciu dazymo... sad.gif

Zodziu, vakar Hanza plyteliu turguj uzmaciau man patinkancias plyteles sienelei tarp stalvirsio ir pakabinamu spinteliu, ir domina jusu nuomone, ar nebus dideliu sunkumu su valymu, ar jos ten isvis tokios tiktu...

man spalva ir rastas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 14:42)
Sveiki,

kaip suprantu-jus plyteles galite suklijuoti jau kai bus sudeti baldai...visumoi taip pat patiko,matau,ten siek tiek yra faktura,bet tikrai problemu su valymu nebus,nebent jos yra labai matines....kaip suprantu-jus desit dvi plyteles,viena ant kitos gulsciai ir tarpas tarp baldu bus 60cm?...(nes plyteles 30cm plocio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 lapkričio 2012 - 16:13
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 17:12)
kaip suprantu-jus plyteles galite suklijuoti jau kai bus sudeti baldai...visumoi taip pat patiko,matau,ten siek tiek yra faktura,bet tikrai problemu su valymu nebus,nebent jos yra labai matines....kaip suprantu-jus desit dvi plyteles,viena ant kitos gulsciai ir tarpas tarp baldu bus 60cm?...(nes plyteles 30cm plocio)

Tikrai taip, tik dar nzn kada geriau jas klijuoti, baldininkas sako kai baldai bus sumontuoti, bet pazistami atkalbineja, ir sako suklijuot pries baldus, tai dabar ir nzn kaip geriau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 17:17)
Tikrai taip, tik dar nzn kada geriau jas klijuoti, baldininkas sako kai baldai bus sumontuoti, bet pazistami atkalbineja, ir sako suklijuot pries baldus, tai dabar ir nzn kaip geriau...  g.gif

turit konsultuotis ir su meistru, kuris des plyteles ir su tais ,kurie gamins baldelius...mano atveju,pirma sumontavo baldus ir paskui klijavo plyteles-jos graziai statesi ant stalvirsio(su 2mm tarpeliu,kryziuku),o virsutines plyteles pasikiso po spintelemis,nes ten buvo 2cm tarpas,tai viskas graziai gavosi....gal kas pakomentuos atveji kai klijuojama pries baldus ir kaip tada tuos baldus pritaikyti,kad viskas tiesiai gautusi,juk buna grindys nelygios ir pan....kaip viska cm i cm atitaikyti-virsus,apacia,sonai?

ant stalvirsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 lapkričio 2012 - 16:27
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 18, 17:26)
turit konsultuotis ir su meistru, kuris des plyteles ir su tais ,kurie gamins baldelius...mano atveju,pirma sumontavo baldus ir paskui klijavo plyteles-jos graziai statesi ant stalvirsio(su 2mm tarpeliu,kryziuku),o virsutines plyteles pasikiso po spintelemis,nes ten buvo 2cm tarpas,tai viskas graziai gavosi....gal kas pakomentuos atveji kai klijuojama pries baldus ir kaip tada tuos baldus pritaikyti,kad viskas tiesiai gautusi,juk buna grindys nelygios ir pan....kaip viska cm i cm atitaikyti-virsus,apacia,sonai?

ant stalvirsio

Nu labai grazu smile.gif kalbejau su meistru, jis sake daro ir taip, ir taip, tai greiciausiai prasysiu kad klijuotu kai baldai bus sumontuoti...
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 13:42)

Pas mus tokios, tai žinokit žiauriai nekokybiškos, kreivos, teko papildomų nupirkt, meistras labai keikėsi klijuodamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 17, 12:27)
o viespatie...su karuna,pleistrais ir autostrada tai tikrai ne maziau desimt stuku kainuos...kai gaminami tokie dalykai tai apie kaina niekas nesneka....cia panasiai kaip kad pirkti lektuva ir klausti kiek jis kuro ryja 4u.gif

ha ha kaip juokinga lotuliukas.gif nu jei aš ateičiau iš gatvės ir pirkčiau tuos dekorus iš didmenininkų, tai man kainuotų:
mdf karūna 270lt
baliustrada 90lt
piliastrai 315lt
4 medinės kojelės indaujai 40lt.
Tai iš visos sumos atėmus šiuos "prabangos" elementus, gautųsi 9285lt. Tai čia Jūsų taip vadinamas "ekonominis variantas" su plokštės fasadais biggrin.gif nu, į tą sumą įeina 11 stalčių (su plokštės šonais, bėgeliai su pritraukimu, markutė nesvarbi), indaujos durelės su stiklu, viršutinių spintelių durelės atsidarinėja tradiciškai. Dar yra trečias aukštas spintelių (iš viso trys vnt), jų aukštis 50cm. Nu va, viskas. Tai nežinau, ar rasiu ką nors, kas apsiimtų pagaminti nors už 5000-6000lt, nes firmelė iš pajūrio baldus gamina tik 100km spinduliu, o aš gyvenu toliau doh.gif nepasisekė verysad.gif
a, dar pamiršau pasakyti, kad čia be jokių karuselių, kargo krepšių ir šiukšlinių. stalviršis iš plokštės. tikiuosi, kad į tą kainą bent indų džiovyklos įeina:hm dar tokių "smulkmenų" nederinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 18 lapkričio 2012 - 17:49
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 18, 18:37)
Nu labai grazu smile.gif kalbejau su meistru, jis sake daro ir taip, ir taip, tai greiciausiai prasysiu kad klijuotu kai baldai bus sumontuoti...

tai ka ir as sakau..kai bus baldai,meistras gales geriausiai privesti plyteles nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu ir iki baldu sonu ,o jei issiklijuotumet iki baldu,tai atvezus ir pradedant montuoti jei neatitiks koks cm,kas tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 18:39)
Pas mus tokios, tai žinokit žiauriai nekokybiškos, kreivos, teko papildomų nupirkt, meistras labai keikėsi klijuodamas  doh.gif

Kaip gaila, jos man tokios grazios, o ir kaina ju nemaza, bet jei toks vargas su jom, tai teks turbut dar paieskot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 18:39)
Pas mus tokios, tai žinokit žiauriai nekokybiškos, kreivos, teko papildomų nupirkt, meistras labai keikėsi klijuodamas  doh.gif

pats pavadinimas-"plyteliu turgus" jau nuteikia,kad kokybes neieskokit...aprasyme neparasyta nei kas gamintojas,nei kokia kolekcija,todel nera ko ir tiketis....is kitos puses tos plyteles gana dideles,todel kai jos susides ir bus kreivos sleivos tai ir matysis gerai...plius jos yra dideles ir ilgos(60cm),tai reikia gerai paskaiciuoti,kad jos tilptu visu dydziu,be pjaustymu(pageidautina) bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 18, 18:45)
ha ha kaip juokinga lotuliukas.gif  nu jei aš ateičiau iš gatvės ir pirkčiau tuos dekorus iš didmenininkų, tai man kainuotų:
mdf karūna 270lt
baliustrada 90lt
piliastrai 315lt
4 medinės kojelės indaujai 40lt.
Tai iš visos sumos atėmus šiuos "prabangos" elementus, gautųsi 9285lt. Tai čia Jūsų taip vadinamas "ekonominis variantas" su plokštės fasadais biggrin.gif nu, į tą sumą įeina 11 stalčių (su plokštės šonais, bėgeliai su pritraukimu, markutė nesvarbi), indaujos durelės su stiklu, viršutinių spintelių durelės atsidarinėja tradiciškai. Dar yra trečias aukštas spintelių (iš viso trys vnt), jų aukštis 50cm. Nu va, viskas. Tai nežinau, ar rasiu ką nors, kas apsiimtų pagaminti nors už 5000-6000lt, nes firmelė iš pajūrio baldus gamina tik 100km spinduliu, o aš gyvenu toliau doh.gif nepasisekė verysad.gif
a, dar pamiršau pasakyti, kad čia be jokių karuselių, kargo krepšių ir šiukšlinių. stalviršis iš plokštės. tikiuosi, kad į tą kainą bent indų džiovyklos įeina:hm dar tokių "smulkmenų" nederinau.

nu as ten su tuo atsakymu ir juokavau bigsmile.gif .....nes jokios prabangos ir nemaciau bigsmile.gif .....is tos misraines kur paraset nieko nesuprasi,tad nieko cia ir nepakomentuosim......mano virtuveje zinoma,kad iejo i viena spintele dvi indu dziovyklos (80cm rodos),taip pat i viena stalciu deklas stalo irankiams (irgi 80cm rodos)...cia butinybe,kuri ieina i komplekta,iskaitant tuos tris "superbrangius" blum stalcius,ten kazkur esu priseges nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 lapkričio 2012 - 18:03